Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia 5300 проблем със звънене

Featured Replies

Здравейте,имам въпросната нокиа и немога да се оправя нещо с нея.Спрял съм му усилващият се звън и съм увеличил до край сигнала за входящи повиквания. Но когато ми звънне телофна започва да си звъни тихо и изведнъж усилва на най-високото,даже не е поатепенно.Прерових сичките настройки и нищо не намерих. Може ли да се направи някък си да си звъни нормално,дирекно усилено да тръгва а не така на двапъти.

Редактирано от blackcat93 (преглед на промените)

Здравейте,имам въпросната нокиа и немога да се оправя нещо с нея.Спрял съм му усилващият се звън и съм увеличил до край сигнала за входящи повиквания. Но когато ми звънне телофна започва да си звъни тихо и изведнъж усилва на най-високото,даже не е поатепенно.Прерових сичките настройки и нищо не намерих. Може ли да се направи някък си да си звъни нормално,дирекно усилено да тръгва а не така на двапъти.

Мисля, че няма решение за това .. и мойта нокиа 6300 е така sad.gif

• Автор

Мисля, че няма решение за това .. и мойта нокиа 6300 е така sad.gif

Хмм неможе да е така,що за про*ти инженери биха направили такъв тел.Един приятел има 6300 и си звънни нормално,провери си насройките може и да имаш късмет. Да речем че заводско е така..с каква ли цел са го направили... :) Само да добавя че току що си ъпдейтнах софта от 5а на 7ма версия и пак така си звъни.

• Автор

Здравейте искам първо да се извиня за поредния пост. Вижте какво намерих в упътването на телефона което свалих от нета. "Ако изберете най-високото ниво за тон на звъннене,тонът на звънене достига това ниво след няколко секунди." Добре де,ама защо неска като попитах една приятелка със същата нокия ми каза (даже и показа) че си звъни нормално.?!?!?! Единствената разлика е че нейния е купуван от БГ а моя е донесен от Гърция.Следователно има няква цака,се нещо трябва да се човърка и да стане.Някой не го ли знае как става този фокус?

Няма начин да се промени това, хора.

Заводска настройка си е. Според мен е направено като защита за схуха или пък може би да не ви стряска като звъни... знам ли.

Здравейте искам първо да се извиня за поредния пост. Вижте какво намерих в упътването на телефона което свалих от нета. "Ако изберете най-високото ниво за тон на звъннене,тонът на звънене достига това ниво след няколко секунди." Добре де,ама защо неска като попитах една приятелка със същата нокия ми каза (даже и показа) че си звъни нормално.?!?!?! Единствената разлика е че нейния е купуван от БГ а моя е донесен от Гърция.Следователно има няква цака,се нещо трябва да се човърка и да стане.Някой не го ли знае как става този фокус?

Ами опитай да го сложиш не на последна степен а на предпоследната...

• Автор

Ами опитай да го сложиш не на последна степен а на предпоследната...

Еми пак не става звъни си но тихичко,не е като максималното... :write a letter:

Еми пак не става звъни си но тихичко,не е като максималното... ;)

Това си е заводска настройка и не може да се промени. На най-силното се усилва постепенно звъненето за да не стряска хората и да предизвика катастрофи или инфаркти :). На предпоследното го няма усилващия звън и все пак мисля че се чува добре когато звъни. Трябва да избереш едно от двете. В краен случай проблема е просто досаден. Дори да се усилва постепенно все някога ще стигне до максималното и ще го чуеш нали?:)

аз имам 2 нокии 1100 със различна версия на фирмуера - едната прави така, а другата, дето е със по стария си звъни на най-силното от начало...

• Автор

Бях споменал че една приятелка има същата нокиа но нейната си звъни нормално и е купувана от бг. Реших и мойта да я направя "българка"......Смених гръцкия продуктов код със български код (кода на нокиата,която звъни нормално),ъпдейтнах отново софта,тела се рестна и подкара на български.......Обаче като си звъннах ефекта беше нулев....... :) Явно можеби трябва да се търси стар софтуер..

Edit: Сега забелязах,че тела свири по силно през слушалките като е с българския софт?! Невероятно,но е така. ;)

• 4 месеца по-късно...

И на мен така ми званеше тихо , но открих топлата вода.Сега незнам дали си го правил , но щети дам съвет .Влизаш в НАСТРОИКИ-ЛИЧНИ-ПРОФИЛИ-НА ОБЩ ПРОФИЛ ДАВАШ "ОПЦИЙ" И НАТИСКАШ ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ.Като го натиснеш щи излезе силата на звука и ако не е на макс. , си избираш ти.Има също да си сменяш звука за смс и всякакви , при мен това помогна :nono:

аз пък имам две нокии 1100 едната със стар фирмуер - като дам силно - почва направо силно, другата с по новия - пак си усилва плавно а има и друг бъг - настроих будилник ама не свири - само свети и толкова, резетнах настройките, смяна профили - няма - просто на будилник (като избера еднократно баца - като избера дни от седмицата не ще), на напомняне си баца...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.