Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с десктопа...

Featured Replies

Вижте как виждам всичко:

не знам как ще го видите, но аз го виждам червено всичко се вижда червено... :cry:

post-257762-1263114485,33_thumb.jpg

Дай информация за компютъра!!!С какъв монитор си?Сменял ли си скоро драйвъри на видеокарата?Провери кабелите дали не са се разместили!

• Автор

Дай информация за компютъра!!!С какъв монитор си?Сменял ли си скоро драйвъри на видеокарата?Провери кабелите дали не са се разместили!

Ами монитора е от най-старият ми комп който беше p2 с 64 мб рам, IBM от тези дето се слагат върхо компа...

Кабела дажи леко му излизат жици тоест това дето влиза в буксата на компа от монитора леко излиза извън обвивката...

Не не съм сменл драйвери...

И да мърдам кабелите пак се стой червено всичко...

Може ли да е от буксата вътре в компа щото малко се е разместила...

Мен ме съмнява да не е от монитора!Първо пробвай да смениш драйвърите с най-новите и ако не помогне , бих те посъветвал да вземеш от някъде един монитор и да видиш с него каква ще бъде ситуацията.

Вижте как виждам всичко:

не знам как ще го видите, но аз го виждам червено всичко се вижда червено... :cry:

при мен се вижда нормално - намести си кабела на монитора - сигурно се е измъкнал... (сега видях че имаш проблем с жичкие - за да ти излиза червено значи ти се губят останалите цветове - зелен и син, от драйверите ако беше щеще да се види на скрийншота... проблема се появява при маниаците на място дето забиват компютъра в стената и обикновена точно кабела на монитора се пречупва и се прекъсват жичките, ако кабела може да се откача от ктм монитора направо си купи нов и го смени, ако не се откача ще трябва да го носиш на сервиз да ти отрежат повредената част и да му запoят нов VGA куплунг

Мен ме съмнява да не е от монитора!Първо пробвай да смениш драйвърите с най-новите и ако не помогне , бих те посъветвал да вземеш от някъде един монитор и да видиш с него каква ще бъде ситуацията.

ако е от драйвер щеще да се види на картинката (все пак драйвера управлява VGA), а за проверка да си рестартира компа и ще види че и таблицата на биос му не е с нормалните цветове (преди да тръгне да зарежда windows)...

обаче сега прочетох, че монитора е IBM - значи вероятно няма да може да с смени кабела - на повечето ибъми не се откача...

ако буксата се е разместила, значи е с външна видеокарта и тя се е разместила - възможно е това да е проблема обаче тогава обикновено има забиви като се пуснат игри...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Значи пак съ мпрецакан...

хмм Не съм го блъскал.. поне не много силно... sad.gif само два три капака липстват sad.gif

Кабела кадето и буксата за компа има едно пламасово вътре е металното и от излиза от пластмасата...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.