Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

3D очила - от къде да си купя

Featured Replies

Здравейте, искаше ми се да гледам 3D филм, но кино в моя град няма и си помислих, че мога дас и купя очила, но можете ли да ми кажете какви да си купя, където да си заслужават парите :biggrin: Благодаря Ви предварително :)

Човек,трябва ти 3d монитор,защото без него е напълно безсмислено,а един такъв не е много евтин,даже не знам дали в бг има. Ако си мислиш че ако отидеш на някое кино което не е 3d и ше се кефиш на ефектите,жестоко се лъжеш.

Чакайте малко! С 3D очила, т.е. "тези с цветните фолиа", може спокойно да си гледа 3D филми на компютъра, в тракерите има достатъчно. Струват 5-10 лв за два броя+диск Резултата е подобен с този в киното. Вариант 2 се прави със 120 херцов LCD дисплей и специални очила. Там цифрата хвърчи малко по-нагоре, стотина пъти примерно.

Пишеш "3D очила" на чичо Гошо и гледай сеир: 3-тия резултат http://www.aukro.bg/item871339924-3d-ochila-gledajte-3d-filmi-strahotno-useshchane.html

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

а някой знае ли къде продават анаглифни (цветни) във Варна?

Поръчай си с куриер. Направи комбина с още някой и куриера ще е тънък. Не съм срещал някой да ги продава в магазин или по нета и да е от Варна.  :cool: Комплекта обикновено е 2 чифта очила + DVD с филми, енциклопедия на мозъка и 3Д драйвери забравих на кого точно.

Единственото обаче което си заслужава да си вземеш както каза варненският гадател можеш да видиш ТУК

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,

.....

Щом е така давай 2-3 броя

послепис: като е изтрит поста на човека който коментирам може да се изтрие и моя пост, защото става излишен.

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Първите два плазмени Viera 3D телевизора на Panasonic с поддръжка на Full HD ще са на пазара през пролетта на тази година, съобщи компанията, цитирана от kaldata.com.

Серията VT20 първоначално ще включва 50-инчовия TX-P50VT20 и върховия модел - 65-инчов TX-P65VT20. И двата имат изискан дизайн с рамка в бронзов цвят металик. Към тях ще бъдат включени и два чифта 3D очила. ;)

• 1 месец по-късно...
  • 4 месеца по-късно...

И какво от това щом може да допълни темата? Възможно ли е наистина гледането на 3D филм на обикновен LCD монитор чрез подобни очила?

• 1 месец по-късно...

може май на всякакви,само качеството е разликата.. поне така знам де :wub: ПП: А какъв е този тест...как да ги тествам например като ги доставят с куриер? :D : P :lol6:

Редактирано от miki:P (преглед на промените)

може май на всякакви,само качеството е разликата.. поне така знам де :P

ПП: А какъв е този тест...как да ги тествам например като ги доставят с куриер? :D : P :)

Мисля че ти дават гаранция :lol6::wub::D

Така може! :lol6:

• 4 седмици по-късно...
  • 6 месеца по-късно...
  • 1 година по-късно...

Аз моите си ги взех от http://www.rinncom.com/3Dshop Много съм доволен, дават и ДВД диск с всичко нужно да гледаш и играеш всичко в 3Д!

Редактирано от LexHammer (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.