Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Добавяне на файлове върху CD

Featured Replies

Здравейте! Моля да ми обясните как мога да добавя файлове(в моя случай снимки) върху CD,върху което вече има такива (CD-RW).

Използвам NERO7.Като реших да добавя нови снимки и тези, които бяха на диска изчезнаха :) .

Благодаря ви!

Здравейте! Моля да ми обясните как мога да добавя файлове(в моя случай снимки) върху CD,върху което вече има такива (CD-RW).

Използвам NERO7.Като реших да добавя нови снимки и тези, които бяха на диска изчезнаха :) .

Благодаря ви!

Няма начин да добавиш нови файлове,на вече използвано сд?Освен ако не използваш опцията "изтриване"(разбира се и диска трябва да го поддържа)

Няма начин да добавиш нови файлове,на вече използвано сд?Освен ако не използваш опцията "изтриване"(разбира се и диска трябва да го поддържа)

не е вярно. може да се добавят нови файлове, ако сесията не е затворена.

Moже,ако при записа на диска е упоменато,че ще се допълва:biggrin:Просто има такава функция;) С Неро не работя и незная при него как е?

не е вярно. може да се добавят нови файлове, ако сесията не е затворена.

Ти как мислиш дали е затворена в случая?а и не ми е ясно как точно ще добавите нови файлове на упоменатото (CD-RW)?

Ти как мислиш дали е затворена в случая?а и не ми е ясно как точно ще добавите нови файлове на упоменатото (CD-RW)?

Аз от къде да знам затворена ли е или не?... Говоря по принцип, а mpetrova_sz би трябвало да провери в интернет или да пита, ако нещо е неясно.

Ако сложиш отметка пред Allow files to be added later (multisession disk) ще може да записваш и други данни на диска - има вариант като си пуснал нерото да те е питало да продължи ли диска или да го изтрие и тогава да записва - ама тука почва вече гадаенето.

Moже,ако при записа на диска е упоменато,че ще се допълва:)Просто има такава функция:yanim: С Неро не работя и незная при него как е?

bob4o къде е тази опция би ли ни светнал ""Неро-8"" та и аз да науча нещо ново:stop:

Благодаря ви!

изчезнаха, защото си направила нова сесия, вместо continue multisession

5-13_5.png

първия път на празен диск правиш start multisession и всеки следващ път continue multisession докато се запълни диска, no multisession се прави когато данните са толкова че да запълнят целия диск, не искаш данните да могат да се пипат повече или диска ще се чете на капризно устройство (cd player/dvd player)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

При мен не се получава,с това (CD-RW) макар че има 5 файла на кръст и опцията си е отметната,изплюва диска...

0vjbkr7nh57g8e3yd9bh.png

bb2l39p9f0s6aoyfzkhe.png

При първото бърнване е зададено continue multisession ако има значение.

Редактирано от Evil-Hack (преглед на промените)

...

Не можеш да добавяш файлове, ако първоначално си го записал с "no multisession". Първия запис е трябвало да е "Start ...", а не "continue ..."

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Не можеш да добавяш файлове, ако първоначално си го записал с "no multisession". Първия запис е трябвало да е "Start ...", а не "continue ..."

Точно де Старт multisession,защо не става?и каква е разликата продължи multisession и Старт multisession?

Редактирано от Evil-Hack (преглед на промените)

Точно де Старт multisession,защо не става?и каква е разликата продължи multisession и Старт multisession?

разликата е като: едното е почни да бягаш, а другото - продължи да бягаш... старт може да дадеш само първия път. като си записвала вече на диска не можеш.

отделно диска дето слагаш е затворен... за това не можеш да го запишеш

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на всички! Беше ми много полезно.

При мен се получи, както каза "Професора".

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.