Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютъра забива без причина

Featured Replies

Здравеите наскоро си взех 1 конфигурация от приател които има офисче и се занимава с компютри и го накарах да ми зглоби.И след като го вклиучих нямаше проблем но след известно време въпросната машина започна да забива не зависимо дали е натоварена или не ,пратих го на моя човек да го погледне и след няколко дена ми го върна и каза че проблема е бил в биоса и вече е отстранен! След като си го получих обратно 3 дена не го изклиучвах за да го наглеждам и няма6е проблем но след 1 седмица проблемите започнаха отново забива си и си няма ядове.Та се пообатих тук там и ми казаха да проверя РАМ - а като сваля 1 та плочка после др и да им разменя местата на края така и направих но проблема си остана другото което ми казаха е да проверя дали контактите са ми занулени което е в процес на проверка и последното което се се сещам е Уиндолса понеже съм с "Windows 7 ultimate" дали не би могло проблема да е от този така прехвален уиндолс !!! Приемам всякакви съвети

конфигурацията е

дънна платка NF520,4DDR2 800/667/533+Dual Ch,1 PCI Express x 16,4

процесор AMD Athlon64 2,3 GHz

рам 2х1 GB

видеокарта ATI HD2600XT 512 mb 128bit

хард 500GB

Редактирано от niksi90 (преглед на промените)

конфигурацията е

рам 2х1 GB

хард 500GB

Компютъра втора ръка ли е?

Инсталирай Еверест и кажи точната конфигурация.Марка модел всичко.

С какво захранва не си?

луиндолс??? търсиш помощ, пиши грамотно.

• Автор

Компютъра втора ръка ли е?

Инсталирай Еверест и кажи точната конфигурация.Марка модел всичко.

С какво захранва не си?

луиндолс??? търсиш помощ, пиши грамотно.

НЕ машината е сравнително нова,почти на месец е захранването е ATX-S460

информацията за машината е в прикачения фаил !!!

post-259713-1264011432,37_thumb.jpg

НЕ машината е сравнително нова,почти на месец е захранването е ATX-S460

информацията за машината е в прикачения фаил !!!

Това ли е цялото име на захранването? такива замръзвания обикновено се получават от некачествено захранване, а тази видеокарта, която са ти сложили е доста чувствителна към тока. Също така ако харддиска ти е Hitachi (нищо лично) захранването също му оказва голямо влияние.

Редактирано от IgIv (преглед на промените)

Това ли е цялото име на захранването? такива замръзвания обикновено се получават от некачествено захранване, а тази видеокарта, която са ти сложили е доста чувствителна към тока. Също така ако харддиска ти е Hitachi (нищо лично) захранването също му оказва голямо влияние.

Виж тази тема има доста програми за тестване на хардуера за грешки. http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=34723

Автора не даде почти никаква информация за конфигурацията затова и не писах повече.

Единственото нещо което се знае със сигурност е процесора.

Дъното е неизвестно има такъв модел на Биостар но гадая.Захранването и то е не известно.Рам памет ?Хардиск ?

Питах дали е втора ръка защото частите са доста стари и вече почти не се намират в листите на повечето фирми.

Дори и да са седяли на склад, пак остаряват.

Незнам калко пари е излязла конфугурациято на човека леко са го минали.Вярно че не всеки има пари но пък и приятел да ти сглоби такъв компютър.......

Ако е наистина за без пари си отеглям думите.

• Автор

Виж тази тема има доста програми за тестване на хардуера за грешки. http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=34723

Автора не даде почти никаква информация за конфигурацията затова и не писах повече.

Единственото нещо което се знае със сигурност е процесора.

Дъното е неизвестно има такъв модел на Биостар но гадая.Захранването и то е не известно.Рам памет ?Хардиск ?

Питах дали е втора ръка защото частите са доста стари и вече почти не се намират в листите на повечето фирми.

Дори и да са седяли на склад, пак остаряват.

Незнам калко пари е излязла конфугурациято на човека леко са го минали.Вярно че не всеки има пари но пък и приятел да ти сглоби такъв компютър.......

Ако е наистина за без пари си отеглям думите.

Дал съм това което имам на лист не ми се иска да го отварям за да видя кое каква марка е и т.н. А и аз си мисля че съм се минал конфигурацията е за 600 лв.не съм мн в час с частите след време ще го сменя със сигурност но за сега върши работа.Смених уиндолса със "xp" и за сега няма проблеми дали е възможно да е било от него ??? Мерси за мненията

Редактирано от niksi90 (преглед на промените)

Здравеите наскоро си взех 1 конфигурация от приател които има офисче и се занимава с компютри и го накарах да ми зглоби.И след като го вклиучих нямаше проблем но след известно време въпросната машина започна да забива не зависимо дали е натоварена или не ,пратих го на моя човек да го погледне и след няколко дена ми го върна и каза че проблема е бил в биоса и вече е отстранен! След като си го получих обратно 3 дена не го изклиучвах за да го наглеждам и няма6е проблем но след 1 седмица проблемите започнаха отново забива си и си няма ядове.Та се пообатих тук там и ми казаха да проверя РАМ - а като сваля 1 та плочка после др и да им разменя местата на края така и направих но проблема си остана другото което ми казаха е да проверя дали контактите са ми занулени което е в процес на проверка и последното което се се сещам е Уиндолса понеже съм с "Windows 7 ultimate" дали не би могло проблема да е от този така прехвален уиндолс !!! Приемам всякакви съвети

конфигурацията е

рам 2х1 GB

хард 500GB

какво разбираш под забива? син екран(рам, захранване, драйввер, програма, диск, вирус), рестарт(рам, захранване, драйввер, програма, диск, вирус), замръзва(захранване, диск, видео, вирус, програма, драйвер)?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.