Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - хистори ...

Featured Replies

Здравейте,

опитвам се да отворя файловете, които се намират на следното място :

C:\Documents and Settings\USER\Application Data\Skype\don_corleone\chatsync

Излиза ми, че ми трябва някакъв DAT File, който аз явно нямам. Бихте ли могли да помогнете с някаква програма за целта. Има подобна тема, четох в нея, но нито една от програмите не стана при мен.

Пробвах да отворя с Notepad, но ми излизат някакви йероглифи.

И последно - хисторито ми от самия скайп е изтрито, интересува ме дали се съхранява все пак някъде в тези папки, т.е дали съм на прав път в търсенето.

Мерси предварително, ще се радвам на отговор! :)

• Автор

Файловете от разговорите са в затворен формат и единствения начин да се отворят е през самия скайп

Хронологията е почистена, не се води такава, разговорите също са изтрити.

Има ли начин нещо да се направи ?

Хронологията е почистена, не се води такава, разговорите също са изтрити.

Има ли начин нещо да се направи ?

не
  • 1 година по-късно...

Здравейте,

опитвам се да отворя файловете, които се намират на следното място :

C:\Documents and Settings\USER\Application Data\Skype\don_corleone\chatsync

Излиза ми, че ми трябва някакъв DAT File, който аз явно нямам. Бихте ли могли да помогнете с някаква програма за целта. Има подобна тема, четох в нея, но нито една от програмите не стана при мен.

Пробвах да отворя с Notepad, но ми излизат някакви йероглифи.

И последно - хисторито ми от самия скайп е изтрито, интересува ме дали се съхранява все пак някъде в тези папки, т.е дали съм на прав път в търсенето.

Мерси предварително, ще се радвам на отговор! :clown:

По принцип има програма с която можеш да си четеш хронологията в скайп но след като вече си я изтрил.... връщане назад няма.
  • 1 месец по-късно...

По принцип има програма с която можеш да си четеш хронологията в скайп но след като вече си я изтрил.... връщане назад няма.

здравейте -искам да ви споделя и моя проблем -малко съм скарана с компютъра и не знам доколко ще мога да обясня адекватно проблема- наскоро имах проблем с компютъра и го занесох на сервиз-след като си го взех при стартиране на компютъра ми излизат два акаунта -проблема е че в първия акаун е скайпа ми със пълна хронология за повече от година назад- а на втория който сега ползвам ми изписва хронология до 3месеца назад -тъй като работата ми е свързана с разговорите -много ми е важно да я имам цялата хронология-мога ли скайпа от първия акаунт да си го прехвърля на другия така че да ми излиза цялата хронология

Можеш. Ако става дума за един и същ акаунт на скайпа. Имаш два уйндоус профила. Влизаш в този, в който е тримесечната хронология. Да го наречем админ2. А другия, с едногодишната хронология да го наречем админ1. Та, влизаш в админ2 и навигираш до C:\Documents and Settings\админ1\Application Data. След което избираш папки Skype и SkypePM и ги копираш във C:\Documents and Settings\админ2\Application Data. Естествено заместваш админ1 и админ2 с истинските имена на профилите. Проблема е, че май ще си загубиш 3-месечната хронология, не съм сигурен, че можеш да слееш хронологиите от двата уйндоус профила. P.S. Application Data е скрита папка, вади се наяве като натиснеш горе Tools, избереш View и след това чекираш Show hidden files and folders. Пак казвам, почти съм сигурен, че ще си загубиш тримесечната хронология, така че ако ще г правиш това го правиш на своя отговорност.

Можеш. Ако става дума за един и същ акаунт на скайпа. Имаш два уйндоус профила. Влизаш в този, в който е тримесечната хронология. Да го наречем админ2. А другия, с едногодишната хронология да го наречем админ1. Та, влизаш в админ2 и навигираш до C:\Documents and Settings\админ1\Application Data. След което избираш папки Skype и SkypePM и ги копираш във C:\Documents and Settings\админ2\Application Data. Естествено заместваш админ1 и админ2 с истинските имена на профилите. Проблема е, че май ще си загубиш 3-месечната хронология, не съм сигурен, че можеш да слееш хронологиите от двата уйндоус профила.

P.S. Application Data е скрита папка, вади се наяве като натиснеш горе Tools, избереш View и след това чекираш Show hidden files and folders. Пак казвам, почти съм сигурен, че ще си загубиш тримесечната хронология, така че ако ще г правиш това го правиш на своя отговорност.

Това е лоша идея, може да стане такова мазило че да да не се вижда нищо. Решението на проблема е да се пуснат и двата скайпа (профила) и да се превключва между тях

Не е лоша идея, аз обикновено така правя бекъп на хисторито. Забравих да спомена, че във профила с тримесечното хистори трябва да се махнат папките Skype & SkypePM. Не да се трият, а да се преместят на друго място (като бекъп за всеки случай). Има и още един вариант, но той отнема повечко време. В профила с едногодишното хистори можеш на всеки абонат, на който искаш да имаш копие от хисторито да направиш следното.. започваш нов чат и в прозореца за въвеждане на текст (където ти пишеш) въвеждаш /htmlhistory, която команда ще изкара всичката хронология с този абонат в браузъра по подразбиране. От там можеш да си я запазиш с копи пейст в текстов или уорд-ов документ или пък да запазиш цялата страница от File > Save As...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.