Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с юсб

Featured Replies

Когато фкарам флашката в компютъра не я отваря.Поради каква причина може да е това.

• Автор

Вкарал ли си драйвъри за USB тата ?

От каде мога да ги имам ? Защото изведнъж стана проблема.

Пробвай флашката на друг компютър. С дъното имаш диск с драйвери, сложи го и търси USB driver.

Ако в двата случая флашката не тръгне значи е за кофата.

Ако тръгва на друг комп. а на твоя не най-лесно ще стане с преинсталация на windowsa.

Когато фкарам флашката в компютъра не я отваря.Поради каква причина може да е това.

какво значи не я отваря, в my computer появява ли се като устройство?

Това с преинсталацията на уиндоус са глупости!

Опитай да дръпнеш кабела на захранването, докъто компютъра работи и след това като го пуснеш отново опитай с флашката :rolleyes:

1 пробвай флашката на друг комп и също на задните усб-та...

2 може аутоплея да ти е забранен...

3 изключи компютъра и изкарай захранващия кабел за 5 минути (може us-to да е забило)

4 виж в device manager за проблемни устройства с питанки... (като е вкючена флашката)

Опитай да дръпнеш кабела на захранването, докъто компютъра работи и след това като го пуснеш отново опитай с флашката ;)

като ти гледам името май това се опитваш да правиш - проблемчета а?

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Опитай да дръпнеш кабела на захранването, докъто компютъра работи и след това като го пуснеш отново опитай с флашката ;)

Опитай се да дадеш още един такъв съвет...Ако нямаш какво да кажеш,не казвай нищо!

Опитай да дръпнеш кабела на захранването, докъто компютъра работи и след това като го пуснеш отново опитай с флашката :)

Опитай се да дадеш още един такъв съвет...Ако нямаш какво да кажеш,не казвай нищо!

Simply UNPLUG YOUR COMPUTER FROM THE POWER SUPPLY. Yes that’s it! Note that this does not mean just turning off your computer because modern computers don’t really turn off when you press the power button as the motherboard still gets power.

First to explain, the motherboard is where all of hardware of the computer is connected to, including the USB ports. Sometimes the motherboard needs to be “rebooted” also because something can go wrong, i.e. all your USB ports suddenly stop working. The small microprocessor on the motherboard will reload the drivers and your USB ports should be back to recognizing all devices!

Това ми е разрешавало подобен проблем затова реших, че ще е от почощ :] Ако съм си превел нещата зле извинявам се, но както казах съм пробвал и е помагало.

Simply UNPLUG YOUR COMPUTER FROM THE POWER SUPPLY. Yes that’s it! Note that this does not mean just turning off your computer because modern computers don’t really turn off when you press the power button as the motherboard still gets power.

First to explain, the motherboard is where all of hardware of the computer is connected to, including the USB ports. Sometimes the motherboard needs to be “rebooted” also because something can go wrong, i.e. all your USB ports suddenly stop working. The small microprocessor on the motherboard will reload the drivers and your USB ports should be back to recognizing all devices!

Това ми е разрешавало подобен проблем затова реших, че ще е от почощ :] Ако съм си превел нещата зле извинявам се, но както казах съм пробвал и е помагало.

и къде прочете че се прави докато работи? и аз съм обясник как по горе същото - че забиват usb-tata понякога...пък това че малъп роцесор презареждал драйверите - пълна глупост... просто забиват, особенно ако захранването е калпаво и вземат ток от +5vSb (шото те винаги се подават към дънната платка, даже като компютъра е спрян...)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

е какво сега...да гадаем ли !?

земаш си флаш паметта,пробваш на друга машина и ако не,фърляш...конец фильма.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.