Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Wireless след инсталация на Windows 7

Featured Replies

Здравейте!Имам лаптоп Fujitsu Siemens Amilo Li 2727 преди бях с Windows XP и нямах проблеми с дрейверите,обаче след инсталцията на Win7 немога да си намеря драйвери за Wireless-а.Може ли някой да ми помогне и да ми каже от къде мога да ги сваля?

• 8 месеца по-късно...

Здравейтеее, и аз имам скромен въпрос, като неука блондинка :) Имам същия лаптоп амило ли2727, и мисля днес да си инсталирам win 7, та, ще тръгне ли нета с драйверите които са си за нета,старите? Ако интернета не тръгне ще остана съвсем в задънена улица.

Какво разбираш под "..старите?" Трябва да се инсталират драйвери за Windows 7.

В официалния сайт пише, че Fujitsu Амило Ли-2727 е съвместим, или по-точно поддържа само виста. Съответно такива драйвери за този модел и за win 7 не съществуват. Но в момента съм си с XP, което ще рече, че и 7 ще работи. Но с какви драйвери, след като просто няма такива. Съжалявам ако звуча малко объркано :hush:

Благодаря много ,отговора ми даде надежда ,утре започва приключението :yanim:

Здравейте!Имам лаптоп Fujitsu Siemens Amilo Li 2727 преди бях с Windows XP и нямах проблеми с дрейверите,обаче след инсталцията на Win7 немога да си намеря драйвери за Wireless-а.Може ли някой да ми помогне и да ми каже от къде мога да ги сваля?

Пробва ли с обновленията? Много често след update си намира липсващите драйвери.

Пробва ли с обновленията? Много често след update си намира липсващите драйвери.

Ако не може да подкара нета, как според теб ще си обнови ОС ???

Кабел бе умник.

Кабел бе умник.

Някъде да съм написал за жичен или безжичен нет бе, умник??? Според теб на мрежовата карта не и ли трябват драйвери? Трябва ли да давам примери за мрежови карти които Вин7 не познава при инсталация?

а когато ОС не знае какво е "нещото" в което се пъха кабела както и какво се пъха в това нещо? кво правим - а, той автора ме изпревари

dissisi най-малкото за вградената LAN карта има драйвъри за windows 7 (както и за повечето от останалите компоненти), така че няма да останете съвсем без интернет

и една препоръка: инсталирайте драйвърите за всички устройства за конкретната операционна система: използването на драйвъри за друга ОС или на това което самата ОС е успяла да "разпознае" е краен вариант за специални случай

rvp, мне, не е 8187B...може да е пак на тайванците, но не ми се гледа

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

В повечето случаи 7 намира сам драйвърите за мрежовите чипове на лаптопите. Поне Realtek (А Фуджицу обича да си тъпче продуктите с тези чипове) ги има. Жичната ти мрежа е 8101Е, предполагам, че безжичния чип е 8187B kato моя.

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.