Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Милен Цветков свален от екрана на Нова

Featured Replies

Милен Цветков свален от екрана на Нова

519x416.jpg

Нова телевизия се разделя с Милен Цветков .

Известният водещ вече няма да е на екран в сутрешния блок "Здравей, България".

Цветков пада от екран още утре - 29 януари, а обяснението за свалянето му е: "програмно решение".

Самият водещ също е потвърдил, че от утре няма да бъде на екран, но с уточнението, че не се знае дали ще продължи да работи за Нова тв.Цветков завършва висше образование в СУ „Св. Климент Охридски" със специалност дефектология и специализира обучение на слепи.За кратко работи като барман. Започва кариерата си в БНТ като репортер на предаването "Ку-ку".

След това бива поканен от Бригита Чолакова за репортер в излъчваното по това време „Телевизионен Неделник".

По-късно става водещ на "По света и у нас", но след скандал напуска националната телевизия.

През следващите години той сменя попрището си и става зидаро-мазач, колбасар и разносвач на месни продукти. За кратко е и управител на пловдивско заведение.През 2000 г. е поканен в Нова телевизия за водещ на предаването "Здравей, България".

Води и новини в "Календар". През 2005 г. става водещ на ново предаване "Часът на Милен Цветков".

От 2009 г. отново се завръща в "Здравей, България", където наследи Георги Коритаров.

dnes.bg

П.П. Дали НоваТВ са получили от някой SMS :)

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Дано му намерят читав заместник, че заради него спрях да гледам сутрин НТ. Беше ми нетърпим, пък и след Коритаров просто бледнееше.

Дано му намерят читав заместник, че заради него спрях да гледам сутрин НТ. Беше ми нетърпим, пък и след Коритаров просто бледнееше.
Нетърпим е точно казано. Аз не гледам сутрешни блокове, но Милен Цветков ми бе голям дразнител когато вървеше неговият час. То такова неприкрито непокрито самочувствие няма. А след Коритаров свали летвата толкова ниско, че повлече и Лора Крумова. Нормално да е неудобен за НТВ, губят си аудиторията. Предаването има нужда от лице, че сега се представлява от...

Присъединявам се към мненията по-горе.Много рядко гледм телевизия,но щом се случеше да разцъкам каналите и го видя тоя гол охлюв ,идвало ми е да си захапя дистанционното...

И аз не мога да го трая. На едно са ми с Иван и Андрей!

И за мен е трудно търпим, но понякога така провокира и противопоставя своите гости в студиото със своите въпроси, че на болшинството от тях им личи, че са седнали на чуждо място.

И аз мисля по същия начин.

В началото, ми беше интересен, но след това започна да се олива по типичния негов лигаво-грандомански начин.

самодоволен и надут си е Милен Цветков.Не съм го чувал да не говори глупости и да не се кара на събеседниците си...преди всичко тези които се обаждат по телефона.Прекъсва ги и непрекъснато се самоизтъква :P

Преди гледах с удоволствие Коритаров, после дойде Цветков и предаването стана кръчмарско с привкус на евтина чалга.

П

• Автор

а сега де ...

Сваленият Милен пак качен по Нова

Водещият се връща на екран през уикендите

Сваленият преди седмица от екран Милен Цветков се връща пак като водещ, пак по Нова телевизия и пак в "Здравей, България", но в съботно-неделния му вариант.

Първото издание, в което Цветков ще се завърне, се подготвя за края на месеца, след като бъдат подготвени новата концепция и декорите на предаването му, научи Dnes.bg. От медията обещават, че то ще е по-лежерно и ще съответства на характера на уикенда. Милен взел със себе си целия екип, включително и досегашните коментатори Мон Дьо, професор Вучков и Люба Кулезич. От Нова тв съобщиха, че новият водещ на делничния вариант на "Здравей, България" ще се появи на екран в средата на месеца. dnes.bg

Явно е станал неудобен като Коритаров например.

Явно е (както си и личеше) корумпиран доносник като Коритаров. Евала за новината, не знаех. Оправихте ми деня, като разбрах, че наглото ниско комсомолско комплексарче си е заминало най-после.

Нека си води с другите малоумници от рода на Мон Дьо и професор Вучков, там му е мястото на тоя неосъществен нещастник.

И спрете с това "той се връща", "взел със себе си" и т.н. Тоя клоун не решава нищо, нищичко не зависи от него. Нито е външна продукция, нито някой го забелязва.

Явно е (както си и личеше) корумпиран доносник като Коритаров. Евала за новината, не знаех. Оправихте ми деня, като разбрах, че наглото ниско комсомолско комплексарче си е заминало най-после.

Нека си води с другите малоумници от рода на Мон Дьо и професор Вучков, там му е мястото на тоя неосъществен нещастник.

И спрете с това "той се връща", "взел със себе си" и т.н. Тоя клоун не решава нищо, нищичко не зависи от него. Нито е външна продукция, нито някой го забелязва.

Съобщението е от Нова Телевизия, че се връща, така че денят пак може да си го развалиш :Р

Съобщението е от Нова Телевизия, че се връща, така че денят пак може да си го развалиш :Р

Да, "сам се връща". Боже Господи...

Примолил се като сритана мастия и го пуснали в неделя да води блоковете за застаряващите домакини, където ще разисква турските сериали. Никога не е бил журналист, никога не се е доближавал дори до понятието "журналист". Винаги е бил и ще си остане само един елементарен водещ - самовлюбен въздух под налягане, който са го пуснали да прави просташки сеир, обиждайки и провокирайки простички хора от народа, ама само от разстояние, че на живо малко го дострашава да се пъчи. Да си гукат с Гала SMS игрите и да им звънят изкуфели пенсионерки, нямам против.

Честито, Милене!

Е тя Нова телевизия е на път да се превърне в супер комерсиална пумия!!! В Събота - Милен Цветков, а след него Иван и Андрей - УЖАС - това е писано от Хичкок! А през седмицата пак всеки ден Иван и Андрей - не мога да ги дишам вече!

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

"Здравей, България" окончателно каза чао на Милен

Милен Цветков си тръгва завинаги от Нова тв и казва чао на идеята да води съботно-неделен вариант на "Здравей, България“. Сега се оказва, че офертата на медията важи само за неделя, а не за двата почивни дни.

Друга новост била водещият да си намери спонсори, защото не искали да наливат пари в шоуто му.

Очевидно обаче за Цветков този вариант е неприемлив.

"Миналия понеделник се видяхме с програмния директор (Олга Лозанова – бел. ред.) и според нейното лично мнение има хляб в идеята през събота и неделя да се прави сутрешен блок.

Идеята беше да е от 8 до 10 ч в събота и от 10 до 12 ч в неделя. Казаха: "Добре, ръководството трябва да реши".

В неделя ми се обадиха да ми кажат, че поради липса на финансови средства не могат да осъществят идеята”, обяснява Цветков пред в. "24 часа".

Отказва обаче да коментира твърденията, че заради премиера Бойко Борисов е свален от сутрешния блок на Нова.

Водещият възнамерява да създаде собствен сайт, в който да публикува тв съдържание.

dnes.bg

...както вече прогнозирах преди три поста.

Та, честито, Милене! След месец никой няма дори да те помни, мишко.

...както вече прогнозирах преди три поста.

Та, честито, Милене! След месец никой няма дори да те помни, мишко.

И на мен ми е противен, ама май на теб ти е " любимец"

И на мен ми е противен, ама май на теб ти е " любимец"

О, нямаш си и представа колко ги обичам такива полу-мъжлета от неговия калибър, които обичат да се пъчат, ама само отдалече и само на прости хорица без образование.

Страхливци.

Забрави да добавиш нещо - някой са с пари може да са всякакви ама с пари може да са още повече!

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

Е тя Нова телевизия е на път да се превърне в супер комерсиална пумия!!! В Събота - Милен Цветков, а след него Иван и Андрей - УЖАС - това е писано от Хичкок! А през седмицата пак всеки ден Иван и Андрей - не мога да ги дишам вече!

Ами просто не я гледай :D Тя и без това копира почти всичко от БТВ, така че..

Ами просто не я гледай :D Тя и без това копира почти всичко от БТВ, така че..

Не разбрахте ли, че никой от никого не копира, защото рекламното време се държи от един човек при всички - Гергов. Той определя кой, къде и какво ще се излъчва по националните ни "медии", а и навсякъде другаде, където има зачатъщи на реклама. Докато не го вкарат в затвора за нелоялна конкуренция и картелни споразумения, качествена БГ телевизия ще видим през крив макарон.

• 8 години по-късно...

Е вече наистина :

https://gospodari.com/нова-телевизия-сваля-предаването-на-милен-цветков-от-ефир-video153836.html

Жалко. Мен ми харесваше и го гледах.

Очаквам с нетърпение новото лайфстайл предавне на Ани Цолова и Милен  :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.