Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с Intel DP45SG

Featured Replies

Здравейте,

В интернет четох доста такива теми (и постнах някои) от чужди сайтове за това дъно.Проблемите са 3:

1) При преспиване на компа (или ако е изключен повече от няколко часа) при неговото пускане той не тръгва (т.е. вентилаторите почват да въртят но не вади картина не се чуват там "Бийповете" от колонката, все едно си го овърклокнал и компа "не може да ти го понесе).Препоръчаха ми ъпгрейд на биоса (което не помогна) намаляване производителността на паметта (от 1333mhz със 9-9-9-24 на 1066 с 7-7-7-20) което също не помогна.

2) Втория проблем е малко странен.Постоянно ми се сменя бусата от която излиза звука (да кажем колоната е пусната в задния "джак" свири но за секунди се пуска на предния и пак се връща (Софтуера към звуковата карта показва тази подробност)

3) И третия и за мен най-голям проблем като пусна какъвто и да е филм или клип компа фрийзва (по нашенско си забива).Този проблем не е от кодеци нито от плейъри нито пък от уиндоса (защото преинсталирвах всичко и пробвах и на хр, виста и 7цата).Забива на каквато и да е резолюция (от 1080р до 800х600)

Ако някой знае как се решава било то и 1 от всичките проблеми моля помогнете.Другите ми компоненти са DELL ST2200; MSI HD 4870 T2D1G; Core 2 Duo E8500; 2x2GB Corsair XMS3 DDR3 1333MHz

Здравейте,

В интернет четох доста такива теми (и постнах някои) от чужди сайтове за това дъно.Проблемите са 3:

1) При преспиване на компа (или ако е изключен повече от няколко часа) при неговото пускане той не тръгва (т.е. вентилаторите почват да въртят но не вади картина не се чуват там "Бийповете" от колонката, все едно си го овърклокнал и компа "не може да ти го понесе).Препоръчаха ми ъпгрейд на биоса (което не помогна) намаляване производителността на паметта (от 1333mhz със 9-9-9-24 на 1066 с 7-7-7-20) което също не помогна.

2) Втория проблем е малко странен.Постоянно ми се сменя бусата от която излиза звука (да кажем колоната е пусната в задния "джак" свири но за секунди се пуска на предния и пак се връща (Софтуера към звуковата карта показва тази подробност)

3) И третия и за мен най-голям проблем като пусна какъвто и да е филм или клип компа фрийзва (по нашенско си забива).Този проблем не е от кодеци нито от плейъри нито пък от уиндоса (защото преинсталирвах всичко и пробвах и на хр, виста и 7цата).Забива на каквато и да е резолюция (от 1080р до 800х600)

Ако някой знае как се решава било то и 1 от всичките проблеми моля помогнете.Другите ми компоненти са DELL ST2200; MSI HD 4870 T2D1G; Core 2 Duo E8500; 2x2GB Corsair XMS3 DDR3 1333MHz

щом не се събужда проблема е в биос (даже и да си споследния биос пак мисля, че е там проблема или в несъвместимост с някое устройство на слот - ланкарта, видеокарта... - пробваб дъното само с памет, и сискай да видиш дали всеки път пищи на видео или по някога само перки върти...), проблема със замръзването - видео или твърд диск, а може и захранването да е (макар че, като гледам какви са ти компонентите едва ли си сложил някое боклучаво като кодеген, JNC....)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

щом не се събужда проблема е в биос (даже и да си споследния биос пак мисля, че е там проблема или в несъвместимост с някое устройство на слот - ланкарта, видеокарта... - пробваб дъното само с памет, и сискай да видиш дали всеки път пищи на видео или по някога само перки върти...), проблема със замръзването - видео или твърд диск, а може и захранването да е (макар че, като гледам какви са ти компонентите едва ли си сложил някое боклучаво като кодеген, JNC....)

някакви съвети как да проверя от кое е?HD-то е WD Caviar Black 640 GB, захранването не мога да ти кажа каква марка е (не ми се сваля да видя стикера) но е 750 вата.

Съмнява ме да е и от картата защото намалих "clock-a" далеч под фабричната производителност и пак "фрийзва"

• Автор

темата може да бъде заключена или изтрита.Проблема е решен с ново захранване

Научете се когато си оправите своя проблем може по-късно чуждия да оправите!Затова темите не се заключват или изтриват!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.