Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Virtual box

Featured Replies

Когато започнах да го инсталирам всичко започна нормално,но после излезе този прозорец: Публикувано изображение

Програмата е изтеглена от този сайт.Ако не може да се направи нищо кажете някоя друга програма за виртуална машина. Само без MS Virtual PC ,защто тази програма не иска да подкара инстлацията на Ubuntu.bg 9.10.5 .

Редактирано от vasilvas (преглед на промените)

Когато започнах да го инсталирам всичко започна нормално,но после излезе този прозорец: Публикувано изображение

Програмата е изтеглена от този сайт.Ако не може да се направи нищо кажете някоя друга програма за виртуална машина. Само без MS Virtual PC ,защто тази програма не иска да подкара инстлацията на Ubuntu.bg 9.10.5 .

Продължавай въпреки това, съобщението се появява, защото прогромата не е с Майкрософтски сертификат, няма страшно.

и аз имам проблем с VirtualBox инсталирах го но сега имам този проблем:down:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

и аз имам проблем с VirtualBox инсталирах го но сега имам този проблем:down:

...

Проблемът е изцяло в "твоя телевизор".

Виж какво пише в "Ред на зареждане" и в "IDE контролер" какво има заредено в CD/DVD устройството. Махни това "VBoxGestAdditions.iso". То не е стартиращо, а се опитваш точно от него да заредиш.

• 4 седмици по-късно...

сега се появиха други проблеми изтеглих Windows XP Pro SP2 от замунда но като зареди се появява нова грешка ако може някои да помогне или да препоръча друг Windows :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от stonit (преглед на промените)

Струва ми се, че на първата снимка се опитва стартиране през мрежата (PXE-Boot). Не съм наясно с този вид стартиране, но за да е успешно, май трябва да има настроен сървър, към който да се свържеш.

Същото се получава и при мен, когато като първо устройство за стартиране се зададе Network. Не знам как се е получило при теб, защото в настройките за "Ред на зареждане:" не виждам Network.

Ето как би трябвало да са подредени устройствата, според мен:

Публикувано изображение

Махнал съм отметките от Floppy и Network и съм ги преместил в края, защото почти не се налага да ги ползвам.

Това, което се вижда на втората снимка, ми прилича на спрял VirtualBox. Понякога, когато реши, че може да забави работата на компютъра, той спира на пауза. При мен се получава при работа с някои Live CD-та, като зависи и от настройките на виртуалната машина. Трябва да се отиде в менютата и да се избере "Resume".

Виждам, че за виртуалката са заделени 1500MB от паметта. Не се вижда колко процента от общата памет са те, но ми се струват прекалено много. Както се вижда на снимката с моите настройки, когато за виртуалната машина са заделени повече от 50% от реалната памет, VirtualBox показва предупреждение. Добре е да се съобразим с него и да намалим заделената памет под 50% от общата.

Мога само да те посъветвам да си промениш настройките и да пробваш отново, като проверяваш дали VirtualBox не е спрял на пауза.

• 2 месеца по-късно...

Тръгва ли VirtualBox на Windows 7 Ultimate, защото като стартирам програмата и ми изписва следната грешка Публикувано изображение

Тръгва ли VirtualBox на Windows 7 Ultimate, защото като стартирам програмата и ми изписва следната грешка Публикувано изображение

Абе "програмата" е самия прозорец с инсталиранете ос. За да ползваш уиндоус трябва първо да го инсталираш. Съветника за първоначално стартиране е съвсем ясен, или ползваш някое .iso от харда или използваш реалното CD устройство за boot на инсталационните файлове. Голямата философия.

Публикувано изображение

• 3 месеца по-късно...

Здравейте,

Моят проблем с Virtualbox е когато тръгвам да инсталирам Mac OS X ми показва това >Публикувано изображение.

А аз не знам как да го пусна това VT-X/AMD-V.

Ще съм много благодарен ако някой ми каже.:angry:

Версия на Virtualbox e Публикувано изображение

Пробвай да сложиш vmware, дали пак ще ти изписва тази грешка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.