Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Монтиране на вентилатор на видео карта.

Featured Replies

Искам да монтирам вентилатор към nVidia 8500 GT с пасивно охлаждане. Картата има някакъв изход мисля, че е за вентилатор, но трябва да се махне радиатора, а вентилатора е голям. Ако изхода на видео картата не е за вентилатор как да го свържа и поставя върху радиатора. Захранването ми е 350W имам свързани 2 CD-та, ще трябва ли да махна едното? И ако може препоръчайте ми вентилаторче за дадената видео карта.

Редактирано от coolboy (преглед на промените)

здрасти, и аз съм в момента с 8500гт която е с пасивно охлаждане и съм сложил един 80мм вентилатор на радиатора само с болчетата от комплекта на фана.

post-250978-1264882651,32_thumb.jpg

post-250978-1264882677,46_thumb.jpg

Аз съм с 9500GT с пасивно и съм навил една "осмица" направо в ребрата, няма проблеми.

p00733-pic2.jpg

Свински опашки,като алтернативен вариант.Колкото по-голям вент,толкова по-малко обороти и от там по-малко шум.Колко голям вент-колкото е възможно.Мечо Пух-колкото повече,толкова повече...:)

Аз имам същата видео карта,сложих и големичка перка колкото радиатора като я закрепих с достатъчно дебели винтчета (от типа рапиди за гипс картон)така,че да затегнат в ребрата на радиатора за да няма луфт и всичко е ок! Процедурата изглежда груба,но на мен не ми пука,а и това не е проблем...Ако не ти пречи направи така и ти няма да имаш проблеми :)

Искам да монтирам вентилатор към nVidia 8500 GT с пасивно охлаждане. Картата има някакъв изход мисля, че е за вентилатор, но трябва да се махне радиатора, а вентилатора е голям. Ако изхода на видео картата не е за вентилатор как да го свържа и поставя върху радиатора. Захранването ми е 350W имам свързани 2 CD-та, ще трябва ли да махна едното? И ако може препоръчайте ми вентилаторче за дадената видео карта.

това което мислиш че е изход за вентилатор, най вероятно е вход за цифров сигнал - от spdif на дъното и вадиш цифров звук през DVI на видеокартата... прави се ако искаш да вържеш телевизор с HDMI... вържи вентилатора към дъното или към захранването в зависимос от това с какво завършва накрая кабелчето...
  • Автор

Дъното ми е Biostar P4M890-M7 TЕ. С какъв крайник трябва да е крайника и къде точно се мушка? 615696d4e5b6f9d2.jpg

Дъното ми е Biostar P4M890-M7 TЕ. С какъв крайник трябва да е крайника и къде точно се мушка? 615696d4e5b6f9d2.jpg

долу в ляво на картинката - един бял конектор с три пина... точно до отвора за винтче...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Благодаря на всички. Вторник, ще взема нов вентилатор, защото счупих този... :cool: и ще постна снимки.

• Автор

Стана добре, видео картата загрява доста по малко. 77f18ad82b34560a.jpg

Намери по-малък вентилатор или уплътни луфтовете отстрани на този, че стърчи от радиатора.

• 2 седмици по-късно...

и аз съм със същата видео карта и трябва да си сменя вентилатора в най-скоро време купил съм си вентилатора само трябва да го сменя

Стана добре, видео картата загрява доста по малко. 77f18ad82b34560a.jpg

сложил си вентилатора на обратно, тоест да смуче... това с тиксото е идиотско. направи го с кабелни превръзки или винтчета... не знам дали така както си сложил вентилатора при монтаж на картата не опира във съседните PCI слотове. сложи вентилатор 70x70x15 mm или 60х60х15 mm с винтчета в радиатора...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.