Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

лагва ми с фрапс

Featured Replies

Здравейте днеска се опитах да запиша видео с фрапс на контър страйк сорс и ми лагваше.По принцип покривам всичките изисквания на програмата имам 2 гб рам 3.5гх целерон д и видео ати радеон 9550 128мб.В играта без нея имам 90 фпс като пусна спада до 25 - 27 и просто не се играе :/.Помогнете ако можете мерси предварително

Здравейте днеска се опитах да запиша видео с фрапс на контър страйк сорс и ми лагваше.По принцип покривам всичките изисквания на програмата имам 2 гб рам 3.5гх целерон д и видео ати радеон 9550 128мб.В играта без нея имам 90 фпс като пусна спада до 25 - 27 и просто не се играе :/.Помогнете ако можете мерси предварително

От настройките на самата програмка (не знак с коя версия си) намали fps и избери "no sync" ... Ако имаш тази отметка може да го пуснеш и на "half size"

• Автор

От настройките на самата програмка (не знак с коя версия си) намали fps и избери "no sync" ... Ако имаш тази отметка може да го пуснеш и на "half size"

пробвах го давам фпс да е 30 и това другото го махам ама пак.Обаче според мен е от играта , защотот на флатоут 2 от 30 фпс ми пада на 27 някъде , на цс сорс от 90 ми пада на 25 О.о

пробвах го давам фпс да е 30 и това другото го махам ама пак.Обаче според мен е от играта , защотот на флатоут 2 от 30 фпс ми пада на 27 някъде , на цс сорс от 90 ми пада на 25 О.о

E да но 30 фпс е "по подразбиране" ...ако искаш да не сече трябва да го намалиш още.

Недей пак с необмислените постове.

Не само при теб е така при почти всички е така,дори с мощни машини хората използващи фрапс изпитват подобни проблеми,на мен при повечето игри като го пусна и кадрите падат повече от двойно,примерно от 50-60 на 20-30,някой път на 10 и не може да се играе

Недей пак с необмислените постове.

Не само при теб е така при почти всички е така,дори с мощни машини хората използващи фрапс изпитват подобни проблеми,на мен при повечето игри като го пусна и кадрите падат повече от двойно,примерно от 50-60 на 20-30,някой път на 10 и не може да се играе

е това е необмислен пост. На мен не ми сече. Правил съм клипчета на FIFA10, WolfTeam, MafiaGame и т.н. Е да може малко да бави, но чак да насича картината? 2GB ram - 3Ghz процесор ... 2 x Radeon X1550 64-bit(512 MB) ... Мисля че моя компютър попада в графата "средни"

Увеличи FPS на 50 или 60, понеже ако е на 30, кадрите и в играта се ограничават на 30 . Така може да се играе, макар видеото ти да става голямо. После ще го намаляш. Аз така правя. Не съм пробвал това, което казва eminem_vr, но сега ще пробвам.

ПП: Пробвах, но ефект никакъв. Единствено се получава подобрение, когато видеото е на "half size". Все пак не знам как стоят нещата при старата ти видеокарта, макар на другия комп да имам точно такава, но там нямам игри.

Редактирано от ImpossibleMan (преглед на промените)

проблема с лагването е или в компресията на клипа - процесора трябва да я прави в реално време, или харддиска не смогва на трансфера... затова намялянето на резолюцията помага...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Пробвай с настройките от снимката .

Може да намалиш fps и на 25 без да ти сече При положение че ти работи нормално и на 90 .

Ако не се лъжа прага на човешкото око е към 24 . така че спокойно . Даже , пробвай на 25 .

@ the professor е прав .Пак.хм .

Това с необмислените постове е малко .. не за тук .

АЗ записвам с 25 както и с 60 .Разликата е вече в клипа .

post-212634-1265653829,36_thumb.jpg

незнам как е в страйк сорс но от клипчетата които сам правил на нормалния ( обикновен )цс , сащо ми лагва а сам с 6гб рам 1.5 видео и доста добро пц, каква е идеята ти НЕ ЗАПИСВАШ ДОКАТО ИГРАЕШ С ФРАПС!

1-во отваряш конзолата (`)

след това пишеш командата

record video

отдоло ще ти излезе дали записва дадения фаил, играеш малко след като изелзеш от цс-а ( демото /рекорда ) се саве в папката на цс/цс соурс, за да го отвориш ти трябва програма SK PLAYER.Може и в самата конзола с обикновена команда.. но е малко прецакано "превъртането " както и да намираш си програма с която да отваряш демотата , и чак тогава записваш с фрапс ( на самото демо което си записал преди това)

т.е рекорд в конзолата записваш демо, после снимаш демото с фрапс и това е ;)

дано сам ти помогнал

п.с

ако имаш лаг докато записваш с фрапс ( дори и да е демото ) не се тревожи фрапс клипа няма да ти "насича/лагва"

Редактирано от rambibg (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.