Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

TVPhone M002L Software

Featured Replies

От къде мога да си изтегля SKYPE за TVPhone M002L подържа .JAR има WI-FI Ако някой има или пък да зная да поства

Редактирано от CAKA (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

От къде мога да си изтегля SKYPE за TVPhone M002L подържа .JAR има WI-FI

Ако някой има или пък да зная да поства

И аз търся някакъв софтуер за този модел :ph34r:

Познат е още като F003.Искам да му сложа флаш плеър,но немога да намеря.Има Wifi и някакъв браузър,но флаш плеъра липсва. ;)

Благодаря предварително :P

Редактирано от smoker (преглед на промените)

И аз търся някакъв софтуер за този модел ;)

За Skype пробвай с тези две програми (jar версия)

http://www.nimbuzz.com/en

http://www.fring.com/default.php

Тъй като телефона не е много популярен не е гаранция, че ще стане.

Но нищо не пречи да пробваш.

Ако знаеш каква ти е разделителната способност на дисплея сваляш си такаква версия на програмата която е за известен марка и модел телефон (съвпада с твоята разделителна способност на екрана). Но това са си мои разсъждения и незнам дали ще проработи това.

За браузер, може да опиташ с Opera mini или Opera Mobile.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

За Skype пробвай с тези две програми (jar версия)

http://www.nimbuzz.com/en

http://www.fring.com/default.php

Тъй като телефона не е много популярен не е гаранция, че ще стане.

Но нищо не пречи да пробваш.

Ако знаеш каква ти е разделителната способност на дисплея сваляш си такаква версия на програмата която е за известен марка и модел телефон (съвпада с твоята разделителна способност на екрана). Но това са си мои разсъждения и незнам дали ще проработи това.

За браузер, може да опиташ с Opera mini или Opera Mobile.

пробвах опера,но ми се изтегля .cab формат,а телефона не го разчита. :clap:

пробвах опера,но ми се изтегля .cab формат,а телефона не го разчита. :biggrin:

Ще си свалиш версия която е java,

Опитай с някой от марките и моделите на телефона от линка, все някой трябва да можеш да подкараш.

Повече от това не мога да помогна.

Опитай с някой от марките и моделите на телефона от линка, все някой трябва да можеш да подкараш.

Хм... пробвах с повечето марки но не тръгна.Инсталира се и после излиза от приложението,а с други версии стига по средата на инсталацията и забива.. :huh:

Мерси за помощта все пак ieenso ;)

Ако някой е успял да я подкара на подобна имитация моля да сподели :wors:

• 3 месеца по-късно...

[/quot

Моля да ми кажете как да си инсталирам подходящ браузър за този същия модел..? Не мога за сега и от къде,плс.. :)

Моля да ми кажете как да си инсталирам подходящ браузър за този същия модел..? Не мога за сега и от къде,плс..

за TVPhone M002L подържа .JAR има WI-FI

МНОГО БЛАГОДАРЯ НА УМНИТЕ ХОРА ТУК ПРЕДВАРИТЕЛНО..!! :)

Моля да ми кажете как да си инсталирам подходящ браузър за този същия модел..? Не мога за сега и от къде,плс..

за TVPhone M002L подържа .JAR има WI-FI

МНОГО БЛАГОДАРЯ НА УМНИТЕ ХОРА ТУК ПРЕДВАРИТЕЛНО..!! :)

Opera mini

Но къде я има като фрее версия ОПЕРА МИНИ 5.0 МАЙ ТРЯБВА ДА Е.. :yanim: Може ли линк,плс? :)

http://www.opera.com/mobile/

Сваля се по два начина от сайта:

1.Избираш Opera for phones/Download wizzard и избираш марката на телефона и съответния модел и сваляш.

2.Избираш Opera for phones/Chose specific version и от падащото меню си намираш съответната версия.

За java са Opera mini 5, Opera mini 4 или Opera mini 3 (basic или advanced)

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

http://www.opera.com/mobile/

Сваля се по два начина от сайта:

1.Избираш Opera for phones/Download wizzard и избираш марката на телефона и съответния модел и сваляш.

2.Избираш Opera for phones/Chose specific version и от падащото меню си намираш съответната версия.

За java са Opera mini 5, Opera mini 4 или Opera mini 3 (basic или advanced)

Супер идея.., но в сайта на ОПЕРА тези апликации за ОПЕРА МИНИ 5 са с някакви разширения на файловете като .jad i .jar и като ги сваля на моя комп първо , той нещо не ги отваря.. :cool:

Редактирано от sweetgirlelle (преглед на промените)

Супер идея.., но в сайта на ОПЕРА тези апликации за ОПЕРА МИНИ 5 са с някакви разширения на файловете като .jad i .jar и като ги сваля на моя комп първо , той нещо не ги отваря.. :)

Трябва да ги пренесеш на телефона и там да ги стартираш

Трябва да ги пренесеш на телефона и там да ги стартираш

ок, ще пробвам..Но задължително ли трябва да имам активен някакъв Интернет за да ги стартирам, че ги пренесох на телефона и той по същия начин не ги чете тези две разширения? Май телефона ( а и компа ми) не ги разпознават тези разширения..Какъв вид са те?

ок, ще пробвам..Но задължително ли трябва да имам активен някакъв Интернет за да ги стартирам, че ги пренесох на телефона и той по същия начин не ги чете тези две разширения? Май телефона ( а и компа ми) не ги разпознават тези разширения..Какъв вид са те?

Мисля че няма нужда от интернет, но не знам защо телефона не ги разпознава, това е Java приложение

Мисля че няма нужда от интернет, но не знам защо телефона не ги разпознава, това е Java приложение

Ами сигурен ли си,че е Джава приложение..понеже по приложените игри в телефона разбирам,че Джавата би трябвало да си работи добре... ;)

Ами сигурен ли си,че е Джава приложение..понеже по приложените игри в телефона разбирам,че Джавата би трябвало да си работи добре... ;)

Да

Ами сигурен ли си,че е Джава приложение..понеже по приложените игри в телефона разбирам,че Джавата би трябвало да си работи добре... :ph34r:

Aй-фона вече тръгна, но докато не му настроих датата, нищо не тръгваше- нито уайърлеса, нито Операта..Тъкмо се бях отчаяла и едно умно момче от М-тел центъра в Сити Центъра ми направи някак ръчно всички настройки ( и за ДЖПРС-а)... :clap: Иначе в други М-тел центрове никой не знаеше как да настрои този модел телефон..Иначе е супер..много съм доволна.. :clap::) Месри на всички за съветите все пак :wors: !

!

Редактирано от sweetgirlelle (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

имам следния проблем:значи като искам да инсталирам игра или приложение ми пише над макс.инсталационен лимит.ако някой знае решение да ми пише благодаря предварително :cool::angry:

• 2 месеца по-късно...

Здравейте Може ли някой да ми каже как точно да свържа моята реплика M002L с лаптопа чрез USB, до сега винаги е било много лесно този път обаче не става, програма ли ще ми трябва не знам

• 2 месеца по-късно...

От къде мога да си изтегля SKYPE за TVPhone M002L подържа .JAR има WI-FIАко някой има или пък да зная да поства

И аз се опитах да си тегля Skype и още много програми и игри,но не става.
  • 6 месеца по-късно...

Някой знае ли някакъв сервиз за този телефон?,защото само като го изпуснах,спря да работи.Пробвах всичко за да го включа,но не иска.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.