Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новата Call of Duty Black Ops

Featured Replies

• Автор

Ето малко информация около играта.

Врагове:

North Vietnamese Army (NVA)

Viet Cong

Russian Forces

Приятели:

Studies and Observation Group (SOG)

1st Cavalry Division

Marines

Герои:

Frank Woods - Member of SOG.

Hudson - Playable character, member of SOG.

Mason - Playable character, member of SOG.

Reznov - Returns from Call of Duty: World at War, member of SOG.

Thomas - Playable character, pilot of the SR-71 Blackbird in WMD.

Weaver - Character in WMD.

Swift - Character in Victor Charlie.

Brooks - Character in WMD.

Harris - Character in WMD.

Kravtchenko - Antagonist. Conducted a black operation in Laos.

Потвърдени мисии:

"WMD" - "WMD" ще се развива през 1968 г. в планината Урал. В WMD ще се срещнат SR-71 Blackbird и ново оръжие Арбалет.

"Payback" - В "Payback", играчът ще може да контролира пилот на хеликоптер.

"Victor Charlie" - "Victor Charlie" започва в разбит хеликоптер, където играчът трябва да преплува през река Хонг само със ножа си.

"Slaughter House" - Екшън мисията "Кланица" ще се развие в Хуе, Виетнам, през 1968 г.

Потвърдени оръжия:

Assault rifles

AK-47

Commando

AUG

G11[11]

Автомати

MP5k Prototype

MAC-10

Картечници

RPK

Лъкове

Crossbow

Пушки

SPAS

Пистолети

M1911

.357 Magnum Revolver

Ракето-носители

M202 "Grim Reaper" Rocket Launcher

RPG-7

China Lake Pump Action Grenade Launcher

Приложения

Swarovski Scope

Suppressor

Grenade Launcher

Flashlight

Алтернативни видове боеприпаси

Dragon's Breath

Explosive bolts

Гранати

M67

Smoke Grenade

Други

Knife

C4

Flamethrower

И още едно нещо:

Call of Duty 8 -- Sledgehammer Games Project [working title]

Нова Call of Duty игра беше потвърдена за вече в процес на разработка от Sledgehammer Games и да бъде публикувана от Activsion. Казват, че играта ще е повече в "action/adventure" жанра, с дата за пускане на пазара в ранната 2011 г.

Още инфо за играта тук.

Call of Duty Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 беше потвърдена, че е в предварително производство от Infinity Ward.

Тея откачалки не са довършили едната, а вече правят още две!!! Усещам как ще се разцепя с тези игри! :yanim:

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

• Отговори 151
  • Прегледи 18,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Според мен не се е изтъркала още защото от Infinity Ward все я подобряват и добавят много нови неща около нея

• Автор

Тази поредича се изтърка тотално.

Много слабо да се изтърка, при положение, че 3 компании разработват 3 различни игри под 1 заглавие! СОD игрите няма как да се изтъркат.

Абе освен MW тия със старите оръжия ми станаха тъпи и дори не знам дали ще я купя тази.Щом излиза MW 3 ще си чакам нея :lol6: :lol6: А и енджина на MW 2 е най хубав,този от Black Ops не ме кефи нещо.

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

• Автор

Абе освен MW тия със старите оръжия ми станаха тъпи и дори не знам дали ще я купя тази.Щом излиза MW 3 ще си чакам нея :cool:;)

А и енджина на MW 2 е най хубав,този от Black Ops не ме кефи нещо.

Не е нужно да я купуваш. Аз мислех да си я купя като излезе, но ще има дедикейтед сървъри, и ако по някое време ми се доцъка мулти няма да ми е проблем. Събирай за Assassin's Creed Brotherhood.

Mдаа точно това ще направя,AC и Хари Потър (кво да се прави,фен съм) ще си купя :cool: Този CoD мисля,че не го заслужава и ще трябва да се тегли от пиратите ;)

Редактирано от Half_Blood_Prince (преглед на промените)

Ще ми бъде интересно когато излезе.Нещо слухове какви изисквания ще иска :ph34r:

Направо ме остави с пръст в устата... На 187584758379843 места в темата е написано, че изисквания НАЙ-РАНО ЩЕ ИМА СЛЕД ЛЯТОТО!

Аз за това споменах ТОЧНО Call of Duty, защото до сега в игрите главния герой не е говорел и мисля, че е тъпо да го променят.

Някои нововъведения са за добро.Да вземем пример от CoD4,която в началото се мислеше че ще е боза само защото изневерява на поредицата и не е в ВСВ

Ако е като предните, няма с какво да ме привлече, освен с добрата и лека графика. Предните ги изиграх и повече не ми се връщаше. Еднотипен, безинтересен екшън. Виж, Far Cry две е друга работа. Него и 5 пъти да го превъртя, няма да ми омръзне. То май и толкова съм го превъртал. CoD 7 няма да е нещо по-различно от 6. Дано да греша, но все тая. И седмицата ще мине по реда си, вероятно само един път, защото такъв тип игри не могат да се играят по два пъти.

Aбе определено ще е по различен от 6 защото т'ва не е modern warfare :P A и всеки си има мнение но за мен CoD (особено MW2) си остава класика в жанра и колкото и да играя няма да ми омръзне. Предстоящата игра също обещава да е зарибяваща и забавна но аз си чакам MW3

• Автор

Ако е като предните, няма с какво да ме привлече, освен с добрата и лека графика. Предните ги изиграх и повече не ми се връщаше. Еднотипен, безинтересен екшън. Виж, Far Cry две е друга работа. Него и 5 пъти да го превъртя, няма да ми омръзне. То май и толкова съм го превъртал. CoD 7 няма да е нещо по-различно от 6. Дано да греша, но все тая. И седмицата ще мине по реда си, вероятно само един път, защото такъв тип игри не могат да се играят по два пъти.

Толкова много грешиш! Ако сега си пуснеш Call of Duty 1 и поиграеш малко и след това MW2, ще видиш коренната разлика. Всяка COD игра съм превъртал повече от 5 пъти и такова нещо като да ти омръзне няма (освен ако не я превъртиш и започнеш от начало веднага, но пък в това няма смисъл). С всяка следваща игра в поредицата нещата стават все по-различни. Каквото и да си говорим, обаче, нищо не можем да кажем сега за Black Ops, защото не е излязла.

P.S.

Колкото до Far Cry 2: Аз лично очаквах страшно много от играта, защото бях играл първата и си мислех, че си заслужаваше чакането на продължение, но като я започнах, с нищо не ме впечатли.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=X86ed3n5_l4

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

Толкова много грешиш! Ако сега си пуснеш Call of Duty 1 и поиграеш малко и след това MW2, ще видиш коренната разлика. Всяка COD игра съм превъртал повече от 5 пъти и такова нещо като да ти омръзне няма (освен ако не я превъртиш и започнеш от начало веднага, но пък в това няма смисъл). С всяка следваща игра в поредицата нещата стават все по-различни. Каквото и да си говорим, обаче, нищо не можем да кажем сега за Black Ops, защото не е излязла.

P.S.

Колкото до Far Cry 2: Аз лично очаквах страшно много от играта, защото бях играл първата и си мислех, че си заслужаваше чакането на продължение, но като я започнах, с нищо не ме впечатли.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=X86ed3n5_l4

Сори, ама не ми харесват игри без смисъл. Графика има, да. Стреля се, което е ОК. Обаче липсва тръпката да останеш без оръжие или патрони, липсва и тръпката да изиграеш играта, както искаш, липсва и тръпката да не те убият. Това съществува при Far Cry 2 - сам решаваш какво да правиш. Явно харесваме различен тип игри. Обаче ако бъда честен, Far Cry 1 ми харесва повече от коя и да е CoD. Същото се отнася и за R6Vegas едно и две,Ghost Recon Advanced Warfighter® 2, та дори и Crysis и Crysis Warhead.

• Автор

Сори, ама не ми харесват игри без смисъл. Графика има, да. Стреля се, което е ОК. Обаче липсва тръпката да останеш без оръжие или патрони, липсва и тръпката да изиграеш играта, както искаш, липсва и тръпката да не те убият. Това съществува при Far Cry 2 - сам решаваш какво да правиш. Явно харесваме различен тип игри. Обаче ако бъда честен, Far Cry 1 ми харесва повече от коя и да е CoD. Същото се отнася и за R6Vegas едно и две,Ghost Recon Advanced Warfighter® 2, та дори и Crysis и Crysis Warhead.

Братле, ти така както го казваш имам чувството, че не си играл нито една COD игра. С една дума казваш, че във WWII всички хора са умрели, защото е нямало смисъл. Да не говорим за MW2 и смисъла в думите на Шепърд и защо е направил това и онова (без да спойлер-вам). Игри без смисъл са Pacman и Tetris.

Братле, ти така както го казваш имам чувството, че не си играл нито една COD игра. С една дума казваш, че във WWII всички хора са умрели, защото е нямало смисъл. Да не говорим за MW2 и смисъла в думите на Шепърд и защо е направил това и онова (без да спойлер-вам). Игри без смисъл са Pacman и Tetris.

Според мен и CoD няма смисъл и Battlefield BC2. Ако е до история, има я, но аз говоря за друго нещо - Вървиш и пуцаш. Опитваш се да отгатнеш замисъла на автора, за да разбереш как точно да минеш нивото. Постоянно се променя начинът на игра - то не бяха снайпери, не бяха лаптопи с безмоторни самолети, не бяха разни скутери или каквото бе там, че не ми се връща вече към сюжета. Като ще е пуцаница, да е пуцаница. Защо трябва да трепя мирни хора на Шереметиево? Ами аз искам да утрепя терористите и да прекратя играта!

И както казах, най ме дразни факта, че съм безсмъртен, имам десетки оръжия на разположение и мога по всяко време да взема оръжие от противника, без да си дам ни най-малко зор! ПОгледни Far Cry 2! Вземаш оръжие от противника, но то е ръждясало и може да заяде във всеки един момент! Купуваш ново оръжие, но за това трябва да се потрудиш, а и то не е вечно и след време почва да заяжда! имаш три огромни карти, където може да се разхождаш и стреляш колкото си искаш, докато изпълниш някоя задача! Това ли е скуката според теб или еднопосочният геймплей при CoD и Battlefield BC2?

Редактирано от ImpossibleMan (преглед на промените)

• Автор

Според мен и CoD няма смисъл и Battlefield BC2. Ако е до история, има я, но аз говоря за друго нещо - Вървиш и пуцаш. Опитваш се да отгатнеш замисъла на автора, за да разбереш как точно да минеш нивото. Постоянно се променя начинът на игра - то не бяха снайпери, не бяха лаптопи с безмоторни самолети, не бяха разни скутери или каквото бе там, че не ми се връща вече към сюжета. Като ще е пуцаница, да е пуцаница. Защо трябва да трепя мирни хора на Шереметиево? Ами аз искам да утрепя терористите и да прекратя играта!

И както казах, най ме дразни факта, че съм безсмъртен, имам десетки оръжия на разположение и мога по всяко време да взема оръжие от противника, без да си дам ни най-малко зор! ПОгледни Far Cry 2! Вземаш оръжие от противника, но то е ръждясало и може да заяде във всеки един момент! Купуваш ново оръжие, но за това трябва да се потрудиш, а и то не е вечно и след време почва да заяжда! имаш три огромни карти, където може да се разхождаш и стреляш колкото си искаш, докато изпълниш някоя задача! Това ли е скуката според теб или еднопосочният геймплей при CoD и Battlefield BC2?

Е така кажи, аз не те разбрах като хората. Имаш право за това, че си на практика безсъмртен. И ако в COD оръжията заяждаха, щеше да е добре.
  • 2 седмици по-късно...
http://www.youtube.com/watch?v=_CKAww-NU_o http://www.youtube.com/watch?v=LsJRKuU45o0&feature=related Мултито изглежда зле.Картата ми харесва.Тая количка е преувеличена както казват в 1ния клип.За 3 кила това чудо.Тоя предетор мисъл не ми харесва.Трябвало е да го махнат.
  • 2 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.