Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 2

Featured Replies

• Автор

А защо не е на български?

Защо не е на български?

Има си инсталатор,да беше се поразровил малко,за повече информация как се инсталира тук,за изтегляне на инсталатора тук.

• Отговори 63
  • Прегледи 8,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ама инглиш знаеш нали? Тц, тц, тц......

• Като се появи официално, вграден в програмата, както е при Аваст- тогава ще го ползвам! п.п. Уважавай мнението на другите...ако и да не ти допада!

• За 32 бита,цък! За 64 бита,цък!

Защо не е на български?

Има си инсталатор,да беше се поразровил малко,за повече информация как се инсталира тук,за изтегляне на инсталатора тук.

А за тази версия ли са и кой точно инсталатор да изтегля?
  • Автор

А за тази версия ли са и кой точно инсталатор да изтегля?

Да,става за тази версия,изтегли последния най-отдолу за 586.

И за да не се чудиш после,прочети внимателно инструкциите,които Dumper е дал,има една особеност,инсталатора трябва да е в една папка с lang файла и от там да се стартира.В коментар 9 на Dumper има връзка и указания за изтегляне на въпросния lang файл.

А защо не е на български?

Френд....едно време в училище се изучаваше език, много близък до българския, и наречен...руски! :) Руския го има вграден в програмата....официално!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Френд....едно време в училище се изучаваше език, много близък до българския, и наречен...руски! :) Руския го има вграден в програмата....официално!

Аз руски не знам.
  • Автор

Ама инглиш знаеш нали? Тц, тц, тц......

Точно за тази програма,българския е за предпочитане!

Ако мислиш да пълниш темата с безсъдържателни коментари,кажи, има решение!

Френд....едно време в училище се изучаваше език, много близък до българския, и наречен...руски! :blink: Руския го има вграден в програмата....официално!

Руският не ти ли е смешен в Комодо?

Българският превод на Дъмпер е страхотен и все пак сме българи нека си държим на езика !!!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Точно за тази програма,българския е за предпочитане!

Като се появи официално, вграден в програмата, както е при Аваст- тогава ще го ползвам!

п.п.

Уважавай мнението на другите...ако и да не ти допада!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Имам проблем с 3.X версия. ATI драйвърите ми не бачкат, заради анти-вирусната. Как мога да ги опарвя?

Имам проблем с АTI видео драйвърите. След рестартирането на системата, ми изписа, че има проблем с драйвърите. Явно програмата ги е забранила. Използвам версия 3.X.X

влезте в модула защита + в политиките за безопасност на компа и задайте политика на доверено приложение или системно на уиндоус

Имам огромен проблем след инсталирането на тази програма. След няколко часа рестартирах системата и ми сепояви тва: WARNING! The catalyst Control Center is not supported by the drivers version of your enabled graphics adapter. Please update your ATI graphics driver, or enable your ATI adapter using the Display Manager. След като пусна Counter Strike(само за тест на видеото) ме изхвърля веднага. Пускам я, почти стигам до менюто и ме изхвърля. Както и да е. Долу до часовника на лентата си го има Control Center-а, но тази анти-вирусна ми прееба драйвърите. Сега какво да направя? or enable your ATI adapter using the display manager? Какво трябва да направя? Моля за помощ!

Имам огромен проблем след инсталирането на тази програма. След няколко часа рестартирах системата и ми сепояви тва:

WARNING!

The catalyst Control Center is not supported by the drivers version of your enabled graphics adapter. Please update your ATI graphics driver, or enable your ATI adapter using the Display Manager.

След като пусна Counter Strike(само за тест на видеото) ме изхвърля веднага. Пускам я, почти стигам до менюто и ме изхвърля. Както и да е. Долу до часовника на лентата си го има Control Center-а, но тази анти-вирусна ми прееба драйвърите. Сега какво да направя? or enable your ATI adapter using the display manager? Какво трябва да направя? Моля за помощ!

Казах ви какво да направите. но явно не сте направили необходимото. Изтеглете си програмата driver checker и си обновете драйвера.
  • 5 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.