Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Google Images

Featured Replies

Не ми се показват картинките каквото и да търся.Н адругите не им става така.Пробвах различни браузери,пробвах със Vista,7,MAC OS X SN LEO и сеаг съм с 2000.Защо така става?

Много се извинявам за излишния коментар, но съм любопитен. Ще ми обесниш ли от кога Vista, Windows 7, MAC OS са браузъри?

• Автор

Много се извинявам за излишния коментар, но съм любопитен. Ще ми обесниш ли от кога Vista, Windows 7, MAC OS са браузъри?

Имам напредвид,че под тези ОС съм пробвал различни браузери-т.е. инсталирвал ъсм тези ОС на комютъра.И под тях съм работил с различни браузери.

И проблема още е на лице-изображения няма.При все че съм преинсталирвал и сеаг ще минавам на XP MCE 2005

Имам напредвид,че под тези ОС съм пробвал различни браузери-т.е. инсталирвал ъсм тези ОС на комютъра.И под тях съм работил с различни браузери.

И проблема още е на лице-изображения няма.При все че съм преинсталирвал и сеаг ще минавам на XP MCE 2005

а какво става ако кликнеш на изображението? имаш ли инсталира флаш плеар?

• Автор

Ами като кликна на дадено изображение(не че го виждам)...се отваря само хедъра на гугъл,а отдолу където попринцип трябва да е уеб страничка със изображението също я няма.Чак като кликна пак на изображението се показва то.

На VIVACOM Home съм,достъпът е през WiFi

Ами като кликна на дадено изображение(не че го виждам)...се отваря само хедъра на гугъл,а отдолу където попринцип трябва да е уеб страничка със изображението също я няма.Чак като кликна пак на изображението се показва то.

На VIVACOM Home съм,достъпът е през WiFi

О,да,имам флашер плейер!

Понякога се показват две-три избражения до другите...

Редактирано от be_with_me_274 (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Може ли да споделя и моя проблем?!?

Винаги когато съм търсила в изображения ми излизаше основната версия а сега ми излиза стандартната версия и сега всеки път като използвам гугъл трябва да отивам най-отдолу на страницата и да натискам бутона за да сменя версията!! Искам да ми се запази само основната версия! Как??????? Има и още един проблем когато натисна дадена картинка ми излиза сайта на който е и точно пред него (сайта е замъглен) в голям формат картинката, а отстрани в дясно информацията за снимката. Искам както преди информацията да излиза отгоре в тесен дълъг правоъгълник и отдолу да си е страницата, на която е дадената снимка!!!!!!!!!!

Може ли да споделя и моя проблем?!?

Винаги когато съм търсила в изображения ми излизаше основната версия а сега ми излиза стандартната версия и сега всеки път като използвам гугъл трябва да отивам най-отдолу на страницата и да натискам бутона за да сменя версията!! Искам да ми се запази само основната версия! Как??????? Има и още един проблем когато натисна дадена картинка ми излиза сайта на който е и точно пред него (сайта е замъглен) в голям формат картинката, а отстрани в дясно информацията за снимката. Искам както преди информацията да излиза отгоре в тесен дълъг правоъгълник и отдолу да си е страницата, на която е дадената снимка!!!!!!!!!!

Това са нововъведенията на Google, който лично на мене ми допадат. Да си го върнеш по старо му поне засега и аз не виждам как .. и от профила си в Google опитах .. не става .. явно трябва всеки път да натискаш бутона за версията ...

Това са нововъведенията на Google, който лично на мене ми допадат. Да си го върнеш по старо му поне засега и аз не виждам как .. и от профила си в Google опитах .. не става .. явно трябва всеки път да натискаш бутона за версията ...

Мерси за бързия отговор все пак, но според мен са го направили непрактично, защото на някои хора не им харесва новия вид и поне да го бяха направили така, че да можеш да си запазиш промените така както искаш! И все пак благодаря за отговора, защото щях да продължавам да обвинявам майка си, че е натиснала някъде без да иска! :wors:

• Автор

Мерси за бързия отговор все пак, но според мен са го направили непрактично, защото на някои хора не им харесва новия вид и поне да го бяха направили така, че да можеш да си запазиш промените така както искаш! И все пак благодаря за отговора, защото щях да продължавам да обвинявам майка си, че е натиснала някъде без да иска! :baby:

Поблемът от самосебе си се оправи.

А новият вид на g-images е ужасен.Тия копират от бинг.Така изглеждат резултатите на бинг!Те и бекграунд услугата от тях я краднаха.

Да насистина нека има някакъв вариант за връщане към старото дразни ме така

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.