Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся Service Pack 1 за WindowsXP

Featured Replies

Здравейте, имам оригинален Windows XP 2002, обаче е без никакви сервизни пакети. Трябва ми сервизен пакет 1, че не ми дава да инсталирам звукови драйвери и прочие... Благодаря за помощта предварително!

Здравейте, имам оригинален Windows XP 2002, обаче е без никакви сервизни пакети. Трябва ми сервизен пакет 1, че не ми дава да инсталирам звукови драйвери и прочие... Благодаря за помощта предварително!

Инсталирай директно SP3!, на сайта ма Майкрософт ще ого откриеш лесно

Инсталирай директно SP3!, на сайта ма Майкрософт ще ого откриеш лесно

За да го инсталираш, трябва да имаш SP2!

не е толкова лесно вече... ако вече е инсталиран компютъра иска SP2 или SP1a и тогава SP3...

SP 1 не успях да намеря.

Windows XP Service Pack 1

Дата на публикуване: 9 септември 2002 г.

Service Pack 1 (SP1) вече не е достъпен за изтегляне.

SP 2

SP 3

За да го инсталираш, трябва да имаш SP2!

не е толкова лесно вече... ако вече е инсталиран компютъра иска SP2 или SP1a и тогава SP3...

SP 1 не успях да намеря.

SP 2

SP 3

Защо и двамата говорите глупости. Ето какво пише в систените изисквания:

System Requirements

• Supported Operating Systems: Windows XP Home Edition ; Windows XP Professional Edition ; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2

Защо и двамата говорите глупости. Ето какво пише в систените изисквания:

Много ли си сигурен? http://209.85.129.132/search?q=cache:Vm46e67SOjUJ:www.winsupersite.com/faq/xp_sp3.asp+SP3+needs+to+be+installed+SP2&cd=1&hl=bg&ct=clnk&gl=bg

Това достатъчно ли е? http://technet.micro...s/cc164204.aspx

Аз цитирах от официалния им сайт, това че те пишат две различни неща в два техни сайта не е мой проблем. Освен това, пускайки пълен ъпдейт на машината ще бъде докаран до SP3 (със съвсем дребни разлики)

http://download.cnet...33e0f17e9a1b685

Това дали върши работа?

Пише, че е идентичен със SP1, но истинския SP1 е 130Mb, а този е 2. Ето ти линк към торент, с архив от SP1-SP3.

....

Редактирано от capnemo
2.10!!!! (преглед на промените)

Капитане, и аз бях изненадан преди месец, когато на чист виндовс хп реших да инсталирам СП3 и ми поиска предишен пакет... но това е.

ако толкова ви е нужен оригиналния СП 1, мога да разровя шпинделите, все някъде трябва да го имам, но лично мнение не виждам смисъл - слагай СП 2.

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Капитане, и аз бях изненадан преди месец, когато на чист виндовс хп реших да инсталирам СП3 и ми поиска предишен пакет... но това е.

ако толкова ви е нужен оригиналния СП 1, мога да разровя шпинделите, все някъде трябва да го имам, но лично мнение не виждам смисъл - слагай СП 2.

И на мен ми е странно, но до сега винаги съм инсталирал директно през ъпдейта.... А наистина, директно SP2 и след това 3

• Автор

То ако беше за ъпдейти до сега да съм го направил, но на компютъра, на който искам да приложа сервизния пакет няма интернет и оттам ми идва проблема.

Всъщност компа е на един приятел и сега освен че не може да инсталира звуковите драйвери не може също някои програми.

То ако беше за ъпдейти до сега да съм го направил, но на компютъра, на който искам да приложа сервизния пакет няма интернет и оттам ми идва проблема.

Всъщност компа е на един приятел и сега освен че не може да инсталира звуковите драйвери не може също някои програми.

За звуковите драйвери имаше някаква кръпка от Майкрософт, но не си спомням номера. А може програмите да искат поне SP1

• Автор

Трябва ми офлайн инсталатора, който е 130 MB. Търся го от часове и не мога да го намеря в нета(затова и прибегнах до форума).

Трябва ми офлайн инсталатора, който е 130 MB. Търся го от часове и не мога да го намеря в нета(затова и прибегнах до форума).

Е като е оригинален без проблем можеш да използваш windows update.

Пробва ли от там?

• Автор

Компа, на който се опитвам да направя това няма интернет връзка. Споменах го по-горе.

Трябва ми сервизен пакет 1, че не ми дава да инсталирам звукови драйвери и прочие... Благодаря за помощта предварително!

Кажи къде да ти го изпратя?

Редактирано от helios (преглед на промените)

• Автор

Само да попитам: Ще ми трябва ли някакъв сериен номер за да приложа сервизния пакет или просто го цъкам и се инсталва ?? Благодаря!

ако е оригинален windows нищо не ти трябва, ако не е ще изреве след инсталацията на СП1.

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

Доста глупости се изписаха в темата. Капитана е прав а СП1 беше свален месец след неговото пускане поради редица грешки и проблеми и затова е наличен само СП1а. Това го пиша вече за н-ти път. Големината за офлайн инсталацията е по-различна отколкото гадаете. Ето един тлъст скрийшут от преди секунди за да се спрем по темата а за автора - възползвай се от предложението да ти бъде изпратен на хелиос:

36ad622d493fa84d.JPG

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.