Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стара версия на DirectX 9

Featured Replies

Здревейте. От известно време игрите не ми вървят както трябва (забиват, а уж съм в препоръчаните параметри). Мисля, че е от DirectX-a.Версията е DirectX 9.0c August 2007. Кажете ми как да я сменя с най-новата или поне някоя от 2009.

DirectX от тази година няма да стане, защото нямам SP3.

С DirectX Happy Uninstall не става, защото иска регистрация.

Дали ще стане ако си изтегля някоя нова игра (например: Mass Effect 2) и оттам да го инсталирам, дано да е "прясна" версията.

post-122896-1265924287,96_thumb.jpg

Редактирано от zander75 (преглед на промените)

Кои игри не вървят и защо реши, че е точно DX? Ако ти е стара версията на DX и не се поддържа от нова игра, то играта изобщо няма да тръгне - ще пищи за липсващи библиотеки или нещо подобно. Насичане може да се дължи на стари драйвери за видеокартата и на настройки на детайлите на играта, които не отговарят на реалната производителност на компютъра ти. От шота се вижда, че си с доста стар процесор и едва 1GB RAM, което за съвременна игра е абсолютният минимум за да работи. Ако очакваш от подобна система да играеш нормално на новите игри, прост няма как да стане. Ако стари игри които са ти вървяли преди нормално, сега не вървят имапш някакъв друг проблем, но без подробно описание на системата ти и същността на самият проблем никой не може да гадае какво точно се случва.

• Автор

Ето тази игра ми прави проблеми Rogue Trooper . Дори слагам всичко на Medium, но не става.

За новите игри не храня надежди. sad.gif

Каква ти е системата - дъно, процесор, памет, видеокарта. С кои драйвери си, какъв е точно проблем - постоянно ли насича, на каква резолюция и т.н. Ако искаш да получиш помощ опиши проблема подробно.

• Автор

CPU: Intel Pentium 4 531, 3000 MHz

Motherboard: Foxconn 6497MB Series

DirectX: DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)

Video: NVIDIA GeForce 7300 LE (512 MB) Драйверите на видео картата са най-новите, изтеглени от сайта на Nvidia.

На каквато и резолюция да слагам пак засичат.

В други сайтове видях, че изисква SP3.

Извинявай, но има ли причина да не искаш Service Pack3?

Със Сервизните пакети Microsoft отстраняват проблеми и дупки в сигурността, за да е по-сигурна системата ти. Обновяването до Service Pack3 Е ГОРЕЩО ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО

Инсталирането на Service Pack3 по никакъв начин не влияе негативно на производителността на системата ти

аз съм на windows 2000 и съм с dx9 таз година... няма такова нещо - искало service pack...

dxwebsetup.exe дърпаш това и ще ти ъпдейтне dx9 до най актуалната версия, обаче игрите вероятно пак ще ти секат... просто вече искат мощни компютри (а твоя е е с 7300LE с 512мб рам(лично мен ме съмнява да е с 512, по вероятно 128 или 256 + турбокелеш), което значи че е с ддр2 и е 64 битова - тоест супер умряла карта - малко по добра от вградено видео (обаче последните вградени на ати даже са по бързи)

http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_7_Series#GeForce_7300_LE

п.с. sp3 излезе преди година и в него има доста проблеми оправени и още много кръпки след него (около 60 критични...)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.