Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със странно забиване

Featured Replies

като за начало пусни тестове на компонените за които ти е писал jjjjjk ама тествай 1 по едно - примерно първо рам, после видео... (захранването се тества със смяна) но аз бих сменил захранването и така ще тествам рамта и видеото... каква му е температурата на видеото (и какво е то?)... ако пак забива - чист нов windows (без достъп до нет и) и пак тест...

при мене пък най бързия вентилатор е към 600-700 оборота - на видеото... и оборотите не са мерило за нищо, важни са температурите. има една скорост над която колкото и да вдигаш оборотите дебита на въздуха даже пада... свали платката на видеото и почисти със 95% чист спирт контактите, също и на паметите и вътре в слотовете със напоена и сгъната хартийка

Също така ако смееш/можеш свали захранването и го почисти и него но от вътре ( ако не е в гаранция , ако е носи го в сервиза да ти го почистат ) А ако го отвараш ти пази кондензаторите не ги мокри и не ги пипай !!!

Редактирано от zIndo (преглед на промените)

Да спомена, че машината е на няма и две седмици. Всичко е ново.

zIndo ти четеш ли преди да дадеш съвет?Оспами на човека темата.Като нямаш какво полезна да кажеш по добре замъчи.

Опа моя грешка, тя темата вече станала с проблеми на няколко човека.Немога да разбера що не си правите собствени теми ми освинвате чуждите. Да взема да се докладвам на някои модератор да ми изтри мнението ли

:ph34r:

Редактирано от ПетьоСтоянов (преглед на промените)

zIndo ти четеш ли преди да дадеш съвет?Оспами на човека темата.Като нямаш какво полезна да кажеш по добре замъчи.

Опа моя грешка, тя темата вече станала с проблеми на няколко човека.Немога да разбера що не си правите собствени теми ми освинвате чуждите. Да взема да се докладвам на някои модератор да ми изтри мнението ли

;)

Е то мнението ми не е с цел спам ... . И гледай следващия път по-внимателно да четеш :)

Не ме интересува характеристиката на паметта, ами това ти на колко си я пуснал!

Пробвай да намалиш мхз тъй, като не разбрах на колко ти работи в момента или ако имаш друга рам я смени за проба.

• Автор

Не ме интересува характеристиката на паметта, ами това ти на колко си я пуснал!

Пробвай да намалиш мхз тъй, като не разбрах на колко ти работи в момента или ако имаш друга рам я смени за проба.

Така, обещах да пиша след като тествам с друг клиент и ето резултата. Вчера си свалих БитСпирит и с него компютъра заби на два пъти по същия начин. Клавиатура и мишка не функционират. С продължително натискане на копчето за изключване се оправи. Днес не е забивал. Да спомена, че първото забиване стана след максимално натоварване на системата. Инсталирах игра и в същото време се сваляше торент и браузвах в нета.

Редактирано от vodafoneo (преглед на промените)

Като гледам стойностите на вентилаторите ... бавни са . Мойто дъно къде къде е по-слабо и процесор и виедо ... пък вентилаторите ми работат на по 5к 6к оборота ... провери вентилаторите . АКо трябва ги свали , почисти , смажи ...

Абсолютно не може да си сигурен в това.Новите вентилатори са направени безшумни,както и да работят на по-малко обороти,дизайнът и ем такъв че да поемат голям въздушен поток при ниски обороти.А това за смазването беше върха,ако смажеш вентилатора,магнитната лента чрез която се върти перката започва да се разлага и след ден-два седмица или месец спира изобщо да работи,което усложнява повече нещата ;]

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.