Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не мога да рестартирам нито да го изгася.

Featured Replies

Може би темата ми ще попадне в бисери, но лаптопа ми заби и нито може да се рестартира по традиционния начин, нито да се изгаси, освен чрез изваждане на батерията. Съжалявам ама упътването ми е на английски и нашите умни българи са решили да преведат само някакви малоумни забележки от рода на "да не забивам пирон в батерията" и прочие.

Някой да знае алтернативен начин за рестарт или изгасване , както на настолните компютри?

Провери състоянието на Windows-често от там е проблемът.

Влез в BIOS и му дай Default

Интересува ме какво става при десет секундно задържане на бутона за включване?

Гаси ли се по този начин?

• Автор

Провери състоянието на Windows-често от там е проблемът.

Влез в BIOS и му дай Default

Интересува ме какво става при десет секундно задържане на бутона за включване?

Гаси ли се по този начин?

Вече му извадих батерията, но преди това опитвах да му задържа бутона и ми излизаше прозореца с питането дари да рестартирам или изгасям.Когато му давах една от двете опции не реагираше.

Между другото това се получи защото ми беше забил скенера на антивирусната , докато сканирах един диск. Беше открил някакъв бабалец.

• Автор

Пак ли :)

О не не все още не е. Не съм влизала още в интернет освен да ъпдейтна а освен това сега съм му сложила една много дълга мисъл на латински малко да се ограмоти

Вече му извадих батерията, но преди това опитвах да му задържа бутона и ми излизаше прозореца с питането дари да рестартирам или изгасям.Когато му давах една от двете опции не реагираше.

Между другото това се получи защото ми беше забил скенера на антивирусната , докато сканирах един диск. Беше открил някакъв бабалец.

Просто задръж бутона за включване за поне 10 секунди, без да пипаш нищо друго.

• Автор

Просто задръж бутона за включване за поне 10 секунди, без да пипаш нищо друго.

Благодаря, дано не ми се случва отново, но ако се случи ще пробвам съвета.

защо нямам емотки в профила си

Редактирано от Praskovka72 (преглед на промените)

емотките са доказателство към предния ми пост

хакера вече се е установил траино в лаптопа ти използвал е вратичка в ъпдеита на биоса и го е заразил

сега вече може да си прави каквото иска , поредното доказателство е бутона за захранването

ти се успокояваш че нямаш нет но изобщо не е така

безжичната ти мрежа е конектната към някои съсед и просто хакера се е погрижил да си прикрие следите

не виждам как може да те е заблудил толкова лесно

тия хакери станаха много нагли

единственото спасение е ъп на биос и формат на диска

и пусни пак тема ако забележиш нещо съмнително без значение какво е то е ясно че ще е хакер поне да се отриегира веднага че иначе ще падне скука във форума

хакера вече се е установил траино в лаптопа ти използвал е вратичка в ъпдеита на биоса и го е заразил

сега вече може да си прави каквото иска , поредното доказателство е бутона за захранването

ти се успокояваш че нямаш нет но изобщо не е така

безжичната ти мрежа е конектната към някои съсед и просто хакера се е погрижил да си прикрие следите

не виждам как може да те е заблудил толкова лесно

тия хакери станаха много нагли

и пусни пак тема ако забележиш нещо съмнително без значение какво е то е ясно че ще е хакер поне да се отриегира веднага че иначе ще падне скука във форума

хахаха,какви са тези врели-некипели...хакер ;)

евлата кака,просто булката си е прецакала windows-a....формат+преинстал.

хахаха,какви са тези врели-некипели...хакер ;)

евлата кака,просто булката си е прецакала windows-a....формат+преинстал.

Случая има предистория ако не си запознат по добре не пиши че оспамваме сериозна тема на потребител с хронични проблеми от сорта.

Ако ще помагаш даваи идеи как да го хванем тоя безделник дето се рови в живота на потребителката.

Не е лошо преди ъп на биос да направи и един формат на биос-а че да инсталира новия биос начисто. Не се знае хакера дали

няма да е вкарал някой вирус в биос-а който може да се изтрие само с формат на биос

Браво .Влиза в историята като първият комп заразен от майкрософтският ъпдейт .Аз искам да знам КОЯ антив и КОЙ "бабалец" ( някой да го преведе моля )Това с НЕизгасването още ли важи ?Може да е просто забил комп . Дай да не скачаме в зоната на здрача .

Случая има предистория ако не си запознат по добре не пиши че оспамваме сериозна тема на потребител с хронични проблеми от сорта.

Ако ще помагаш даваи идеи как да го хванем тоя безделник дето се рови в живота на потребителката.

верно,извинявам се за куцата интервенция ;)

авторката мога да посъвествам да се обърне към най-близкия полйцейски участък,и най-добре да си занесе лаптопа и да им го остави.

Поредния епизод от "крадеца на праскови"

При теб решението е много просто .

Трябва ти комп без lan ,usb ,esata, 1394 , wlan , fdd ,com ,lpt , irda , bt , dvd , и най-вече с акаунт Guest :computer8: .

Ако и тогава някой ти хаква компа , като отвориш страничния капак , със сигурност ще видиш кой е , хакер или хамстер.

:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.