Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос свързан с преинсталация на Windows

Featured Replies

Здравейте, като си зимах компютъра преди 3-4 години останах с впечатлението, че съм с лицензиран Windows. Но като отворих кутията с всички джаджи вътре (Книжки за частите, кабели, паста за процесора, дривери, лепенки и др.) не намерих диск за Windows или съответно кутия, в която трябва да се съхранява, което ме води до мисълта, че може и да е пиратско копие. През годините човека, който ми го беше сглобил ми го преинсталираше защото беше в гаранция. Сега искам сам да си го преинсталирам и въпроса ми е следния : Ако го преинсталирам с нормален Windows (пиратски) изтеглен от интернет ще загубя ли лиценза и съответно след преинсталацията ще остана ли със Service Pack 3, Windows update (което пък пак ме води на мисълта, че наистина може да е лицензиран. Ако някой по компетентен от мене разгледа темата моля да помогне.

Благодаря предварително.

Редактирано от darkman93 (преглед на промените)

Ако изполдваш пиратски Windows ще изгубиш лиценза!!!

Ползвай същия продуктов ключ

и няма да имаш проблеми

• Автор

Не мисля, че нямам стикер с кода. Добре да кажем, че е пиратски при инсталацията ще изгубя ли Service Pack 3 ? (Междодругото само ще инсталирам няма да форматирам, незнам дали това има нещо общо но съм длъжен да ви осведомя)

Ами свали си релийз с Service Pack 3,или ако имаш предпочитания към друг релийз на уиндоус,си ъпдейтни Service Pack 3-какъв е проблема...

P.S.Най-добре ще е да направиш формат на дяла с ОС.

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

• Автор

:О незнаех, че има. Ок така ще направя а има ли начин да разбера с какъв код е инсталиран сегашният ми Windows и при положение, че е лицензиран да не изгубя лиценза като изполвам същия код при преинсталацията.

нормален Windows (пиратски) изтеглен от интернет 

Не беше ли обратното т.е. оня другия е нормален, или аз бъркам.. :lol6:

• Автор

Не, не прави си :) но така и не получих отговор на последният ми въпрос :/

Можеш да видиш серийния номер в еверест.

1391208y.jpg

• Автор

Благодаря много но на сериен номер на продукта пише : J9WU3- [TRIAL VERSION] това какво трябва да означава :О

Благодаря много но на сериен номер на продукта пише : J9WU3- [TRIAL VERSION] това какво трябва да означава :О

означава че евереста ти е в пробен период

Изтегли тая програмка и ще видим какво е положението.

тва не беше ли (и) за търсене на "възможни" ключове? че отдавна не съм го срещал

Здравейте, като си зимах компютъра преди 3-4 години останах с впечатлението, че съм с лицензиран Windows. Но като отворих кутията с всички джаджи вътре (Книжки за частите, кабели, паста за процесора, дривери, лепенки и др.) не намерих диск за Windows или съответно кутия, в която трябва да се съхранява, което ме води до мисълта, че може и да е пиратско копие. През годините човека, който ми го беше сглобил ми го преинсталираше защото беше в гаранция. Сега искам сам да си го преинсталирам и въпроса ми е следния : Ако го преинсталирам с нормален Windows (пиратски) изтеглен от интернет ще загубя ли лиценза и съответно след преинсталацията ще остана ли със Service Pack 3, Windows update (което пък пак ме води на мисълта, че наистина може да е лицензиран. Ако някой по компетентен от мене разгледа темата моля да помогне.

Благодаря предварително.

ако нямаш лепенка на кутията със сериния номер и фактура за windows значи си с vlk и най вероятно серийния номер вече е баннат... и какъвто ида вземеш от торентите пак ще е vlk. пиратски уиндоуси в нета няма, просто са с vlk лиценз ( не ще активация и може да се слага на наограничн брой машини... просто накрая от м$ го банват и при ъпдейт се хваща...)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Виж какво ти е предложил ivankrivodol - с нея ще видиш ключа на Windows-а!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.