Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за League of Legends

Featured Replies

Здравейте!

League of Legends е доста забавна MOBA(Multiplayer Online Battle Arena) игра. Създаването й е вдъхновено от небезисвестната DotA. Самата игра е създадена от Guinsoo създателят на DotA и Pendragon(човекът, който отвори dota-allstars.com).

Играта е безплатна(можеш да си купиш разни козметични екстри... нищо, което да разваля баланса на играта). Вече е спечелила няколко награди, сред които са IGN Multiplayer Game of the Year, IGN Strategy Game of the Year, Gamespy PC Game of the Year.

Съвсем наскоро играта надхвърли 1 000 000 сваляния.

Играта наподобява DotA, но е с изцяло нови и забавни герои. Доста е забавна и виждам добро бъдеще за нея. :rolleyes: Но ми е малко кофти, че няма много българи. :P

Това е късо трейлърче на играта:

http-~~-//www.youtube.c...h?v=CCPEFvysUrA

За да свалите играта и да си направите акаунт постете този линк: www.lol-europe.com

• Отговори 54
  • Прегледи 25,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами, какви изцяло нови герои, всичко(над 95%) е като това от DotA, като са сменени имената и картинките. Използват някакъв техен си "енджин", а не както DotA-ата, този на WarCraft III TFT. Като цяло е добре, въпреки че играх 2 пъти и се отказах понеже ми е трудно да различавам героите( и съм noob). Иначе има страхотно направена статистика. Няма да се мъча с играта понеже чакам SC2, а неговия "енджин" за подобрен тип карти ще е доста над този на War3x. Съответно ще излизат много и различни карти(буквално игри) като DotA, но и различни.

• Автор

Ами, какви изцяло нови герои, всичко(над 95%) е като това от DotA, като са сменени имената и картинките. Използват някакъв техен си "енджин", а не както DotA-ата, този на WarCraft III TFT.

може би се бъркаш с HoN.

не че съм играл много DotA, но определено тези 95% са всъщност около 20%.

Engine-a на LoL няма ограниченията като тези на WC3. А за respond time-a да не говорим :rolleyes:

• 6 месеца по-късно...

Миналата седмица изтеглих играта (отне ми около час - час и 10 минути да я изтегля, инсталирам и пачна) и съм много доволен :cool: . Играта е найстина много интересна и бие dota-та, но не и Heroes of Newerth (но пък е безплатна :) ). С един приятел играем и сме левел 8-ми ако някой иска да играем да ми пише ЛС :) .

Редактирано от tinker (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Добър вечер на всички . Вчера преинсталирах уиндоус и днес когато си инсталирах играта и се опитах да я пусна ми изписа : The launcher has experienced an error. please restart this application точно преди да започне да ми зарежда играта . Влязох във сайта им . Там има 15 упътвания как да оправиме играта , пробвах всички възможни за моя уиндоус ( ХР SP 3 ) и пак не става . Възможно ли да е от DirectХ ? . CPU AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3700+ MB ASRock 939Dual-SATA2 (3 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 1 Future CPU Port, 4 DDR DIMM, Audio, LAN) Video NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (256 MB) RAM 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) Във сайта пишеше също , че може да е от повреден хардуер . Направих тест със Everest ето и лога . Надявам се да ми помогнете защото играцата много ми харесва :rolleyes:

Редактирано от Sniper Control (преглед на промените)

Добър вечер на всички . Вчера преинсталирах уиндоус и днес когато си инсталирах играта и се опитах да я пусна ми изписа : The launcher has experienced an error. please restart this application точно преди да започне да ми зарежда играта . Влязох във сайта им . Там има 15 упътвания как да оправиме играта , пробвах всички възможни за моя уиндоус ( ХР SP 3 ) и пак не става . Възможно ли да е от DirectХ ? .

CPU AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3700+

MB ASRock 939Dual-SATA2 (3 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 1 Future CPU Port, 4 DDR DIMM, Audio, LAN)

Video NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS (256 MB)

RAM 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)

Във сайта пишеше също , че може да е от повреден хардуер . Направих тест със Everest ето и лога .

Надявам се да ми помогнете защото играцата много ми харесва :laughing5:

Просто е трябвало да се иснталира Microsoft .Net Framework 3.5 .

Редактирано от Sniper Control (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Темата ми се вижда малко мъртва, а съм сигурен, че има поне 10 човека от форума, който я играят... Играта е страхотна и ако сте играли Дота, задължително трябва да я пробвате за регистрация - http://signup.league... . Надявам се поне 2-3ма да почнат :) , а тези, които вече играят пишете 1 ЛС да играем заедно :cant believe:.

Редактирано от capnemo
без реферали (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Който твърди, че играта НЕ бие HoN, жестоко се лъже... HoN има още колко хляб да яде, докато настигне LoL, че направооо.... не говорим само за графика и раздвиженост на героите, което е единственото, което е по-доброто на HoN... :) Да не говорим, че LoL е безплатна, да не говорим, че постоянно излизат нови герои(което май не се състои в HoN, поне не толкова често), скинове, руни, мастърита, левели, съмонер скилове, който придават уникалност на играта + девелопърите са прота и разбират предостатъчно играта, което им помага да правят по-хубави, по-usefull и по-балансирани герои(доколкото е възможно)... Тъй сега да оставим тази тема, изказах си мнението, но аз да ви питам кое предпочитате Caitlyn or MF(Miss Fortune) и коя според вас е по-секси ;):(

Който твърди, че играта НЕ бие HoN, жестоко се лъже... HoN има още колко хляб да яде, докато настигне LoL, че направооо.... не говорим само за графика и раздвиженост на героите, което е единственото, което е по-доброто на HoN... :) Да не говорим, че LoL е безплатна, да не говорим, че постоянно излизат нови герои(което май не се състои в HoN, поне не толкова често), скинове, руни, мастърита, левели, съмонер скилове, който придават уникалност на играта + девелопърите са прота и разбират предостатъчно играта, което им помага да правят по-хубави, по-usefull и по-балансирани герои(доколкото е възможно)...

Тъй сега да оставим тази тема, изказах си мнението, но аз да ви питам кое предпочитате

Caitlyn or MF(Miss Fortune) и коя според вас е по-секси :eek::)

1. Първата част от това което написа е пълно глупост. Кога Riot Games са пускали нови "мастърита, левели, съмънър скилове"?

2. В HoN героите са 2 пъти по-балансирани, даже небалансираността я водят главен минус за LoL.

3. Играл си 5 игри на HoN и казваш, че по-не става.... Няма как да определиш, трябва да изиграеш поне стотина match-a.

4. За това кой е по-секси -> Katarina. ^^

Редактирано от Sydie (преглед на промените)

Разбрал си ме погрешно не съм твърдял, че излиза нови мастърита, левели и съмънър скилове, това се отнасяше само за героите

• 2 месеца по-късно...

Хора имам един проблем който се появи след като ъпдеитнах League of Legends.След като го ъпнах когато започна игра почна ми ЛАГИ страшно много.И FPS-то ми падана на 5 имало е случай и до 2.Ако може някой да ми помогне или да ме посъветва нещо ще му бъда много благодарен Публикувано изображение

Как си я update? Играта хакната ли е или е оригинална.? Откъде си савалил Update?

Играта съм я изтеглил от сайта на играта (играта вече е безплатна) а update е от Luncher-а на играта

Един вариант, който мога да предложа е чиста инсталация + Update , след това и да видим дали пак ще прави тези проблеми.

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)

Инсталирах играта наново но пак е същото

Явно проблема е от компютъра ти :X. И аз играя League of Legends и съм я update-нал, но такъв проблем нямам...

Не е възможно да е от компа ми.По цял ден си цъкам World of Warcraft,нищо.А WoW е къде къде по тежка игра.А и на всичко отгоре проблемите се появиха след update-а

• 2 седмици по-късно...

Имам проблем ,когато сипусна играта от където и да е ми излиза някаква грешка :

Публикувано изображение

Описание на компонентите на компютъра в подписа ми. Инсталирал съм Microsoft .Net Framework 4.Благодаря предварително .

Редактирано от nikolai998 (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Така момчета привет :). След като добавих още малко рам на моя компютър и с един приятел решихме да започнем да я играем играта :). Аз я играх от преди но поради простата причина, че бях с 512 рам и ми цепеше ужасно много.... Свалихме я ударихме и по един ъпдейт и реших да го науча горе-долу какво се прави в играта и т.н (играя дота вече 3 години и не виждам почти никаква разлика в геймплея :) ). Приятеля ми направи играта, покани ме, избрахме си герой и като стартира играта ни се бъгна графиката и на двамата... Всчико беше размазано нищо не се виждаше... Излезнахме от играта, аз хостнах и пак същото. Имам Net Fraemwork 4. Имате ли идея от какво е това? По-късно ще се опитаме пак да играем и ако пак стане така ще кача и един шот, за да видите :). ПП: До потребителите които я играят да ми пишат на лс ако искате да се събереме и да играем :) . Ако се съберем достатъчно може направо едно отборче :)

Оправи ли се ?

Не току що се опитах да играя, влязох в една игра и ето:

Публикувано изображение

Видеото ми е NVIDIA GeForce 7300 GS (512 MB) ( GeForce 7300Le/7200Gs флашнaта) като си нямам на идея от кaкво може да е? ;х

ПП: Искам да отбележа, че миналата година по това време я играех без никакъв проблем със същата видео карта, само дето не я бях флашнал дали е от това? И дали да не инсталирам пак Net Fraemwork?

Редактирано от Soul Of The Robot (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Ами май самата ти видео карта нещо се е прецакала виж си драйверите дали сичко ти е най-новото ,ако търсите бг сайт с гайдове стратегии и тн вижте тук http://www.kaldata.com/

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Аз онзи ден я оправих играта и съм забравил да пиша :D . Беше от настройките на графиката. Сега всичко е окей. Кога може да се съберем да поразцъкаме с някой? Ако има желаещи да пише на ЛС ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.