Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 8

Featured Replies

' date='02 април 2010 - 01:21 ' timestamp='1270160508' post='1672408']

Ето и backdoor-a от тази тема:

http://www.skatafka.com/download.php?file=bd9fa11f6a6963a2bf3e3a3b3980e7b7

server.exe

VirusTotal (2/42)

server_2.exe

VirusTotal (3/42)

47f4877b1b5bb2da.png

f72073d0939a33c6.png

bcfdf996a8553cb0.png

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 66,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На кого да помагаш? Трябва все пак да има и смисъл, нали? Пишеш му истини - то те замерва пак с минуси, защото само това може...Че почти нищо не знае си е едно на ръка. Стои си все в заразено състояни

• https://www.virustotal.com/analisis/95107568455f7c669a1c690109b8fc28114f322d27dbe1f377a13500869e1b07-1269103277 Няма нужда от линк към това "нещо" нали? Има го на доста места тук! Защитите ми просто

• Защо не пробвате това Trojan-Proxy.Win32.DiskMaster.ao.zip hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=3dfa598aff1f1bd5334978c05cdd6027 18 програми още не реагират и най-добре да не Ви показвам обоб

Публикувани изображения

Ефективно се стреля с къси и единични изстрели :) .........

.......това е когато стреляш срещу ясно видима, конкретна, локализирана, идентифицирана цел. :)

Когато обаче целта не е ясна, нито като местоположение, нито като вид- покриваш залпово, многоспектърно! ;) както виждаш- дава резултат!

.......това е когато стреляш срещу ясно видима, конкретна, локализирана, идентифицирана цел. ;)

Когато обаче целта не е ясна, нито като местоположение, нито като вид- покриваш залпово, многоспектърно! :) както виждаш- дава резултат!

Когато целта не е ясна,сиреч - не локализирана стреляш във въздуха. Демек правиш фоерверки и плашиш гаргите :)

Днес, на разпети петък, съм настроен за екшън! :yanim:

Ето едно топло, топло приятерче, кое към момента е на 9/ 36

scanner.av2-site.info/scan.php?campaign=mmb_79720432&landid=6

• При сваляне Аваст! превантивно блокира адреса

1477806p.jpg

• При ръчно сканиране, на вече сваленият файл- няма реакция нито от Аваст, нито от Комодо
  • Стартиране

• След като животното поиска връзка с мрежата, Мрежовия Щит на Аваст, отново реагира и блокира връзката. Няма как да се продължи, ако не изключа щитовете.

1477807v.jpg

• Прекратих експеримента- защитата е осигурена!
  • Файла е пратен на Аваст и Комодо

Ето още едно "чудо", което към момента дава 7/ 42

necdo.com/v2/out/note.exe

• При сваляне Аваст не реагира, Комодо при сканиране- също
  • Стартирах
  • Комодо веднага го "подуши"

1477906S.jpg

• Пуснах нататък
  • След няколко разрешения, Комодо отново скочи, този път още по категорично

1477910h.jpg

• Пуснах го
  • Скочи и Земана

1477913U.jpg

• Пуснах
  • Отново скочи Комодо, като при нови пускания отново даваше същите съобщения.

1477914g.jpg

• Защита- осигурена!Пратено на Аваст и Комодо

"За този уеб сайт е подаден сигнал, че е небезопасен

scanner.av2-site.info" IE 8 предупреждава. Engineer, защо си против защита само с една комплексна програма? Разгледай модулите примерно на OA ++ - там има няколко модула в повече дори спрямо твоя конгломерат от 5 програми! При това са професионално разработени /не от 5 автора/ и няма конфликтности помежду им при едновременното им функциониране. При 5 различни програми няма начин да няма негативни неща при едновременното им взаимодействие. Така си мисля. Поздрави

Такова е положението с Нортън,на 2та линка.

necdo.com/v2/out/note.exe
nXwVLcoe.png --
scanner.av2-site.info/scan.php?campaign=mmb_79720432&landid=6

5Mio05LL.png

Има си автоматичен IPS в момента статуса е на изчакване,след 10м вече ще е submitted-изпратено,не е нужно дори да пращаш файлове ;)

Облака и сонара си поемат функциите по нататък.

4Hy8zZZm.png

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

• Автор

Да,поне не се ангажирате с това,но до вчера и при мен беше лесно, чрез менюто на Comodo3 ,но нещо все неуспешно изпращане ми дава и се налага чрез сайта им да го пращам.

Някой с подобни проблеми при изпращането на съмнителните файлове,чрез програмата?

Backdoor.Python.RShell hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=1597f1b46a184c63044a966bc4011d32 Има или няма заплаха тук - кои трябва да бъдат подпомагани? Още не съм си правил експерименти и аз също не зная отговора.Поздрави http://virscan.org/report/d71107811a82a86a0891d2efa4dd1d34.html

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Backdoor.Python.RShell hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=1597f1b46a184c63044a966bc4011d32 Има или няма заплаха тук - кои трябва да бъдат подпомагани? Още не съм си правил експерименти и аз също не зная отговора. Поздрами

19vwhk.jpg Kaspersky не се нуждае от подпомагане засега

Backdoor.Python.RShell hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=1597f1b46a184c63044a966bc4011d32 Има или няма заплаха тук - кои трябва да бъдат подпомагани? Още не съм си правил експерименти и аз също не зная отговора.Поздрави http://virscan.org/report/d71107811a82a86a0891d2efa4dd1d34.html

Tnn що се майтапиш с руската програма така вулгарно :doh: чак пък да си лови собствените дефиниции,това нормално ли е според теб :(

jpVtCJYi.png

Това не са дефиниции на Касперски - украинец ги е събирал. Antiy,Ikarus и някои други дали не ги ползват съвместно? В някои случаи класифицирането на КасперскиЛаб е било различно като наименование-затова така мисля. В случая има ли заплаха?

TNN

За този уеб сайт е подаден сигнал, че е небезопасен scanner.av2-site.info"  IE 8 предупреждава.  Engineer, защо си против защита само с една комплексна програма? Разгледай модулите примерно на OA ++  - там има няколко модула в повече дори спрямо твоя конгломерат от 5 програми!  При това са професионално разработени /не от 5 автора/ и няма конфликтности помежду им при едновременното им функциониране. При 5 различни програми няма начин да няма негативни неща при едновременното им взаимодействие. Така си мисля. Поздрави

Така е съгласен съм,но когато твоята любимка крашне професионално за пореден път от три стола сядаш на земята :sobbing: ти си търсач на силни усещания с подобна защита.

Клонинга е по тестовете,надявам се да покаже резултати от този Backdoor :sobbing:Клони ти си...

Така е съгласен съм,но когато твоята любимка крашне професионално за пореден път от три стола сядаш на земята ;) ти си търсач на силни усещания с подобна защита.

Нека си крашва - рапортът незабавно след рестарта отлита за Австралия, при Tall Emu. Какви силни усещания с три стола визираш? Аз всe си седя на земята и не разбрах какво имаш предвид. Още никъде не съм чел някой да е успял да преодолее или да деинсталира OA ++ - много важно, че можела да се крашне.Следва рестарт...

Да,поне не се ангажираш с това,но до вчера и при мен беше лесно, чрез менюто на Comodo3 ,но нещо все неуспешно изпращане ми дава и се налага чрез сайта им да го пращам.

Някой с подобни проблеми при изпращането на съмнителните файлове,чрез програмата?

Подтвърждавам! И аз днес НЕ успях чрез менюто на Комодо 3 да изпратя нещо! Има явно някакъв проблем!

Driver.exe - 7/ 42

rusdrivers.spb.ru/driver.exe
Огледало:
http://www.skatafka.com/download.php?file=e30ddc417ee9a851d43b1278b14c1ff6

1479031O.jpg

1479032s.jpg

1479036V.jpg

1479038G.jpg

• Автор

Подтвърждавам! И аз днес НЕ успях чрез менюто на Комодо 3 да изпратя нещо! Има явно някакъв проблем!

От вчера сутринта до настоящия момент,не са добавили нито една дефиниция от тези които изпратихме от тук.А самите те са доста коварни повечето поне.Замислям се дали да продължавам да им пращам на Comodo,след като явно не обръщат внимание на това което се праща,чрез програмата или готовата форма на сайта.

Да,удвоени са,още вчера е пратено на Comodo,но както виждаш все още не е добавено.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.