Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 8

Featured Replies

Категорично вие подправяте резултатите я да ви видя тука kaspersky is dead.exe hййp://dox.bg/files/dw?a=550dabe7ec :biggrin:

34ec37o.jpg

Ясно,но антивируса при мене реагира. При тебе не :speak: Оправи си настройките на евристиката

Как да се оправят.Тях не съм ги пипал, освен за окнтрола на програмите.Ако върна настройките по подразбиране ще се оправи ли ?

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 66,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На кого да помагаш? Трябва все пак да има и смисъл, нали? Пишеш му истини - то те замерва пак с минуси, защото само това може...Че почти нищо не знае си е едно на ръка. Стои си все в заразено състояни

• https://www.virustotal.com/analisis/95107568455f7c669a1c690109b8fc28114f322d27dbe1f377a13500869e1b07-1269103277 Няма нужда от линк към това "нещо" нали? Има го на доста места тук! Защитите ми просто

• Защо не пробвате това Trojan-Proxy.Win32.DiskMaster.ao.zip hxxp://www.skatafka.com/download.php?file=3dfa598aff1f1bd5334978c05cdd6027 18 програми още не реагират и най-добре да не Ви показвам обоб

Публикувани изображения

На мен това ми стига Kaspersky издържа има ли заразени не мисля -ето това е тест а и едновременно и пращах всички файлове до a-squared :biggrin:

Категорично вие подправяте резултатите я да ви видя тука kaspersky is dead.exe hййp://dox.bg/files/dw?a=550dabe7ec :biggrin:

Мълчат доста. Касперски също не го засича при сканиране. При стартиране това файлче нещо се сдуха :speak:

1497443O.jpg

9.4.2010 г. 11:26:14 ч. KASPERSKY IS DEAD.EXE Помещено в группу Да Слабые ограничения

9.4.2010 г. 11:26:14 ч. KASPERSKY IS DEAD.EXE Запуск другого процесса Да D:\DOWNLOADS\PROGRAMS\KASPERSKY IS DEAD.EXE

9.4.2010 г. 11:26:14 ч. KASPERSKY IS DEAD.EXE Запрещено: Winlock.Policies.Values.Sub Чтение Да hklm\SOFTWARE\POLICIES\MICROSOFT\WINDOWS\SAFER\CODEIDENTIFIERS\TransparentEnabled

9.4.2010 г. 11:26:14 ч. KASPERSKY IS DEAD.EXE Запрещено: Winlock.AppInit_DLLs Чтение Да hklm\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS NT\CURRENTVERSION\WINDOWS\AppInit_DLLs

9.4.2010 г. 11:26:18 ч. KASPERSKY IS DEAD.EXE Запуск другого процесса Да D:\DOWNLOADS\PROGRAMS\KASPERSKY IS DEAD.EXE

9.4.2010 г. 11:26:18 ч. KASPERSKY IS DEAD.EXE Запрещено: Winlock.Policies.Values.Sub Чтение Да hklm\SOFTWARE\POLICIES\MICROSOFT\WINDOWS\SAFER\CODEIDENTIFIERS\TransparentEnabled

9.4.2010 г. 11:26:18 ч. KASPERSKY IS DEAD.EXE Запрещено: Winlock.Policies.Values.Sub Чтение Да hklm\SOFTWARE\POLICIES\MICROSOFT\WINDOWS\SAFER\CODEIDENTIFIERS\AuthenticodeEnabled

9.4.2010 г. 11:26:18 ч. KASPERSKY IS DEAD.EXE Разрешено: Внедрение кода Внедрение кода Да D:\downloads\programs\kaspersky is dead.exe

9.4.2010 г. 11:26:18 ч. KASPERSKY IS DEAD.EXE Запрещено: Winlock.Policies.Values.Sub Чтение Да hklm\SOFTWARE\POLICIES\MICROSOFT\WINDOWS\SAFER\CODEIDENTIFIERS\TransparentEnabled

9.4.2010 г. 11:26:18 ч. KASPERSKY IS DEAD.EXE Остановка процесса Да D:\DOWNLOADS\PROGRAMS\KASPERSKY IS DEAD.EXE

9.4.2010 г. 11:26:18 ч. KASPERSKY IS DEAD.EXE Запрещено: Winlock.AppInit_DLLs Чтение Да hklm\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS NT\CURRENTVERSION\WINDOWS\AppInit_DLLs

9.4.2010 г. 11:26:18 ч. KASPERSKY IS DEAD.EXE Запрещено: Winlock.Policies.Values.Sub Чтение Да hklm\SOFTWARE\POLICIES\MICROSOFT\WINDOWS\SAFER\CODEIDENTIFIERS\AuthenticodeEnabled

9.4.2010 г. 11:26:50 ч. KASPERSKY IS DEAD.EXE Остановка процесса Да D:\DOWNLOADS\PROGRAMS\KASPERSKY IS DEAD.EXE

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

На мен това ми стига Kaspersky издържа има ли заразени не мисля -ето това е тест а и едновременно и пращах всички файлове до a-squared :biggrin:

Ти да не би да си се съмнявал в Касперски? :speak:

Не зараза няма въпреки,че MBAM намира само този заразен файл. Сега затворя ли браузъра и го няма.

Malwarebytes' Anti-Malware 1.45

www.malwarebytes.org

Database version: 3970

Files Infected:

C:\ProgramData\Kaspersky Lab\Sandbox\KLSB41\Device\HarddiskVolume3\Downloads\Programs\kaspersky is dead.exe (Trojan.Agent) -> No action taken.

Не зараза няма въпреки,че MBAM намира само този заразен файл. Сега затворя ли браузъра и го няма.

Той сандбокса автоматично си почиства -направих това за да е по обективен резултата и да спадна малко напрежението а и си пращах файлове до А2 :biggrin:

Баровец http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=146956&view=findpost&p=1672534 това си пропуснал,евристиката се променя като изместиш плъзгача до края.

Той сандбокса автоматично си почиства -направих това за да е по обективен резултата и да спадна малко напрежението а и си пращах файлове до А2 :biggrin:

Ако някой има проблем с настройките по добре да прочете и тогава тества.

2dtue09.jpg Един приятелски съвет- оправи си настройките.

Ванка тези снимки,ги показвай на децата от детската градина,ще ти вярват,на мен ако ми трябва нищо да не се стартира,"ще си направя ограничен акаунт без права,Касперски не ми е нужен, да ми забранява :mad: Касперски е пред мен и виждам какво може,честно казано ако трябва да избирам между "Есет смарт секюрити и Касперски бих избрал Есета без да се замислям ;) Един Инженер казваше,"совите не са това коет са" :mad:

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

Ванка тези снимки,ги показвай на децата от детската градина,ще ти вярват,на мен ако ми трябва нищо да не се стартира,"ще си направя ограничен акаунт без права,Касперски не ми е нужен, да ми забранява :mad: Касперски е пред мен и виждам какво може,чесно казано ако трябва да избирам между "Есет смарт секюрити и Касперски бих избрал Есета без да се замислям ;) Един ИнжЕнер казваше,"совите не са това коет са" :mad:

Ами настрой си евристиката на уеб защитата до край и на защитата на файловете.

Ванка тези снимки,ги показвай на децата от детската градина,ще ти вярват,на мен ако ми трябва нищо да не се стартира,"ще си направя ограничен акаунт без права,Касперски не ми е нужен, да ми забранява :mad: Касперски е пред мен и виждам какво може,чесно казано ако трябва да избирам между "Есет смарт секюрити и Касперски бих избрал Есета без да се замислям ;) Един ИнжЕнер казваше,"совите не са това коет са" :mad:

На мене какъв отговор ще ми дадеш? При тебе на този файл казваш има проблем Касперски

След стартирането на това,на Касперски му стана нещо,държи се неадекватно,все едно е на бутилка водка,дано да отрезнее скоро...

Silly

http://76.73.89.130/63c.exe

http://www.virustotal.com/analisis/d170772a8736be51e109885cd52acb5a85240e27278ad7343e81a0922f2e6737-1270782874

1497258n.jpg

9.4.2010 г. 10:36:14 ч. Обнаружено: HEUR:Worm.Win32.Generic IDMAN.EXE h ttp://76.73.89.130/63c.exe Да

9.4.2010 г. 10:36:14 ч. Запрещено: HEUR:Worm.Win32.Generic IDMAN.EXE h ttp://76.73.89.130/63c.exe Да

Разбирам ти мерака но защо при мене го засича антивируса и то с евристика,пък при тебе не?

На мене какъв отговор ще ми дадеш? При тебе на този файл казваш има проблем Касперски

1497258n.jpg

Разбирам ти мерака но защо при мене го засича антивируса и то с евристика,пък при тебе не?

Бързо действат но,компа ми май вече е включен към Валедак и VOYAGER влиза в бокса за ремонт,и най вероятно ще излезе с нови американси щитове :mad:

Бързо действат но,компа ми май вече е включен към Валедак и VOYAGER влиза в бокса за ремонт,и най вероятно ще излезе с нови американси щитове :mad:

Действат? Файла се класифицира като: HEUR:Worm.Win32.Generic- ЕВРИСТИЧНО.

За какъв ъпдейт става въпрос laugh.gif

пп. Така и не видях никакви данни за настройките ти. Видео когато правиш гледай да се вижда всичко,не каквото ти прецениш.

hxxp://www.4shared.com/file/RqKU47x9/LENOX_2_1_110.html А тук има ли реагиращи? Този път без предварителни резултати - за да е по-интересно. Само шест програми от Вирустотал нещо класифицират... Поздрави

hxxp://www.4shared.com/file/RqKU47x9/LENOX_2_1_110.html А тук има ли реагиращи? Този път без предварителни резултати - за да е по-интересно. Само шест програми от Вирустотал нещо класифицират... Поздрави

A-squared мълчи ама много файлове ТНН :cool:

Hello,

This message is generated by automatic letter reception system. The report contains information on what the verdicts on the files (if any in the letter) makes antivirus with latest updates. Letter will be passed to the virus analyst.

max.exe

No malicious code was found in this file.

Best Regards, Kaspersky Lab

kaspersky killer.exe -тук hййp://dox.bg/files/dw?a=ee7dcd0e17 :cool:

the end of kaspersky.exe тук hййp://dox.bg/files/dw?a=3f67e76bea :cool:

kaspersky killer.exe -тук hййp://dox.bg/files/dw?a=ee7dcd0e17 :cool:

При опит за инсталация Комодо го подуши....

1498315a.jpg

1498323R.jpg

1498326u.jpg

Пратено е на Аваст!

the end of kaspersky.exe тук hййp://dox.bg/files/dw?a=3f67e76bea :cool:

И тук при опит за инсталация хипса кове....

1498341L.jpg

symantec dead.EXE тук hййp://dox.bg/files/dw?a=93b221597e :cool:

symantec dead.EXE тук hййp://dox.bg/files/dw?a=93b221597e :cool:

Тук не се стигна и до хипс....

1498391h.jpg

avast killer.exe hxxp://dox.bg/files/dw?a=bf5e5a011a :cool:

Нещо доста особено hxxp://www.4shared.com/file/y41cq8Cd/M-InC_Rage_Private_v1__2_.html https://www.virustotal.com/analisis/0169e77806808357f00424376211e6370fd2925b4e53f0274c8b237dfb4e7279-1270813955 Кои грешат - класифициращите или мълчащите? Twister ли да им бъде нещо като рефер? Много ми е интересно с него.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.