Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

4510s проблем с дисплеи

Featured Replies

Здравейте! От известно време имам лаптоп HP 4510s NX626EA с Windows7 Ultimate и имам едни мн мн дразнещ проблем! Когато пускам лаптопа дисплея не ми се стартира или пък премигва за малко с образа за паролата и си остава черен. Решавам въпроса с Fn+Sleep тогава дисплея запалва но и понякога трябва да ги "приспивам" 4-5 пъти след което лаптопа(дисплея) си работят както трябва нито ми премигва нито гасне нито става тъмен/светъл абе нищо работи си както трябва. Въпроса ми е според вас хардуерен или софтуерен проблем е това? Лично аз мисля че е софтуерен което е по добрия вариант но все пак не мога да намеря решение за проблема?

Здравейте! От известно време имам лаптоп HP 4510s NX626EA с Windows7 Ultimate и имам едни мн мн дразнещ проблем! Когато пускам лаптопа дисплея не ми се стартира или пък премигва за малко с образа за паролата и си остава черен. Решавам въпроса с Fn+Sleep тогава дисплея запалва но и понякога трябва да ги "приспивам" 4-5 пъти след което лаптопа(дисплея) си работят както трябва нито ми премигва нито гасне нито става тъмен/светъл абе нищо работи си както трябва. Въпроса ми е според вас хардуерен или софтуерен проблем е това? Лично аз мисля че е софтуерен което е по добрия вариант но все пак не мога да намеря решение за проблема?

А, според мен е хардуерен. Но, не мога да ти помогна!

проблема според мен е хардуерен .Или прекъснат лентов кабел или проблемс подсветката.Ако е в гаранция - носи го в сервиз.

• Автор

Здравейте! Значи след като махнах паролата на уиндоуса не на биоса подчертавам нещата малко се пооправиха смисъл сега мн по рядко ми прави проблема но все пак го прави което ме навежда на мисълта че наистина проблема е хардуерен и маи ще се носи в сервиза макар че е на 3 месеца бахтии.

the professor: смени си драйвера за видеокартата (ако проблема е с паролата на windows, а не с парола на биос...)

явно има нещо от сорта защото като махнах паролата на уин-а и нещата се пооправиха но на 2 пъти пак ми даде проблема с черния дисплей и музиката от стартирането на уин-а така че не е от паролата май а за драивера ми казва че няма по нова версия...

Редактирано от coolpapabel (преглед на промените)

И аз мисля, че проблемът е хардуерен-Подсветка или лентов кабел

П.П На дисплеите на някои лаптопи има малки копченца, които изключват екрана, когато капака се затвори. Може и това да е проблема.

Edit Провери софтуера си, конфигурацията му и опитай с друга операционна система...Имам съмнения и в това отношение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

И аз мисля, че проблемът е хардуерен-Подветка или лентов кабел

П.П На дисплеите на някои лаптопи има малки копченца, които изключват екрана, когато капака се затвори. Може и това да е проблема.

не,този модел няма....провал ли си при друга операционна система дали го прави този номер ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.