Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам странен проблем със звуковия драйвер

Featured Replies

Значи имах проблем сьс соунда даваше ми Bad DirectSound driver. Error code 88780078 аз се справих сьс него сега бачка "УЖ", обаче много странно ми се вижда другият проблем ....та така да Ви казвам :lol6: като отварям папка/папки няма звук нали като отваряш папка и има едно такова щракане ли да го нарека ....а сега нещо изчезна, и другото е излиза ми нещо General еди к'фо си и звука спираше дано някой хелпне :nono: П.С на XP сьм.

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

С тия 2 ъпдейта ще си решиш проблема

WindowsXP-KB894391-x86-ENU

WindowsXP-KB921883-x86-ENU

Търси ги в сайта на Microsoft. Препоръчвам обаче да си ъпдейтнеш Windows-a.

• Автор

С тия 2 ъпдейта ще си решиш проблема

WindowsXP-KB894391-x86-ENU

WindowsXP-KB921883-x86-ENU

Търси ги в сайта на Microsoft. Препоръчвам обаче да си ъпдейтнеш Windows-a.

мхм не знам братле аз се управих "УЖ" за сега де :wow: с това, което ми е дал последния кьдето ми е писал.... тези ъпдейти нещо не искам да ги правя, защото последния пьт като го направих ми изписа, че Windows-a ми е пиратски :D

Тук как са нещата

03ce4f714efbe4a3.png

дам управи се, вече имам звук като отварям папки..... иначе пак ми прави проблеми с звука вьв WinAmp.. всеки пьт трябва да стартирам Windows Audio.... вече ми писва чесно казано ;)

• Автор

Пробва ли да преинсталираш Winamp-а?

Какви кодеци имаш?

ами не мога да кажа сьс сигурност, пьк и сега бьрзам, но имаше нещо K-Lite Codecs ил нещо от сорта, пишете. :hush:

• 3 месеца по-късно...
  • Автор

Така и не успях да отстрана този проблем! Като се покаже Generic Host Process 32 така мисля, че беше после цькам Dont Send и така :) НЯМА ЗВУК.. после от services.msc стартирам Windows Audio и пак има звук, но ми умрьзна да го правя това всеки пьт като стартирам Windows. HEEELP?!

.. после от services.msc стартирам Windows Audio и пак има звук, но ми умрьзна да го правя това всеки пьт като стартирам Windows. HEEELP?!

Заразен си с вирус. Смени си антивирусната с AVAST и почисти всичко по дисковете си.

(оригиналният ми коментар за справяне с този вирус е във форума на data.bg, но в момента служебно ми е блокиран достъпа до там)

Редактирано от TankoBG (преглед на промените)

Проблема ти се решва с ъпдейтите, които съм дал по-горе или с инсталирането на SP3. Инсталирането на тези 2 ъпдейта не води до никакви съобщения за нелицензиран Windows. След като ги инсталираш рестартирай.

• Автор

Проблема ти се решва с ъпдейтите, които съм дал по-горе или с инсталирането на SP3. Инсталирането на тези 2 ъпдейта не води до никакви съобщения за нелицензиран Windows. След като ги инсталираш рестартирай.

НЕ знам вече какво да правя, ТанкоБГ споменава, че сьм бил имал вирус, а пьк НОД32 не хваща такьв.. а ти викаш да намеря тези ьпдейти и да ги инсталирам и рестартирам, последно се чудя какво да правя?

• 2 седмици по-късно...

НЕ знам вече какво да правя, ТанкоБГ споменава, че сьм бил имал вирус, а пьк НОД32 не хваща такьв.. а ти викаш да намеря тези ьпдейти и да ги инсталирам и рестартирам, последно се чудя какво да правя?

И двете са много разумни решения и лично аз бих препоръчал двете, пътво ъпдейт, после сериозна проверка за вируси

• Автор

а да си пробвал да преинсталираш DirectX ?!

Ами не, не сьм пробвал да преинстал, вече се чудя и аз какво да правяя..

И двете са много разумни решения и лично аз бих препоръчал двете, пътво ъпдейт, после сериозна проверка за вируси

Добре де, но един приятел беше правил ьпдейти някакви пак на XP SP2 и му засякоха Windows-a или нещо такова, че не е лицензиран и трябваше да си качва нов Windows, по този вьпрос какво ще кажеш?

ми недей пробва щото не е там проблемът... п.с. sp3 върви с последния directx за xp - 9.0c...

ще кажа че offline инсталацията на sp3 със после спрени ъпдейти не позволява да ти засекат windows-a, но ако ъпдейтваш през windows update със сигурност ще засекат че е пиратски...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Ще видя какво ще реша утре, че сега няма много време. the professor аз сьм сьс XP SP2 исках ако мога да управя този проблем без да слагам SP3

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.