Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въстановяване на системата-HIREN BOOT CD

Featured Replies

Здравейте,ето и какъв е моят проблем:След отваряне на линк от скайпа в компа се намърда ТРОЯНЕЦ и ми блокира антивирусната програма.Сега като се мъча да изтегля друга направо ми затваря всички страници/изхвърля ме/По прочетени коментари изтеглих HIREN BOOT.Зарежда до меню,но там не мога да открия никаква антивирусна за изчистване.Ако някой знае как да продължа нататък моля да помогне.Благодаря

Чети тук и тук

Ето и новите дефиниций за Malwarebytes http://www.bgshare.com/455555/rules.ref  файла го поставяш в папка C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Malwarebytes\Malwarebytes' Anti-Malware и заместваш съществуващия. С= дяла на който ти е инсталирана ОС(това е пътя при WindowsXP).

• Автор

Изтегли от тук DrWeb http://www.bgshare.com/455553/db57m85t.exe  и от тук Malwarebytes AntiMalware http://www.bgshare.com/455554/ftygkl.exe .

Имената на файловете са сменени за да не ги блокира вируса ти!

Благодаря за сега Dr.Web върви но целия му екран е на маймуняци кое поле да натисна за изчистване?

Спри го от бутона и избери от настройките EN и го пусни наново. Маймуницата е от лошо кирилизиран Windows.Същото се отнася и за Malwarebytes.

Здравейте,ето и какъв е моят проблем:След отваряне на линк от скайпа в компа се намърда ТРОЯНЕЦ и ми блокира антивирусната програма.Сега като се мъча да изтегля друга направо ми затваря всички страници/изхвърля ме/По прочетени коментари изтеглих HIREN BOOT.Зарежда до меню,но там не мога да открия никаква антивирусна за изчистване.Ако някой знае как да продължа нататък моля да помогне.Благодаря

Буутни от Hiren's(не стартирай диска под работеща ОС).Като зареди менюто за избор стартирай Mini Windows XP.След като зареди ,цъкаш на Menu и ти излиза падащо меню с инструменти,първият от които е Antivirus.От там стартираш въпросния "доктор" и Malwarebytes,като преди сканиране пробваш да ги ъпдейтнеш.Много по-удачно е да се чистят вируси от Live CD отколкото да преименуваш екзета и изобщо от Windows среда.Добре е да си спреш System Restore и всичко което се зарежда на старта.

hiren.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.