Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да разбера дали и той ме харесва

Featured Replies

Ами не е едно момче в цялото училище, надявам се. Така че остави тази работа така, нищо няма да излезе, само ще се разочароваш. Ако не проявява интерес към теб, значи няма и да прояви, дори да му се дадеш на тепсия. Така че умната. :)

• Отговори 61
  • Прегледи 34,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По мое време на твоята възраст ги скубехме и биехме, но сега, ако се харесват, правят секс. Гледай му ръцете и очите, друго едва ли може да се каже.

• BMW Маниак
    BMW Маниак

А защо не го поканиш във вас да му обясниш по добре тия домашни дето ги преписва ! И от лаф на лаф сте стигнали до консенсос ...

• Хардуер&Софтуер
    Хардуер&Софтуер

Използва те! Въобще не го питай нищо! Разкарай го! Мъжът трябва да прави първата стъпка винаги! Ще съжаляваш, ако изобщо първата бъдеш ти! Друг е въпроса дали останаха мъже които да се държат като мъж

Ох ще се опитам да забравя тая история ... Щеше поне да ми е по лесно да знам дали ме харесва или не .. а не така да го мисля по цял ден .. дали е можело да се получии .. и да му гледам профила на skype с надежда че ще пише

Ей, вредно е това мислене. :yanim: Няма да се получи просто сега той ти е кат фикс идея, кат няква недостижима цел. Всички сме харесвали някого и сме го слагали на пиедестал. Най-лесно следващия и не му мисли. Всичко е случайност. Разчитай на късмета. :yanim: Айде успех от мен.

• 2 седмици по-късно...

А защо не го поканиш във вас да му обясниш по добре тия домашни дето ги преписва ! И от лаф на лаф сте стигнали до консенсос ...

Не е потдходящо да го кани вкъщи за домашни, защото може да иска да я използва и да стигнат до някъде където не трябва.

Аз мисля, че ако те харесваше нямаше да те пита само за домашните и да те гледа, а щеше да те заговаря да те кара да ходиш с него до лавката например, и така разн други неща. И да ви кажа тая "любов" не е никаква, а това си е чисто увлечение, ако някой иска може да му обясня повече за него. :)

• 6 месеца по-късно...
Според мен трябва да събереш него и общите ви приятели.След това всички ходете на кино, на разходки, резторанти и щом сте толкова често заено той ще те попита :) :)
  • 2 месеца по-късно...

Здравейте,моля ви за съвет. Харесвам едно момче което е 1 година по голямо от мене. Мисля че и то ме харесва, но ме беше срам да го попитам. Един ден споделих с негов приятел. Попитах го дали му е казвал случайно кой харесва, той ми каза че не. Винаги когато минавах с колелото по тяхната улица момчето което харесвам ме гледаше по ония по особен начин. Един ден той и сестра му дойдоха до нас. Той явно я беше накарал да ме извика, защото аз почети никога не излизах при тях. След като излязох до вратата и го видях аз му се усмихнах и той също. Мама като го видя, че се усмихва се обърна към мен. аз се направих, че не съм го видяла. След като си тръгнаха аз отидох в градината. Тогава брат ми се прибра и мама му каза че това момче май ме харесва :cool:. Вечерта като излязох да играя малко и той пак дойде със сестра си. Тъкмо щях да го попитам за скаип, GSM... обаче мама ме извика да се прибирам и той си тръгна. миналата година аз и сестра ми се разхождахме и минахме карай тях бяха заминали. Сега не мога да спра да мисля за него. Постоянно го сънувам или пиша някакви писма които после като ги прочета ми се струват глупави и ги хвърлям. Забравих да ви кажа, че той ми беше пратил писмо по приятеля си, който аз мразя. Той ми беше казал, че ме харесва и затова си помислих че писмото е от него и пратих сестра ми да му го върне. После я чук да казва на баща ми че е от момчето което аз хар. Ядосах се, но нямаше какво да направя за жалост. Но може писмото да е било от приятеля му, но за да го взема да е казал че е от ....... Не знам какво да правя когато се върне. Дали да му кажа или да изчакам него. МЕРСИ предварително!!! :cool::baby:

Редактирано от bonbon4eto999 (преглед на промените)

на вас кой ще ви учи уроците а ?!

Урокът как се сваля момче,момиче също е важен Илиев.

Урокът как се сваля момче,момиче също е важен Илиев.

Пещерните хора са го правили без уроци ! Да залягат над книги после да не реват , че няма работа и нямат пари !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.