Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Привет.Срещнах проблем при качването на карти на Gps-BECKER TRAFFIC ASSIST Highspeed.... :rolleyes: ....Закачам го към PC и не го разпознава-никакъв контакт с него като за начало-не можах да намеря какъвто и да е SW за него....Инсталирах картите през друг Gps -PRIVILEG,на TOM TOM-BECKER не помръдва-даже се опитва да забие....От къде може да е проблема-нямам друга MMC с която да пробвам,но ако има вероятност да е от там :whist: ....post-260653-1269433313,51_thumb.jpg :rolleyes:

• 4 месеца по-късно...

Привет.Срещнах проблем при качването на карти на Gps-BECKER TRAFFIC ASSIST Highspeed.... :blink: ....Закачам го към PC и не го разпознава-никакъв контакт с него като за начало-не можах да намеря какъвто и да е SW за него....Инсталирах картите през друг Gps -PRIVILEG,на TOM TOM-BECKER не помръдва-даже се опитва да забие....От къде може да е проблема-нямам друга MMC с която да пробвам,но ако има вероятност да е от там :lol6: ....post-260653-1269433313,51_thumb.jpg :)

Здравей.И аз имам Gps-BECKER.За да качваш информация ти трябва една програма-Microsoft ActiveSync.Без нея не можеш да качваш нищо.И един съвет от мен.Аз не ползвам програмата BECKER.Един приятел ми инсталира в картата IGO 8.С нея съм много доволен.
  • 1 година по-късно...

И при мен е така. Решението е много лесно. Изваждате SD картата, с помоща на четец свързвате с компютъра, изтривате качената карта заедно с фалът SOUND, зареждате нова със съответния файл SOUND и готово. Някой да продава нова карта за навигация Becker, съвместима за следните модели: Becker Traffic Assist High 7934 Becker Traffic Assist High II 7988 Becker Traffic Assist Pro 7916 Becker Traffic Assist Pro Ferrari 7929 ?

Редактирано от picoadv (преглед на промените)

• 2 години по-късно...

Здравей.И аз имам Gps-BECKER.За да качваш информация ти трябва една програма-Microsoft ActiveSync.Без нея не можеш да качваш нищо.И един съвет от мен.Аз не ползвам програмата BECKER.Един приятел ми инсталира в картата IGO 8.С нея съм много доволен.

ЗДРАВЕЙ, PETIO2007,

има проблем с навигация бекер, моля за помощ. синът ми ми донесе нова закупена от германия, с доживотно обновяване на картите. карам като такси и не мога да намеря търсене на адрес по блок, на другаи навигации съм търсил, задаваш номера на лбока и ти излизат всички блокове в цяла софия и всички квартали. тук не мога да намеря това. какъв би могъл да бъде проблема, софтуер, непълна карта на софия или неграмотност от моя страна?????

ЗДРАВЕЙ, PETIO2007,

има проблем с навигация бекер, моля за помощ. синът ми ми донесе нова закупена от германия, с доживотно обновяване на картите. карам като такси и не мога да намеря търсене на адрес по блок, на другаи навигации съм търсил, задаваш номера на лбока и ти излизат всички блокове в цяла софия и всички квартали. тук не мога да намеря това. какъв би могъл да бъде проблема, софтуер, непълна карта на софия или неграмотност от моя страна?????

и още може ли на допълнителна карта памет са си запиша само карта на софия и да работя с нея без това да нарушава фабричните данни на навигацията, тъй като е чисто нова и съответно в гаранция

предварително благодаря

ако някой от софия който се занимава с това прочете моля за помощ

благодаря

ЗДРАВЕЙ, PETIO2007,

Най-вероятно непълна карта.

Но ако бяхте обърнали внимание темата е от 4 и половина години

ЗДРАВЕЙ, PETIO2007,

и още може ли на допълнителна карта памет са си запиша само карта на софия и да работя с нея без това да нарушава фабричните данни на навигацията, тъй като е чисто нова и съответно в гаранция

предварително благодаря

ако някой от софия който се занимава с това прочете моля за помощ

благодаря

Аз когато взех навигацията видях,че нейната карта на България има много малко информация. Тогава 1 мой приятел ми инсталира на картата памет iGo 8, за която има много подробни карти и съм  доволен. 

Редактирано от petio2007 (преглед на промените)

Ами сега остава просто да си подновите картите и ще можете да намирате адресите. В последните карти има доста въведени неща и оправени грешки. Потърсете малко информация в гугъл за обновяване на карти на iGO. Само да вметна, че ако навигацията е с версия на програмата iGO 8.0.xxxx, то новите карти няма да работят. Те са съвместими с версия на програмата от 8.3.хххх и на горе. А да спомена също и че iGO и Becker ползват едни и същи карти  ;)

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.