Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със звуков драйвер

Featured Replies

Здравейте моля помогнете ми взех си инсталнат компа (по принцип аз си го инсталвам) но сега не ми работят сд-тата и го дадох на техник той ми свалил харда и ми инсталнал вина на друг комп и като ми го даде работеше звука но след като си иснтална видео драйверите ми изчезва звука и обратно като ги деинстална ми идва звука но исках да имам и видео и звук но уви не става ползвам оригинални драйвери тегля с дривер магикиан и дривер сканер не знам защо така става и как да го оправя моля помогнете това ми е компиутара http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1049880 и сега след като деинстална видеото пак няма звук

Здравейте моля помогнете ми взех си инсталнат компа (по принцип аз си го инсталвам) но сега не ми работят сд-тата и го дадох на техник той ми свалил харда и ми инсталнал вина на друг комп и като ми го даде работеше звука но след като си иснтална видео драйверите ми изчезва звука и обратно като ги деинстална ми идва звука но исках да имам и видео и звук но уви не става ползвам оригинални драйвери тегля с дривер магикиан и дривер сканер не знам защо така става и как да го оправя моля помогнете това ми е компиутара http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1049880 и сега след като деинстална видеото пак няма звук

Инсталацията от един компютър на друг, обикновено не е препоръчителна, защото компонентите не съвпадат. По-простото е било да се закачи друго CD. Проблема вероятно произтича от конфликт на драйвъри и нормалната процедура изисква преинсталация. В случая не си дал и конфигурацията си, как да разберем от къде е проблема.

http://www.viaarena.com/Driver/vinyl_v700b.zip това е дайвера, ако ползваш друг го разкарай, преди да инсталираш драйвера за видеото (който също разкарваш) инсталираш via4in1 (не hyperion, а старата версия май беше 1443 последната)

• Автор

конфигурация смисал кажете какво ви йнтересужа 6те предоставя извинявам се за което

• Автор

Мерси много the professor супер стана сега си имам звук благодарение на тебе не знам какво да кажа просто много ми помогна жив и здрав да си много касмет ти пожелавам още веднъж благодаря.

• 1 месец по-късно...

здравейте! нямам звук на компютъра вчера взех да чистя вентилаторите на компа и извадих една букса и без да исках я вкарах в друга после си я сложих кадето трябва но като си пуснах компа нямах звук до сега sad.gif:huh: ето и снимка на дъното там съм показал коя букса съм махнал s42seu.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.