Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с HTC Touch

Featured Replies

Здравейте,

вчера му сложих тема която прави отключването като на iPhone.Всичко мина добре с инсталацията,но след 5-10 мин телефона угасна.Пробвах да го включа но ми излязоха 3 цвята и надпис:IPL 2.20.0002 SPL 2.20.0000 и угасна.При вторият опит за стартиране ми излезе бял екран и пак угасна,после стигна до картинката на WM 6.1 и пак спря.1 път успях да го подкарам и то за 5 сек после угасна.И не всеки път светва като натисна power бутона.Пробвах с hard reset,но не се получи.

Точният модел на телефона е: HTC Touch ELF0100

Надявам се някой да помогне!

Благодаря предварително sad.gif

P.S. Забравих да отбележа че мога да се ровя из мемори картата,незнам това можели да помогне по някакъв начин..

Редактирано от iovi (преглед на промените)

Здравейте,

вчера му сложих тема която прави отключването като на iPhone.Всичко мина добре с инсталацията,но след 5-10 мин телефона угасна.Пробвах да го включа но ми излязоха 3 цвята и надпис:IPL 2.20.0002 SPL 2.20.0000 и угасна.При вторият опит за стартиране ми излезе бял екран и пак угасна,после стигна до картинката на WM 6.1 и пак спря.1 път успях да го подкарам и то за 5 сек после угасна.И не всеки път светва като натисна power бутона.Пробвах с hard reset,но не се получи.

Точният модел на телефона е: HTC Touch ELF0100

Надявам се някой да помогне!

Благодаря предварително sad.gif

Тема за отключване? Единственото, което можеш да направиш е да свалиш оригиналния ром от сайта на HTC и да следваш тези инструкции. И следващия път когато решиш да слагаш "теми" прочети ТОВА внимателно !

Редактирано от kyryl (преглед на промените)

Тема за отключване? Единственото, което можеш да направиш е да свалиш оригиналния ром от сайта на HTC и да следваш тези инструкции. И следващия път когато решиш да слагаш "теми" прочети ТОВА внимателно !

Не си доразбрал, това е програмка, която служи само за заключване на екрана стил Apple

Забравих да отбележа че мога да се ровя из мемори картата,незнам това можели да помогне по някакъв начин..

Зареди му батерията, вероятно угасва заради това

Не си доразбрал, това е програмка, която служи само за заключване на екрана стил Apple

Помислих, че го е флашвал, защото споменава, че вижда bootloader екрана.Не съм се сблъсквал досега с програмка, която да те вкарва в този режим, освен програмите за флаш.

Дори и да си прав, щом телефона се рестартира и влиза в този режим, може би автора е увредил ром файлове, и също така казва, че и с хардресет не се оправя, за това му предлагам да го флашне с оригиналния ром.

Редактирано от kyryl (преглед на промените)

Slide 2 UnLock e приложеението.А батерията е заредеена sad.gif

А не помисли ли че може батерията да е изживяла живота си? Пробвай да го включиш в компютъра и виж как се рестартира

• Автор

А не помисли ли че може батерията да е изживяла живота си? Пробвай да го включиш в компютъра и виж как се рестартира

Kaто вържа телефона към компютъра нищо не става,все едно няма свързано устройство.А батерията е добре.

1.Я мерих 2.Един път успя да тръгне и пишеше,че е на 57%

Kaто вържа телефона към компютъра нищо не става,все едно няма свързано устройство.А батерията е добре.

1.Я мерих 2.Един път успя да тръгне и пишеше,че е на 57%

Инсталирай ActiveSync (за ХР), за Виста и 7 Има някакъв мобилен център (или нещо такова). Или вържи телефона към зарядното. И не вярвай на това, което пише на индикатора. А с мултицет я мериш в ненатоварено състояние.

• Автор

Инсталирай ActiveSync (за ХР), за Виста и 7 Има някакъв мобилен център (или нещо такова). Или вържи телефона към зарядното. И не вярвай на това, което пише на индикатора. А с мултицет я мериш в ненатоварено състояние.

Aми ще го оставя на зарядно тази нощ и утре ще видя какво е положението.Ще пробвам и програмката ако не тръгне утре.

След обед ще пиша да кажа какво е станало.Благодаря за отделеното време :)

Ползвал съм S2U доста време и не съм имал никакви проблеми с нея. И в момента я имам инсталирана, но не е активирана. Не допускам проблемът да се дължи на нея. По-скоро съм на мнение, че проблемът е хардуерен. Ако зареждането на батерията не помогне, носи го на сервиз, или ако е гаранционен, бягай там, от където си го купил и най-добре не им разказвай нищо за инсталирани програми. Просто в един момент е спрял да работи и толкова ;)

• Автор

Носих го при познат /не е техник/ да го поразгледа и той каза че проблема не е в батерия,и го съмнява че някъде може да има нещо окъсено,защото батерията се източавала много бързо.Пробвал с друга батерия пак бързо се изтощавала.През ActiveSync немога да го подкарам понеже компа не отчита че телефона е вързан.И аз почвам да мисля.че проблема е хардуерен за жалост sad.gif

Редактирано от smoker (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.