Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Активиран флоод-контрол

Featured Replies

• Администратор

Поради зачестилите случай на флоод във форума, от днес е акривиран флоод-контрол в преиод от 60 секунди. Което ще рече, че форума няма да позволява публикуването на нова тема след по - малко от 60 секунди от пускането на предишна ваша тема.

Знаем, че това няма да спре напълно хората решили да злоупотребяват, но поне ще ги ограничи до известна степен.

Благодарим за разбирането и предварително се извиняваме за неудобства произтичащи от тази рестрикция.

Ами да, след като бунтарите се множат по необясними причини идеята е повече от добра. Тази нощ тук беше страшно. Всеки втори руптае за нещо, но дори и самия той не знае точно какво иска. Важно е да плюем...

Кал, и на 5 мин. да вдигнеш времето, няма да сбъркаш.

• Администратор

Това по-скоро ще затрдуни обикновения потрбеител, отколкото флудърите. Защото ако някой иска да флуди ще регне 15 акаунта и ще поства на 4 секунди, не на 60... Но аз например си отварям темите, които ме интересуват в табове. Послве преглеждам една по една и понякога успявам да постна (да се опитам да постна) в две теми в интервал по-малък от 20 секунди.

За мен интервал от 60 секунди е твърде много.

Добре, че поне за търсенето сте го оставили 20 :hush:

Добре е 60 секунди,и аз отварям темите които ме интересуват в табове и след това чета/пиша.Мисля че няма да свърши работа примерно нощем ако няма никой от екипа спамъра може да нафлуди желия форум както стана преди Нова година.Тогава докато се появи Сталик оня беше се излигавил във най-малко 100 отделни теми.Дано да няма повече такива или поне ги банвайте по ИП.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

И теб трябва да те баннат, щото не си еволюирал
Като чета ти не си еволюирал nwo,още няколко годинки ти трябват.

Трябва да ядеш банана така да се каже.

Банана си го яж ти.

И престанете с тия детски глезотий и циврения,ако имате да казвате на някой нещо го кажете.Не е нужно да ти четеме глупостите,и да спамиш всяка една тема написана от Кал,или друг член от екипа.

Порасни малко nwo.

• Автор
  • Администратор

Приятел стига си всявал напрежение във всяка тема ... :hush: ... не от това имаме нужда ... Ако има какво да казваш по темата казвай ... не нападай потребителите ...

Ти ми намали репутацията за спам, без да знаеш какво е спам. Не че има значение, ама се излагаш.

Относно другите банализми и заучени фрази, които използваш за годинките и че трябвало да порастна, няма да ги коментирам.

Това са ти мненията nwo

прочетиси ги,и си дай равносметка.

А за спама да не спориме :hush: Ти си го сьздал като гледам.

По темата. Този път съм съгласен. Така само умерените и небързащите да "помагат" хора ще могат да си изразяват мненията по дадена тема. Една минута е достатъчно време за човек да обмисли какво ще напише в следващия си пост, без да бърза и първо да пише, после да редактира пост и заглавие. Решението не е лошо, но само за умерените и спокойни хора (те си знаят кои са :bye: ).

Аз не разбрах флууд контрола за нови теми ли е или нови мнения? :angry:

Аз не разбрах флууд контрола за нови теми ли е или нови мнения? :nono:

<{POST_SNAPBACK}>

И за двете може би...

Абе що не спрете да пишете глупости по темата. :)

Всичко , с изключение на първия пост е абсолютен спам :angry:

Я да вземе някой модератор да я заключи !!!

Добре е да има такова нещо, лошото е че трабва да чакаш и 60 сек за да промениш мнението си. Т.е. ако си объркал нещо не можеш веднага да корегираш. Е както и да е.

Препоръка: сложете и нещо като auto merge на постовете. Така че ако един потребител пусне 2 поста 1 след друг да може да се слеят само в 1. Разбира се има си и минуси, но сякаш плюсовете надделяват според мен поне

• Автор
  • Администратор
Препоръка: сложете и нещо като auto merge на постовете. Така че ако един потребител пусне 2 поста 1 след друг да може да се слеят само в 1. Разбира се има си и минуси, но сякаш плюсовете надделяват според мен поне

<{POST_SNAPBACK}>

Идеята е добра и вече я реализирах ... вече има и auto-merge ... ако пуснете тема и отговорите в нея в рамките на 30мин без никой друг да писал, няма да се появят два ваши поста един след друг, а автоматично двата поста ще се обединят в един. Същото ще се получи дори и само да отговаряте в някоя тема, пуснете ли два отговора един след друг в рамките на 30 мин. без никой да е отговорил те ще се обединят в един.

Идеите са добри и се надявам да допринесат за по-добрия вид на форума.

То за флууд контрола добре, ама поне да е възможно редактирането на поста без тези ограничения. Все пак не се пуска нов пост, а се редактира. Ако съм забравил да добавя нещо, трябва да изчакам цяла минута, за да го направя.

То за флууд контрола добре, ама поне да е възможно редактирането на поста без тези ограничения. Все пак не се пуска нов пост, а се редактира. Ако съм забравил да добавя нещо, трябва да изчакам цяла минута, за да го направя.

<{POST_SNAPBACK}>

Аз писах ЛС на kal още като го пуснаха по същия проблем, но все пак не е чаааак толкова важно.

Иначе е доста нелепо всъщност, но пък наистина не пречи. Ако има начин да се оправи(а доколкото аз знам има такъв), нека да бъде оправено, в крайна сметка доста ще улесни обикновените потребители :eek:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.