Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с включването на ПС-то

Featured Replies

хаха,какви са тези глупости бе 'колега',на човека още от студен старт не захапва дъното,ти го пращаш да прави разходи на празно !

Прочетох само последните две три мнения и затова дадох този съвет.Има голяма вероятнос чипсета да е изпушил.

За сигналите от дъното едно продължително пищене 2-3 секунди пауза едно късо още една пауза и пак едно късо пищене е проблем с видео картата.

И аз в момента се боря с една щайга и единственото което ме спира да не я заритам е че не е моя.

Нещеше да запали, извадих почистих всичко и взе че тръгна, но в момента пищи дъното(пищялката е вградена) щото съм бил отварял кутията видиш ли.Направо ми иде да го изхвърля през прозореца.Пет пъти рестартирах биоса и връщах фабричните настроики и пак пищи. :) На всичкото отгоре кутията е някаква супер тясна а в нея има набутао от всичко по две.Два харда,две записвачки, две флопита ???

П.п Обращението "колега" не е много правилно.По скоро сме съфорумци :)

п.п 2 Лесен начин за сваляне няма, залепено е с термо лепенка.Откачи всичко остави само процесора и го пусни, най вероятно дъното ще се разпищи.След това почни да връщаш едно по едно нещата.

Рестартирай и биоса, надявам се знаеш как.

Редактирано от ПетьоСтоянов (преглед на промените)

и пак грешиш,ако чипсета не работи,дъното няма да пищи или просто няма да стартира въобще,поради закъсяване.

• Автор

При мене пискането е 1 средно по дължина средно около секунда 8-9 къси след това 2 къси и накрая 1 късо като има интервал от време с прекъсване примерно секунда две.

Тъкмо сложих рам СД която бях провал преди това няколко пъти и пискаше,но сега не писна изобщо но не тръгва монитора нито дъното не издава звук че зарежда.

След това го рестартнах и правеше 3 продължителни пискания...

Редактирано от dhk20 (преглед на промените)

и пак грешиш,ако чипсета не работи,дъното няма да пищи или просто няма да стартира въобще,поради закъсяване.

Ами не е точно така, преди време попаднах на дъно май беше Биостар което си пищеше, но след откачане на въпросното радиаторче забелязах че чипсета е леко поизпечен,явно не напълно защото дъното палеше веднъж на 5-6 пъти.

Към автора погледни и тази тема http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=146980

• Автор

Ами не е точно така, преди време попаднах на дъно май беше Биостар което си пищеше, но след откачане на въпросното радиаторче забелязах че чипсета е леко поизпечен,явно не напълно защото дъното палеше веднъж на 5-6 пъти.

Към автора погледни и тази тема http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=146980

Значи хардуерът който съм сложил работи перфектно на друга подона машина.Тоест става въпрос за видео картата и рамта.А компа го бях подкарал преди време и беше спрян не го бях пускал.След това само му вземах хард диска и го оставих.И снощи реших да го пусна за да си сложа линукс и да си направя уеб сървар.Но заради вече споменатия проблем на искаше да запали.И си блъскам главата и немога да открия проблема.Оставами да замера кондензаторите да не е изпуснал някой,но пък от друга старана няма да тръгва дъното изобщо...

Свали видеото и почисти слота, след това го постави хубаво да влезе в слота и виж дали ляга отзад на кутията където се завива винта! Наскоро имах подобен проблем от крива кутия, като е завит винта на видеото към задния панел и сложих рам, се оказа че в предния край видето се измъква от слота!

• Автор

Свали видеото и почисти слота, след това го постави хубаво да влезе в слота и виж дали ляга отзад на кутията където се завива винта! Наскоро имах подобен проблем от крива кутия, като е завит винта на видеото към задния панел и сложих рам, се оказа че в предния край видето се измъква от слота!

Значи това с пискането ми помогна много.Тоест по пискането се поразтърсих и аз нета и видях какво точно може да е проблема и се оказа точно това.Значи при пискането пс-то проверява хардуерът за грешки.След като свърши с проверката започва да писка с проблемът които е намерил в проверката.А именно на мене ми е от рамта на видео картата.Ще се занивам тези дни да направя една тема с пискането ако няма разбира се.В интернет намерих доста материали но само че са на испански ще ги преведа и пусна темичка.Благодаря на всички които се отзовахте.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.