Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

преинсталиране на уиндоус

Featured Replies

Имам лап топ samsung с вграден уиндоус виста. искам да го преинстална или да инсталирам 7. Предполагам неговия си уиндоус е на чип, някъде по дъното /или греша/, та може ли да се получи някакъв конфликт, а също и как стои въпроса ако искам да далнгрейдна на ХР. Благодаря.

Хахаха, голям виц. Вградена Виста на чип. :) Инсталирай смело каквато ОС сакаш.

Софтуера, вкл. и операционната система са на хард диска:) Прочети внимателно по форумите как се инсталира и деинсталира операционна система:) Има програма , която ще ти покаже дали истемата ти е подходяща за Windows 7 и дали ще има някакъв конфликт с досегашните програми :wors: Може да направиш и ъпгрейд до 7 :P P.S. Личния ми съвет , от това което си написал , намери човек , който разбира от компютри :)

Първо провери за коя ОС ще можеш да си намериш драйвери.

Иначе, ако при инсталацията форматираш системния дял, няма да има конфликти със старата ОС.

Първо провери за коя ОС ще можеш да си намериш драйвери.

Иначе, ако при инсталацията форматираш системния дял, няма да има конфликти със старата ОС.

Че какви конфликти може да има. Прави Multiboot. Те дори може да си остави Вистата и да друг дял да инсталира 7 или XP. Повечето драйвери за Виста тръгват при 7, ако не успее да намери драйвер за някое устройство специалнно за 7. :cool:

• Автор

Благодаря за отговорите. Много пъти съм си преинсталвал уина, но на стационарен комп. Сега за първи път се сблъсквам с лаптоп с оригинален уин без инсталационен диск.

Благодаря за отговорите. Много пъти съм си преинсталвал уина, но на стационарен комп. Сега за първи път се сблъсквам с лаптоп с оригинален уин без инсталационен диск.

Обаче виж ТОВА

Обаче виж ТОВА

Не съм сигурен какво искаш да ни покажеш, но вероятно е за невидимите 100 Мв при инсталиране на "7". Седмицата си заделя това малко дялче, където се записва според мен буут менюто. С Акрониса съм "прилепял" този дял към основия С:, но тогава се е скапвало зареждането, но след рипеър на Уиндоуса се е оправяло,а 100 те мегабайта са добавени. На практика липсата им не е фатална.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.