Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да вляза в акаунт Administrator в Windows Xp

Featured Replies

Исках да си инсталирам нов уиндоус, но при инасталацията ми изписа, че трябва да съм администратор.

Как мога да вляза в него?

Благодаря предварително.

Исках да си инсталирам нов уиндоус, но при инасталацията ми изписа, че трябва да съм администратор.

Как мога да вляза в него?

Благодаря предварително.

Искаш да инсталираш нов уиндолс докато си заредил уиндолса? Препоръчвам ти да прочетеш малко повечко как се инсталира и чак тогава да се пробваш. Май нищо не си разбрал.

• Автор

Имам предвид двойно зареждане, но изписва да вляза в профила админ...

Как да влезеш като администратор,или как да стартираш инсталация те интересува?Защото за преинсталиране няма нужда да си администратор!

Ако ще инсталираш Windows 7,чети тук http://mytech.bg/uroci/18/Windows/1384/%D0%9A%D0%B0%D0%BA+%D0%B4%D0%B0+%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BC+Dual+Boot+%D0%B7%D0%B0+Windows+XP+%D0%B8+Vista

http://apcmag.com/how_to_dual_boot_windows_xp_and_windows_7_xp_installed_first.htm

Редактирано от jossbomon (преглед на промените)

• Автор

Как да влезеш като администратор,или как да стартираш инсталация те интересува?Защото за преинсталиране няма нужда да си администратор!

http://www.kaldata.com/info.php?id=853

Как да вляза в акаунта.

правиш log off, натискаш 2 пъти ctrl+alt+del и в отворения прозорец пишеш на горния ред administrator, а на долния паролата(ако има такава). но не виждам какво общо има това с инсталацията - като заредиш от цд-то си администратор, ако правиш идиотщината да инсталираш през windows - това е друг въпрос...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

И много скоро ще проплаче за помощ,че вече няма работещ компютър :cool:

Редактирано от bob4o (преглед на промените)

или че има 2 уиндоуса

в два различни дяла

Ако не е писана парола,при инсталацията,май трябва да мине през сейф-мод за Администраторския.

Ако не е писана парола,при инсталацията,май трябва да мине през сейф-мод за Администраторския.

това важи само за home edition (там със и без парола само през сейф мод) иначе няма значение дали администратора има парола или не (просто ключ в регистрите го крие от logon екрана)

Редактирано от the professor (преглед на промените)

:cool: Като гледам ... не е писал ... значи ... или е ос*** положението / както предполагат много хора ... включително и аз :baby: / или се е справил !

Взимаш диска с Windows-a в едната ръка, гасиш компютъра, натискаш бутона за да го включиш, веднага отваряш CD-то и пъхаш диска и вeднага почваш инсталацията.

Редактирано от Engineer Rangelov (преглед на промените)

правиш log off, натискаш 2 пъти ctrl+alt+del и в отворения прозорец пишеш на горния ред administrator, а на долния паролата(ако има такава). но не виждам какво общо има това с инсталацията - като заредиш от цд-то си администратор, ако правиш идиотщината да инсталираш през windows - това е друг въпрос...

С XP PRO съм,но с парола и без парола на админа не може да се влиза по описаният начин.

С XP PRO съм,но с парола и без парола на админа не може да се влиза по описаният начин.

Грешиш, нещо ти е моднато ХП-то ти, точно така се улиза както е написал професора :) Провери си груп полисито или каквото е барано по системата ти :)

Offline NT Password & Registry Editor

Работи на всички Windows от NT до Windows7

Само си сложи в BIOS SATA контролера на режим на съвместимост, че няма драйвери за всички контролери.

Изтрива Администраторската парола.

И не, нямам намерение да ти обясня как става, защото ми стана силно съмнителна ситуацията и не участвам в неща, които е нередно да се правят.

До потребителя по-горе-За Repair и Clean Install не трябва парола, но за Upgrade и преинсталация, при която програмите се запазват и информацията, ти трябва за да може да стартира инсталатора.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Offline NT Password & Registry Editor

Работи на всички Windows от NT до Windows7

Само си сложи в BIOS SATA контролера на режим на съвместимост, че няма драйвери за всички контролери.

Изтрива Администраторската парола.

И не, нямам намерение да ти обясня как става, защото ми стана силно съмнителна ситуацията и не участвам в неща, които е нередно да се правят.

И аз щях да му дам тази програма, ама пича не е казал дали е част от домейн.

И аз щях да му дам тази програма, ама пича не е казал дали е част от домейн.

1.Не може да влезе в Администраторският акаунт

а/ Не знае паролата, или компютъра не е негов, или иска да прави неща, въпреки рестрикциите

б/ забравил е паролата

И в двата случая друг начин не виждам.

Дадох програмката, защото е универсална и работи на всеки Windows, преди време един от друг форум си беше забравил паролата за Windows7 и само тази програмка успя да направи нещо.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

1.Не може да влезе в Администраторският акаунт

а/ Не знае паролата, или компютъра не е негов, или иска да прави неща, въпреки рестрикциите

б/ забравил е паролата

И в двата случая друг начин не виждам.

Дадох програмката, защото е универсална и работи на всеки Windows, преди време един от друг форум си беше забравил паролата за Windows7 и само тази програмка успя да направи нещо.

Питащия казва : ...Исках да си инсталирам нов уиндоус, но при инасталацията ми изписа, че трябва да съм администратор....

Значи МОЖЕ да инсталира и преинсталира.

Питащия казва : ...Исках да си инсталирам нов уиндоус, но при инасталацията ми изписа, че трябва да съм администратор....

Значи МОЖЕ да инсталира и преинсталира.

Значи ... че нищо не знае :) ... оцапал е всичко ... за това не се обажда !

това важи само за home edition (там със и без парола само през сейф мод) иначе няма значение дали администратора има парола или не (просто ключ в регистрите го крие от logon екрана)

Професоре май си в грешка,този път с хр-про 2008г не става това което си го написал,само през safe-mode се показва акаунта на админа,сега съм със седмицата,като заспи и като натисна бутон от клавиатурата да се събуди,също не дава администраторския а само моя си с админ права пак :)

Обяснете на човека как се влиза в биос,и какво е(first boot devise)да не се мъчи :) то е ясно какво иска.

Редактирано от D00FY (преглед на промените)

Грешиш, нещо ти е моднато ХП-то ти, точно така се улиза както е написал професора :baby: Провери си груп полисито или каквото е барано по системата ти :rolleyes:

Не е моднато иначе стана досега не бях влизал,като админ и след като се логнах в safe mode и после вече ме пускаше.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.