Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

К*рвенски номер от замунда

Featured Replies

Macularius, те имат логове, имат доказателства. Ти какво имаш да представиш в своя защита?

ОК, и как предлагаш да стане това ? Да речем, че наистина се е появил такъв проблем, как ще докажеш, че вчера коефициента е бил 1.26, а днес е 126 ? Просто няма шанс !!! Докато логове много лесно се манипулират, защото някои хора просто винаги трябва да са прави, при тях е невъзможно да има проблеми, а грешни са всички останали ! Не защитавам Macularius, нито обивнявам замунда, но пък и вие така му се нахвърлихте....А дано все пак и самият Macularius не се е правил на глупак заради някакъв си коефициент...

• Автор

И за какво ми е коефициента?! За да пише "СУПЕР" пред "потребител"?! Ха ха! Аз сядам за по половин час на компютъра дневно, колкото да нагледам форумите или да си сваля някой филм, с детински номера не се занимавам.

В този случай няма как публиката да прецени кой е крив и кой е прав, докато всяка от двете страни не представи кореспонденцията, която е водена между тях.

• Автор

Единствената кореспонденция е горепредставената. Не ви карам да съдите, просто споделих. :)

не го защитавам но "чийтър - 100тб е качил по 100гб на ден"

Лично аз съм правил по 170GB upload за 1 ден само от един торент(COD MW2,AC 2).При положение че за 1 ден от един филм качвам около 20GB,то ако сваля 5 филма това пак прави 100GB.Нима каченото определя дали си чийтър или не?

Редактирано от pogrebnyak (преглед на промените)

@pogrebnyak, всеки ден ли качваш по толкова? Защото ако си направим сметката то 100ТБ по 100ГБ на ден са си 1000 дена. Нек'во нереално звучи както и да го погледнеш. Нито че 3 години не си е изключвал компютъра и всеки ден е качвал по 100ГБ, нито пък че не са го хванали за тези три години. Нещо невярно има в подадената информация, според мен :P

• Автор

Не сте прочели правилно, аз имах около 600гб качено и на следващия ден бях 100тб, затова им писах... :P

@pogrebnyak, всеки ден ли качваш по толкова? Защото ако си направим сметката то 100ТБ по 100ГБ на ден са си 1000 дена. Нек'во нереално звучи както и да го погледнеш. Нито че 3 години не си е изключвал компютъра и всеки ден е качвал по 100ГБ, нито пък че не са го хванали за тези три години. Нещо невярно има в подадената информация, според мен :P

При цял ден седене на компа 100ГБ мога да ги направя(говорим за около 16 часа на ден).Въпроса е,че го правя рядко,по-често качвам по 20-30гб(просто не ми се занимава,свалям само ако ми хареса нещо).Мисълта ми е,че не може това,че е качвал по 100гб на ден да е критерий,че е чийтър.А и автора на темата казва,че за 1 ден е станало-при 100ТБ за 1 ден е нормално да има бан,просто няма начин да се качат...Може би наистина има грешка в цифрите...

P.S. Автора на темата казва че от 600ГБ за един ден е станал на 100ТБ

-------- ***** написа: --------

чийтър - 100тб е качил по 100гб на ден, изтрийте му тъпата тема. Сега пак се е регнал, ако опита пак, тоя път ще е по IP.

кой е прав не знам,но разминаването е доста сериозно...

Редактирано от pogrebnyak (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.