Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със sleep в win 7

Featured Replies

Здравейте на всички.Имам следния проблем - когато натисна бутона за sleep от клавиятурата се загасва монитора, изцъква нещо предполагам се изклучва хардиска, но моторите на процесора и захранването си бачкат на макс.Огледах настройките на захранването,но проблема си устана.Аз си мислих, че е от захранването щтото си малко смотано.За целта пробвах с хп и линукс и там всичко си работеше.Мерси предварително на всички пичове от форума

Здравейте на всички.Имам следния проблем - когато натисна бутона за sleep от клавиятурата се загасва монитора, изцъква нещо предполагам се изклучва хардиска, но моторите на процесора и захранването си бачкат на макс.Огледах настройките на захранването,но проблема си устана.Аз си мислих, че е от захранването щтото си малко смотано.За целта пробвах с хп и линукс и там всичко си работеше.Мерси предварително на всички пичове от форума

Здравейте искам да ви предложа да погледнете в настройките на захранването дали е настроено както трябва

• Автор

Здравейте искам да ви предложа да погледнете в настройките на захранването дали е настроено както трябва

Аз ги погледнах всички и не мога да си ги оправя (смисъл пробвах 3-те плана и не става).Stamos12 ако имаш нешто напредвит пиши.Аз огледах и в английски форуми и там също има такива с моя проблем и стигат до задънена улица.Аз не знам дали ако сменя версиятя на 7-цата дали ще се оправи

Все пак благодаря, че откликна толкова бързо.

Аз ги погледнах всички и не мога да си ги оправя (смисъл пробвах 3-те плана и не става).Stamos12 ако имаш нешто напредвит пиши.Аз огледах и в английски форуми и там също има такива с моя проблем и стигат до задънена улица.Аз не знам дали ако сменя версиятя на 7-цата дали ще се оправи

Все пак благодаря, че откликна толкова бързо.

Старт - Контрол - Панел - Power Options - Choose what closing the lid does

Отвори Device Manager-а и кликни два пъти с левия бутон на устройствата, които са ти мишката и клавиатурата. В отворилия се диалогов прозорец отиди на таба "Power Options" и махни отметката на "Allow this device to wake up the computer" (или нещо подобно, не помня как точно беше формулирано). Това трябва да го направиш както за мишката, така и за клавиатурата. След това може да опиташ да "приспиш" компютъра. Ако всичко е успешно и ти спрат вентилаторите, можеш да събудиш компютъра като натиснеш бутона за пускане на компютъра на самата кутия.

• Автор

Отвори Device Manager-а и кликни два пъти с левия бутон на устройствата, които са ти мишката и клавиатурата. В отворилия се диалогов прозорец отиди на таба "Power Options" и махни отметката на "Allow this device to wake up the computer" (или нещо подобно, не помня как точно беше формулирано). Това трябва да го направиш както за мишката, така и за клавиатурата. След това може да опиташ да "приспиш" компютъра. Ако всичко е успешно и ти спрат вентилаторите, можеш да събудиш компютъра като натиснеш бутона за пускане на компютъра на самата кутия.

Пробвах,нестава.Махнах събуждането от мишка,клавиятура и от lan.Рестартирах биоса и ефект 0.

То когато натисна копчето за слийп на котията си мига все едно наистина е влязъл в слийп.Ако дъното ще ви поможне то е Asrock G43Twins-FullHD, win 7 е 32bit, версиятя мисля ,че беше 7600

Редактирано от gogo19 (преглед на промените)

Пробвах,нестава.Махнах събуждането от мишка,клавиятура и от lan.Рестартирах биоса и ефект 0.

То когато натисна копчето за слийп на котията си мига все едно наистина е влязъл в слийп.Ако дъното ще ви поможне то е Asrock G43Twins-FullHD, win 7 е 32bit, версиятя мисля ,че беше 7600

В BIOS има ли настройка за вида заспиване? По принцип трябва да е "S3". При мен лично настройката е "S1&S3". Но моето дъно е ASUS.

Това е последното, за което се сещам в момента...

• Автор

В BIOS има ли настройка за вида заспиване? По принцип трябва да е "S3". При мен лично настройката е "S1&S3". Но моето дъно е ASUS.

Това е последното, за което се сещам в момента...

troi4o мерси ти много.S1-4 като за сменяне няма,но в в google намерих Instant Boot.Там били всички такива.Сега вече се радвам на слийп.

Ура най-накрая.

За всички, които имат моя проблем и са с дъно asrock да си изтеглят Instant Boot.То не на всички дъна става ма при мен поне се оправи.

Благодаря на всички които отделиха малко от свободното си време за мен.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.