Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бавно гаснене на Компютъра ?

Featured Replies

Здравейте , имим следния проблем, когато си гасна компа като натискам старт и turn off computer и му трябва поне 5 минути за да се покаже иконата за изгасване и после още толкова за да изгасне. Някой може ли да ми каже какво мога да направя за да гасне по бързо?

Малко повече информация за хардуера , с който разполагаш!От кога е уиндоусът ти и какъв е ?Пуснала ли си някоя антивирусна да провери евентуално за някое вирусче?От кога е този проблем?С преинсталация пробва ли?

• Автор

Пуснах антивирусната да ми провери за вирус но нямаше никакъв проблем. След като ми преинсталираха компа от тогава се появи това.

Пуснах антивирусната да ми провери за вирус но нямаше никакъв проблем. След като ми преинсталираха компа от тогава се появи това.

Алекс, ти която си на 20 години, хайде отново прочети какво е писал колегата горе и отговори на ВСИЧКИТЕ му въпроси. Инак си губим времето взаимно.
  • 2 седмици по-късно...
  • Автор

С Nod32 съм.

Уиндолса ми е от 2002. Обаче за хардуера не съм мн сигорна дали данните са ми вярни.

Нали каза, че скоро си го преинсталирал(а)? Как така е от 2002-ра?

Копието на диска е от тогава.

Уиндолса ми е от 2002. Обаче за хардуера не съм мн сигорна дали данните са ми вярни.

@alex_90 най-вероятно някоя програма трудно затваря(забавя) процесите си и от там идва това забавяне при изключване на ОС

Ако може да представиш списък на инсталираните програми,може и някаква несъвместимост да има м/у някоя.

Така да гадаем няма как да ти се помогне.Има нужда от повече информация.

Защо не го разкараш този Nod32, сложи Avira и пак сканирай. Кажи си конфигурацията, което попита колегата. ;)

Защо не го разкараш този Nod32, сложи Avira и пак сканирай. Кажи си конфигурацията, което попита колегата. :cool:

Да, и ако може да ми кажеш с какво Avira е по-добра от Nod32.

По въпроса на човека: изтегли си Revo Uninstaller, стартирай го отиди на: Tools -> Junk Files Cleaner. После дай Scan, изчакай и после изтрий всичко което ти намери.

Ако проблема продължава да съществува, отваряш Revo Uninstaller, изчакваш да ти зареди всички програми, правиш скрийншот и качваш тук.

Най-полезно ще е и да кажеш хардуера си. Тъй като ти може да не го знаеш, отваряш Start -> Run... -> пишеш dxdiag -> изчакваш да зареди -> Save All Information... -> прикачваш файла към следващия си пост.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Благодаря на всички които ми помогнаха просто е имало програми които бавно гаснат изключих ги и сега всичко е ок . Благодаря. :cool:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.