Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 9

Featured Replies

Ето още тук Комодо не лови пратено им е hййp://dox.bg/files/dw?a=5040221981 :clap:

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 83,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Следващите коментари, които нямат връзка с темата заминават в коша! @engineer не е тук мястото в тази тема да ревеш и оплакваш като "ощипана мома" относно подписа ти!

• mihnev_sz

• ivan_baroveca
    ivan_baroveca

AVIRA-File ID Filename Size (Byte) Result 2575220 AV sucks.pdf 9.18 KB UNDER ANALYSIS F-SECURE Thank you for your submission. Your file has been uploaded to our Sample Management Systems.

Публикувани изображения

Ето още тук Комодо не лови пратено им е hййp://dox.bg/files/dw?a=5040221981 :yanim:

Е как?

2dfc3d19d628db0b.png

Докато беше с DW, разчиташе ли на антивирус?А при CIS защо мислиш, че трябва да разчиташ?:))

Абе нищо лично ама тук темата е Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи , а не на HIPS програмите нали ? :yanim: А от личен опит да ти кажа че трябва имидж на целия комп а не само на диск C че един Virut разби Акронис :)

Абе нищо лично ама тук темата е Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи , а не на HIPS програмите нали ? :yanim: А от личен опит да ти кажа че трябва имидж на целия комп а не само на диск C че един Virut разби Акронис :)

Хм, я да помислим пак.Значи, ако Аваст, НОД32, Авира,Касперски и т.н. засекат евристично, няма проблеми,но ако е комодо не става, така ли?Нещо ми се губи логиката?!?:blink:)

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Хм, я да помислим пак.Значи, ако Аваст, НОД32, Авира,Касперски и т.н. засекат евристично, няма проблеми,но ако е комодо не става, така ли?Нещо ми се губи логиката?!?:yanim:)

При изчистването Комодо спря да работи а другите програми имат Уеб щит и го блокирват преди да е стъпил на диска -място за сравнение няма не мислиш ли ? :)

При изчистването Комодо спря да работи а другите програми имат Уеб щит и го блокирват преди да е стъпил на диска -място за сравнение няма не мислиш ли ? :yanim:

При изчистването на кое, по-точно?Помолих те за линк, но не ми даде.Как ще почистваш нещо, което не се засича?Съвсем взе да ме объркваш, каква е тая мистерия?:)За сравнението, какво да ти кажа...всяка програма си има начин на действие.Имаш ли идея защо CIS е ''конструиран'' да не засича ''във въздуха''?Това е направено с цел пестене на системни ресурси, защото е абсолютно все тая кога ще го засече, важно е машината да остане чиста.Този въпрос е задаван хиляди пъти във форума на комодо, това е техният начин за справяне със ситуацията.Започва да ми мяза на умишлено оплюване вече, щом взе да търсиш под вола теле.Засича ли го - засича го, къде е проблемът?Още нещо - останалите програми винаги ли засичат преди да е стартирано приложението?Помисли пак как действа sonar на Norton.:blink:)

Две нови новинички гадчета hййp://dox.bg/files/dw?a=263121ac85 и hййp://dox.bg/files/dw?a=8cdab2d1e7 :blink: Пратени на Комодо :yanim:

658tqc.jpga59mbd.jpg NOD32 засече и двата!

Ето още тук Комодо не лови пратено им е hййp://dox.bg/files/dw?a=5040221981 :)

ivg1vl.jpg

Ванка аз при VT не видях да се ловят което още повече затвърждава мнението ми за VT а и няма как да ги пробвам с всички програми сам :yanim:

Ами, ето какво.Седя си, губя си времето, опитвайки се да водя културно дискусия, а получавам пълен игнор.Май съм доста тъп, щом продължавам да го правя.Някаква драма ли щеше да настане, ако бях получил линк към въпросния терминатор, който разбива комодо?Нещо лошо или неаргументирано ли казах?Когато engineer реши, че няма да комуниукира с мен, поне ми го каза.Мисля, че това е правилният начин, но какво ли се занимавам изобщо.Вместо да е място, където да обсъждаме проблеми, форумът се превръща в игра на не се сърди човече.

Ами, ето какво.Седя си, губя си времето, опитвайки се да водя културно дискусия, а получавам пълен игнор.Май съм доста тъп, щом продължавам да го правя.Някаква драма ли щеше да настане, ако бях получил линк към въпросния терминатор, който разбива комодо?Нещо лошо или неаргументирано ли казах?Когато engineer реши, че няма да комуниукира с мен, поне ми го каза.Мисля, че това е правилният начин, но какво ли се занимавам изобщо.Вместо да е място, където да обсъждаме проблеми, форумът се превръща в игра на не се сърди човече.

Ай стига пък и ти да не си дете отговарям и на Mohican затова се получи така :ph34r: Ей сега ще ти дам линк hййp://dox.bg/files/dw?a=e5d52a9494 Има го и по горе с коментар че Комодо се е издънил при почистването :P Не игнорирам никой съжалявам че го мислиш :yanim: А и ме боли глава :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Мда, при мен също даде not responding, но това мисля, че е заради ОС.Няколко пъти репортвам това и чак ме дразни как само ми искат подробна информация за крашването, но после не разбирам какво са сътворили по въпроса.Аз бях решил проблема, като настроих CIS автоматично да пъха всичко намерено в карантината.Тогава не крашва.Въпреки всичко, файлът няма как да навреди:

43a289b5050fe38e.png

Мда, при мен също даде not responding, но това мисля, че е заради ОС.Няколко пъти репортвам това и чак ме дразни как само ми искат подробна информация за крашването, но после не разбирам какво са сътворили по въпроса.Аз бях решил проблема, като настроих CIS автоматично да пъха всичко намерено в карантината.Тогава не крашва.Въпреки всичко, файлът няма как да навреди:

43a289b5050fe38e.png

Извинявай ама не пиша много бързо и затова се получава така приятел :yanim: Не че те пренебрегвам :ph34r:

Извинявай ама не пиша много бързо и затова се получава така приятел :yanim: Не че те пренебрегвам :ph34r:

Станало е недоразумение, в такъв случай.Извинявам се и аз.:P

URIEL

Ей сега ще ти дам линк hййp://dox.bg/files/dw?a=e5d52a9494 Има го и по горе с коментар че Комодо се е издънил при почистването  :yanim: 

Можеш ли да качиш файла на друго място че не мога да госваля от dox.bg.

Интересно ми е какво ще се случи на ХР.

Можеш ли да качиш файла на друго място че не мога да госваля от dox.bg.

Интересно ми е какво ще се случи на ХР.

Ето hййp://www.skatafka.com/download.php?file=66af622413aa4ed1613c81c31af0de5b :yanim:

URIEL

Ето hййp://www.skatafka.com/download.php?file=66af622413aa4ed1613c81c31af0de5b  :yanim:

Clonnning e прав , проблема е в Уиндоус 7

d46a81503a7b7ca4.jpg

Clonnning e прав , проблема е в Уиндоус 7

d46a81503a7b7ca4.jpg

Извинявай ама да си оправят тогава системните изисквания :)

URIEL

Извинявай ама да си оправят тогава системните изисквания  :)

След две години когато оправят всички бъгове на Уиндоус 7 нямада има проблеми.

На 80% съм сигурен, че във версия 4.1 няма да го има този проблем.Не за друго, ами защото обявиха, че може да няма много новости, освен бутона за директен sandbox до allow и block, но щяло да има

tons of bugfixes

Това предполагам няма нужда от превод.:))

hййp://www.skatafka.com/download.php?file=0d43cf6888541942e574f49bdcb12ef5 -ето нещо докато всички си оправят бъговете ! Пратено е на Комодо :)

На 80% съм сигурен, че във версия 4.1 няма да го има този проблем.

Дано да те чуят :baby:

hййp://www.skatafka.com/download.php?file=0d43cf6888541942e574f49bdcb12ef5 -ето нещо докато всички си оправят бъговете ! Пратено е на Комодо :)

wjamfo.jpg

Тоя път ЗевС не успя да ми напука каската(:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.