Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с компа

Featured Replies

хора както си работи компа и през половин час се рестартира..характеристиките му са тези от подписа ми тук..днеска преинсталирах седмицата обаче пак става така..има 2 харда SATA .. единия е от 2007 другия днеска ми го дадоха уж работещ и сложих на него уина.. старият 200gb ata133 го махнах защото е радвален и мислех че е от него ама не е .. температурите са нормални на видеота и на процесора!идеи ?

Ами остава да провериш захранването и да тестваш RAM паметта...

Всъщност не е лошо да пуснеш тест на всички компоненти, на мен ми се случвало компа да се рестартира когато си поиска, и причината беше, че видеокартата правеше проблем когато работи в 2D режим.

Трябвада се въоръжиш с търпение и време. Как каза колегата пробваш всичко, но едно по едно. Т.е. Разкачаш всичко, сваляш видеото, рамта и т.н., чистиш слотовете, връщаш едно от рамчетата и пускаш да запали и гледаш за проблем, постепенно добавяш и останалите рамчета. После видеото и пак гледаш и така няколко часа. Все някъде ще започне да се проявява указания от тебе проблем и ще разбереш, кой е виновника.

Моя комп стартираше сам след като съм го изключил от СТАРТ менюто.Налагаше се да задържам бутона за включване за да угасне.Проблема се оказа в биоса.Имаше настройка да се стартира от захранваннето-не помня как беше точно израза на английски.Прожери при тебе да не би нещо в биоса да се разбутало

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

хора значи може би имам малко напредък..пуснах disable auto restart и вече преди рескането се появява син екран със съответен надпис ! снамал съм го и ето няколко снимки на какво точно се показва :

snimka1

snimka2

сега може ли да ми кажете каква е проклетата причина ??????

STOP: 0x00000098 (parameter, parameter, parameter, parameter) END_OF_NT_EVALUATION_PERIOD

The evaluation period for this installation of Windows has expired. This system will shut down in 1 hour. To restore access to this installation of Windows, please upgrade this installation using a licensed distribution of this product.

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

хора значи може би имам малко напредък..пуснах disable auto restart и вече преди рескането се появява син екран със съответен надпис ! снамал съм го и ето няколко снимки на какво точно се показва :

snimka1

snimka2

сега може ли да ми кажете каква е проклетата причина ??????

http://www.helpinfo.com/index.jsp?k2dockey=1021025042078051607&formwassubmitted=true

т.е. пробния период на това копие на уиндоус е свършил и требва да се инсталира лицензирано копие!

Редактирано от gniasanie (преглед на промените)

• Автор

от уиндоуса ли е ? ема аз качих този с последните ъпдейти от април който е... преди това бях с първата версия там от Aвгуст 2009!а и тука ми пише че е активиран..един приятел е със същата версия и няма такива проблеми! а сега забелиазах и друго нещо че не ми е активен folder and search options , защо ?

ето снимка :f&s problem

Редактирано от *RaZoR* (преглед на промените)

от уиндоуса ли е ? ема аз качих този с последните ъпдейти от април който е... преди това бях с първата версия там от Aвгуст 2009!а и тука ми пише че е активиран..един приятел е със същата версия и няма такива проблеми! а сега забелиазах и друго нещо че не ми е активен folder and search options , защо ?

ето снимка :f&s problem

Как си активирал този Windows - с някой активатор от Zamunda ? :)

Може от там да ти идва проблема! :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.