Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всички шрифтове се прецакаха ! :S

Featured Replies

Здравейте,

имам следния проблем:

Начи барам си тука по TuneUp utilities ли е кво е :biggrin:, премахвам си игри и програми, които не използвам и забелязвам, че някои шрифтове са променени (по сайтове). Помислих, че като си ресна машината, ще се оправи, но след рестарта.. ..абсолютно всички шрифтове са се променили, даже и по скайп :cool: . Но май не са се сменили ми само са или одебелени или наклонени..

Някой имал ли е същия проблем ? Моля ви помогнете ако можете

Мерси предварително.. :blink:

Здравейте,

имам следния проблем:

Начи барам си тука по TuneUp utilities ли е кво е :biggrin:, премахвам си игри и програми, които не използвам и забелязвам, че някои шрифтове са променени (по сайтове). Помислих, че като си ресна машината, ще се оправи, но след рестарта.. ..абсолютно всички шрифтове са се променили, даже и по скайп :blink: . Но май не са се сменили ми само са или одебелени или наклонени..

Някой имал ли е същия проблем ? Моля ви помогнете ако можете

Мерси предварително.. wink.gif

Bуутваш с едно windows че и репеърваш

Или правиш систем рестор или ънду чейнч и готово

Редактирано от GoGoRaN (преглед на промените)

систем рестора е бил изключен upss.. :biggrin: а другото изобщо не го разбрах :D

други идеи ?

Редактирано от c1ko (преглед на промените)

систем рестора е бил изключен upss.. :biggrin: а другото изобщо не го разбрах :D

други идеи ?

И аз имах този проблем след това дадох undo chander някъде долу в ляво на програмата ако сии с 2010 а ако си с 2009 не знам пробвай репеър

И аз имах този проблем след това дадох undo chander някъде долу в ляво на програмата ако сии с 2010 а ако си с 2009 не знам пробвай репеър

дадох undo changes рестартирах, но нищо не стана :D кажи какво е това репеър да пробвам и с него :biggrin:

Тази програма - TuneUp Utilities, нали е точно затова - да си оправяте компютрите с нея.

Защо сега сте затърсили Windows-ки дискове и инструменти ?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Тази програма - TuneUp Utilities, нали е точно затова - да си оправяте компютрите с нея.

еми кат е за това, кажи ми как да го оправа с нея?

Тази

дадох undo changes рестартирах, но нищо не стана :biggrin: кажи какво е това репеър да пробвам и с него smile.gif

Ами рестартираш с диск на windows буутваш през нега и после вместо да го инсталираш на ново да на тиснеш R и пишеш комнди не помня май в Тази тема потърси команди

Аз тази програма не я използвам.

Но е близко до акъла първо да направиш преинсталиране на дефектиралите приложения, и да възстановиш шрифтовете от системното CD.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Сега ще се наложи да я сложа

Тази

Ами рестартираш с диск на windows буутваш през нега и после вместо да го инсталираш на ново да на тиснеш R и пишеш комнди не помня май в Тази тема потърси команди

оо.. не искам да се бъркам там, че сигурно ще стане по-лошо

Аз тази програма не я използвам.

Но е близко до акъла първо да направиш преинсталиране на дефектиралите приложения, и да възстановиш шрифтовете от системното CD.

не е мн близко до моя щото изобщо не разбирам :biggrin:

Ама той точно с тази програмка си е прецакъл системта

абе то не знам как е възможно да се получи така, че или да се одебелят или да се наклонят шрифтовете :Х

абе то не знам как е възможно да се получи така, че или да се одебелят или да се наклонят шрифтовете :Х

Пробвай преди да зареди компа да натискаш непрекъснато ф8 и да натиснеш last good configuration и кажи тука

Пробвай преди да зареди компа да натискаш непрекъснато ф8 и да натиснеш last good configuration и кажи тука

4ек, то от тея програми,които махнах имаше 1 за шрифтове и сега май на някои сшифтове изобщо няма регулар и наклонен ми само одебелен и одебелен, наклонен възможно ли е да е проблем при шрифтовете ?

4ек, то от тея програми,които махнах имаше 1 за шрифтове и сега май на някои сшифтове изобщо няма регулар и наклонен ми само одебелен и одебелен, наклонен възможно ли е да е проблем при шрифтовете ?

Пробвай тоа което казах

пробвах, не става :С

има ли някакъв начин да си преинсталирам всички шрифтове, защото маи самите те са се изтрили ?

То нали някои са по 4 фаила и може 2 от тях да са се изтрили и то за тва да показва одебелено, защото няма новмално :whist:

да, от това е, видях, че tohoma няма регулар и наклонен и го изтеглих. Сега част от шрифтовете се оправиха, но още има някои объркани.

Сега въпросът е, има ли от някъде да изтегла всички стандартни на уиндоус ХР шрифтове ?

пробвах, не става :С

има ли някакъв начин да си преинсталирам всички шрифтове, защото маи самите те са се изтрили ?

То нали някои са по 4 фаила и може 2 от тях да са се изтрили и то за тва да показва одебелено, защото няма новмално :whist:

да, от това е, видях, че tohoma няма регулар и наклонен и го изтеглих. Сега част от шрифтовете се оправиха, но още има някои объркани.

Сега въпросът е, има ли от някъде да изтегла всички стандартни на уиндоус ХР шрифтове ?

Аз лично не ги намирам дори и в сайта на Microsoft, така че май щом няма System Restore, най-добре ще е преинстал.

Кажи на някой с Xp да ти архивира папката с шрифтове и презапиши твойте, ако трябва през Safe Mode или live CD с друга система. Абе да ти кажа честно, и аз ти давам акъл да преинсталираш обаче.

Подкрепям горните две мнение. Операционната система е достатъчно омазана. И друг път внимавайте какви програми използвате, за да не стават подобни грешки! :whist:

Редактирано от s-mille (преглед на промените)

Подкрепям горните две мнение. Операционната система е достатъчно омазана. И друг път внимавайте какви програми използвате, за да не стават подобни грешки! cool.gif

И аз имах този проблем ама систем рестор беше включен и си възтанових под windows 7 но щом не е включен преинсталация и наистина да внимава повече да не пипа където не знае и windows си има деинсталатор и се използва вградения а не тунъпа и аз трябваше да преинсталирвам заради него и си знам къде да не пипам и къде да пипам

Редактирано от GoGoRaN (преглед на промените)

благодаря на всички за съветите, но не ми е до преинстал. Най-вероятно ще помоля някого да ми ги архивира и просто ще добавя липсващите. Мисля че, заради няколко липсващи шрифта, не трябва да преинсталирам ^^

благодаря на всички за съветите, но не ми е до преинстал. Най-вероятно ще помоля някого да ми ги архивира и просто ще добавя липсващите. Мисля че, заради няколко липсващи шрифта, не трябва да преинсталирам ^^

С преинстал ще е най сигурно защото ако някой на екс и използва "пипана" версия а ти не "пипана'' кАКВО ще стане после щесе омаже всичко аз предлагам репеър на windows а

С преинстал ще е най сигурно защото ако някой на екс и използва "пипана" версия а ти не "пипана'' кАКВО ще стане после щесе омаже всичко аз предлагам репеър на windows а

спокойно ^^ вече си взех всички шрифтове и ги заместих и всичко е ОК

спокойно ^^ вече си взех всички шрифтове и ги заместих и всичко е ОК

Браво че си успял но може много скоро ако пак използваш тази програмка да ти трябват отново и затова ги запази на детои си готов ако нещо се скпе за 5 минути си готов

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.