Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп Toshiba Satellite - забравена парола?Помощ..

Featured Replies

Здравейте колеги,имам голямата нужда от помощ.Забравих си паролата на лаптопчето,понеже не бях в БГ за няколко месеца,и сега в главата пълна мъгла.Четох много форуми,правих много опити,но без успех.Операционната система е Виста Хоъм Премиум,ако е от полза!Влизах в "сафе мод" стартира се уиндоуса и пак си ме пита за паролата на потребилетския акаунд. правих опит с това "Алт + Контрол +2 пъти Дел.СЛед това пиша "Администратор" и "Ентер" и след това нищо не се получава.Аз ли бъркам някъде или....требва да се преинсталира компа?Мерси предварително.

Редактирано от POWERHORSE (преглед на промените)

Здравейте колеги,имам голямата нужда от помощ.Забравих си паролата на лаптопчето,понеже не бях в БГ за няколко месеца,и сега в главата пълна мъгла.Четох много форуми,правих много опити,но без успех.Операционната система е Виста Хоъм Премиум,ако е от полза!Влизах в "сафе мод" стартира се уиндоуса и пак си ме пита за паролата на потребилетския акаунд. правих опит с това "Алт + Контрол +2 пъти Дел.СЛед това пиша "Администратор" и "Ентер" и след това горе долу лесно ако се получи,но отново без успех.Мерси предварително.

Ти сигурно си мислиш,че тук е пълно с балъци ама да ти кажа, че не баш така.Паролата на скрития администраторски акаунт (този дето си се пробвал да активираш с Ctrl+Alt+Del+Del) се слага допълнително, така че ако лаптопа е твой би трябвало да знаеш дали си слагал на този акаунт парола или не си, а не да пробваш дали има парола.Освен това,когато човек си слага парола на акаунт, обикновено слага нещо много познато и трудно забравимо за него,а не номера на банковата си сметка. Има достатъчно начини да се премахне,промени,изтрие,заобиколи юзерската парола.Ако не са ти ясни се обърни към сервиз, където сигурно ще ти поискат да удостовериш, че лаптопа е твой. ;)

Редактирано от shanto (преглед на промените)

Стига се излага. ;) Че колко много програми има за това. Па и като лаптопа е твой, което много ме съмнява, преинсталирай Wina и всичко е ок. :P

Teмата ти не е за тук, а за Софтуер->Windows

Toва е твоята програмка Линк

Дано не ни лъжеш и наистина си я забравил.

Слагаш SATA контролера ти на режим на съвместимост в BIOS, защото самото Bootable CD няма има драйвери за всички контролери, а само за по-разпространените.

Изтрива паролата от Администратоският акаунт. Работи на всичко от NT до 7.

До тук от мен, нямам намерение да учавствам в потенциално нередни неща.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Teмата ти не е за тук, а за Софтуер->Windows

Ами докладвайте ги такива теми! Местя я другия раздел.

Здравейте колеги,имам голямата нужда от помощ.Забравих си паролата на лаптопчето,понеже не бях в БГ за няколко месеца,и сега в главата пълна мъгла.Четох много форуми,правих много опити,но без успех.Операционната система е Виста Хоъм Премиум,ако е от полза!Влизах в "сафе мод" стартира се уиндоуса и пак си ме пита за паролата на потребилетския акаунд. правих опит с това "Алт + Контрол +2 пъти Дел.СЛед това пиша "Администратор" и "Ентер" и след това нищо не се получава.Аз ли бъркам някъде или....требва да се преинсталира компа?Мерси предварително.

A твой ли е този лаптоп защото имаше една тем,а за парола на компа и се разбраче е краден

Редактирано от GoGoRaN (преглед на промените)

• Автор

Така,благодатя на всички за гласуваното ми доверие!Този лаптоп е лично мой,ясно е че ще бъде преинсталиран,мислех си поне на тая криза да се спести някой лев за такива неща,и си мислех,че точно тук в тоя форум ще се намери човек да ми помогне,но явно хората започват първо с напдаки,такива си сме ние българите.Ще помоля администратори,модератори незнам какви сте,темата да бъде изтрита заключена каквото и да е там,за да не се излагаме само!Желая Ви приятен и спокоен ден!

Така,благодатя на всички за гласуваното ми доверие!Този лаптоп е лично мой,ясно е че ще бъде преинсталиран,мислех си поне на тая криза да се спести някой лев за такива неща,и си мислех,че точно тук в тоя форум ще се намери човек да ми помогне,но явно хората започват първо с напдаки,такива си сме ние българите.Ще помоля администратори,модератори незнам какви сте,темата да бъде изтрита заключена каквото и да е там,за да не се излагаме само!Желая Ви приятен и спокоен ден!

Ако е заключен харда или биоса няма да можеш дори да преинсталираш

Не се прави на ощипана госпожица. От къде можем да сме сигурни че машината е твоя? И е имало достатъчно опити за лъжа в този форум, така че е нормално да подхождаме предпазливо!

Не се прави на ощипана госпожица. От къде можем да сме сигурни че машината е твоя? И е имало достатъчно опити за лъжа в този форум, така че е нормално да подхождаме предпазливо!

Съвсем правилно има много лъжци и крадци в този форум че ако ги преброиш ще припаднеш!! :hush:

Редактирано от GoGoRaN (преглед на промените)

• Автор

Съвсем правилно има много лъжци и крадци в този форум че ако ги преброиш ще припаднеш!! ;)

1-во.Това е сериозна обида да наречеш някой лъжец и крадец,при положние че не го познаваш.

2-ро.Този форум е създаден да помога на знаещи и незнаещи.

3-то.Ако тръгнеш така към всеки "кажи си че не е твой" ,"ти си лъжец" ," ти си крадец",кажете ми за какво е този форум,за какво все пак имаме интернет?Не съм се регистрилал тука да се карам с хората,тук съм за да науча нещо полезно,но май май някой личности с много високо мнение за себе си немислят така.Неискам повече да обсъждам тази тема,по-горе бях помолил да се изтрие темата,която не е "от никаква полза" .

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.