Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

1000 GB пощенска кутия - звучи почти невъзможно...

Featured Replies

Пощенска кутия с над 1000 GB свободно пространство или по -точно 1083984MB. При това напълно безплатно Можете да се регистрирате на http://www.mailnation.net. Предлагат се и допълнителни екстри като Sync Calendar/Notes/Tasks with MS Outlook ®!, увеличавана на файла за Attachment от 10 на 50 МВ и т. Н които вече се заплащат. Имате възможност за избор между няколко домейна още при регистрацията. Уверете се сами.

Както погледнах тези не се шегуват! Предлагат 1000 GB пощенска кутия безплатно... Но друг въпрос е дали това е истина. Оставам на Вас да проверите, така че - http://www.mailnation.net/

Редактирано от Митака (преглед на промените)

Уау,пише че използвам 0% / 1083984MB??????Доста е ама не бих си сменил пощата.Един терабайт с имейли е доста :yanim:

• Администратор

първо, реално на никой не му трябва толкова място

И второ, едно е колко лимит ще ти сложат на кутията, друго - колко реално място има на хард-диска :yanim:

Със сигурност ти предлагат максимум до 1000 GB, но не повече от свободното дисково пространство

първо, реално на никой не му трябва толкова място

И второ, едно е колко лимит ще ти сложат на кутията, друго - колко реално място има на хард-диска :)

Със сигурност ти предлагат максимум до 1000 GB, но не повече от свободното дисково пространство

<{POST_SNAPBACK}>

и аз съм на това мнение .. това е прекалено много място и както каза poisk едва ли на някой ще му потрябва такава поща ;)

и Gmail не е малка поща,и поне не е неизвестна като тази...невиждам причина да я сменям

Пичове, напълно съм съгласен с вас. Направих си регистрация, но не е кой знае какво. А и на кой му трябва терабайт поща??? Какво ли не правят хората за едната реклама

Дали си правят реклама или не, но при теб явно е подействало желанието за мнооого.

Митак евала на холдинга за линка...

Бе регнете се и си пазете името :) То е ясно че никой няма толкова писма ;)

Само че не ми се вижда малко слаба сигурността... какво ще кажете по тоя въпрос.

GMail си е класика. Аз не познавам човек, който да е запълнин текущото пространство-2.6GB+. Единственото лошо нещо, ако може да се нарече лошо, че при опит да пратиш архив и ако архива съдържа .exe файл, казва че не може да го изпрати поради причини за сигурност. И все пак е невъзможно да ти предоставят такава поща, предствете си 1000 човека(а те са повече) и ако решат да "пълнят" пощата с писма/файлове, то това ще стане 1000TB! Едва ли.. :)

@infinity1305

Да може.

сега пробах, но пратих към гмейл, а от там риспонса беше:

----- Transcript of session follows -----

.. while talking to gmail-smtp-in.l.google.com

>>> DATA

<<< 552 5.7.0 Illegal Attachment 38si6881032nza

Нямат си работа хората и се чудят как да припечелят някой друг регистриран потребител. Аз не бих се занимавал с регистрация там, освен ако не искам просто от интерес да разгледам или проверя нещо.

Ако някой тества и си прикачи ~1 Тера към пощата да казва :)

• Администратор
GMail си е класика. Аз не познавам човек, който да е запълнин текущото пространство-2.6GB+. Единственото лошо нещо, ако може да се нарече лошо, че при опит да пратиш архив и ако архива съдържа .exe файл, казва че не може да го изпрати поради причини за сигурност. И все пак е невъзможно да ти предоставят такава поща, предствете си 1000 човека(а те са повече) и ако решат да "пълнят" пощата с писма/файлове, то това ще стане 1000TB! Едва ли.. :)

<{POST_SNAPBACK}>

GMail направи пощата 2 Gb след като един човек си премина лимита от 1 GB и продължи да си ползва пощата, установявайки че лимит няма. И 2+ GB мисля, че също е повече реклама, а реалните лимити са много по-големи

За сега си оставам на Gmail. Но мерси все пак.

Това е за резерва

@poisk ми то си има каунтерче на самия сайт!

Don't throw anything away.

Over 2682.819902 megabytes (and counting) of free storage so you'll never need to delete another message.

• Администратор

Това, че има каунтър, не значи, че реално имаш такова ограничение. Нима мислиш че непрекъснато се изменят квотите на хилядите потребители? Каунтъра е маркетингова стратегия, приета на 1 април миналата година. Малко преди това някой беше надхвърлил 1 GB и беше постнал в блога си, че реално ползва GB и нещо и няма никви съобщения за превишено място. Но какви са реално ограниченията, само Google могат да кажат, а ние само гадаем

Липсата на лимит от 2.6+ GB е само мое предположение

Безсмислено е от толкова много пространство . И в Gmail не е малко , но като цяло тя ми допада повече .

• 2 седмици по-късно...

Удобна е за сайтове дето ти искат мейла за да ти пращат инфо относно нови проекти, реклами, абе СПАМ, за такива работи става, можеш да си ги складираш :)

1000 GB :baby:

някой като ги напълни да се обади дали е истина това или е само рекламен трик

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.