Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с нета

Featured Replies

Здравейте!

Имам много досаден проблем с нета и не мога да намеря решение. След старт на компютъра ми, невинаги, но в повечето случаи не ме свързва към интернет, а от доставчика ми към мен има интернет. С кабелен интернет съм, свързвам се чрез PPPoE. Забелязах, че това почна да се случва след като почнах бачкане. За целта се свързвам към един сайт чрез прокси. Чудех се дали не е от това. След като приключа, изключвам от Конекшънс в Интернет опшънс, настройката за прокси, но пак не става. Изключвам компа си и на следващия ден ми дава грешка (691). Аз правя връзката наново и всичко е ок, докато не изключа компютъра. Понякога ме свързва и след рестарт, но рядко. То е въпрос на две минути, де, да си направя връзката ма що да е така?! Пуснах скан с есет - нищо. Преинсталирах Уиндоус - нищо. Пак сканирах с есет - пак нищо. Пуснах spybot search and destroy - нищо, Суперантиспайуеър - нищо. Накрая пробвах една малка, но добра програма - Аровакс. Тя ми откри спайуеър - две-три парчета. Търнах ги. Но интересно, че почти всеки ден ми открива по едно - две парчета и то различни, след като приключа работа. Възможно ли е да е от сайта към който се кънектвам? Самият сайт нерядко дава грешки, няма връзка към него и то не само от вкъщи, а и от колегите? ОС ми е Уиндоус ХП Про.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Ако проблема е от вируси и всякакъв зловреден код, постни тема в секцията, там ще ти предоставят адекватна помощ. Аз не им вярвам ни на Нода, ни на Spybot: SD. Не вярвам да е от това щом си преинсталнал Wina. Почакай някой да се изкаже по-адекватно. ;)

• Автор

Ако проблема е от вируси и всякакъв зловреден код, постни тема в секцията, там ще ти предоставят адекватна помощ. Аз не им вярвам ни на Нода, ни на Spybot: SD. Не вярвам да е от това щом си преинсталнал Wina. Почакай някой да се изкаже по-адекватно. :cool:

Не съм сигурен, но мисля си разреших проблема пон засега... радикално. Махнах есет и нямам проблеми.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.