Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

На скоро се появи следната лента вляво,как мога да я махна..в Internet explorera има опция show/hiden options и се маха,а тука нещо не мога.. post-87748-055933400 1273266781_thumb.jp

Това е новото търсене на Google, търсих но не намерих начин как да го върна към старият вид.

Проблемът не е в браузера ти, проблемът е в Google. Мен новият външен вид на търсенето силно ме дразни...

Това е новото търсене на Google, търсих но не намерих начин как да го върна към старият вид.

Проблемът не е в браузера ти, проблемът е в Google. Мен новият външен вид на търсенето силно ме дразни...

Google нарочно са махнали опцията да се скрива. Иначе това не ми пречи. Само логото на търсачката леко ме дразни( липсват ми сенките ) ама вече му свикнах ...

Забелязах нововаведението преди няколко дни като търсих една снимка, и в първият момент помислих че е от Mozila, но като отворих IE разбрах, че не е от браузера.

Наистина много дразни първоначално, предполагам ще се свикне с това с времето.

Много ми харесаха тези промени, а новият панел в ляво ми е доста удобен.

Но който иска да го премахне ето за Mozilla и за Chrome. A може и да се ползва старият дизайн от тук

и при Опера с един CSS със следното съдържание:

div#leftnav { display: none !important; }

#center_col { margin-left: 0px !important; }

Редактирано от ti6o (преглед на промените)

Така е, поне да го бяха сложили от дясно...

Eто подробно упътване как да върнете търсенето към старият му вид. Линк

Обаче радио бутоните за това да търсиш на Български, страници от България или цялата мрежа няма да ги има.

Аз в момента си карам със старият дизайн, въпреки недостатъка на метода, описан в линка по-горе, защото това поле от ляво просто ме дразни...Някак "сплескано" ми изглежда всичко.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Забелязах нововаведението преди няколко дни като търсих една снимка, и в първият момент помислих че е от Mozila, но като отворих IE разбрах, че не е от браузера.

Наистина много дразни първоначално, предполагам ще се свикне с това с времето.

И мен много ме дразнеше, но бързо му свикнах, даже сега ми е по-подредено, като че ли.;-) Само логото е едно недоизпипано...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.