Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Записване на няколко двд-та в едно

Featured Replies

Здравейте,

Имам следния проблем.Искам да запиша няколко двд-та в едно,защото записите са от едно събитие и искам всичко да си е на едно място.Записите са правени с камера на малки дискове,аз си ги прехвърлих в компа и след като реших да ги запиша с нерото и ми излезе някаква грешка.Значи дисковете бяха четири на брой с обща памет 4.20 гигабайта,ама незнам как да ги свържа в едно цяло и да ги запиша.Моля дайте съвети и начини как да стане това.Дано да съм написал разбираемо проблема.Чакам вашите отговори.

Здравейте,

Имам следния проблем.Искам да запиша няколко двд-та в едно,защото записите са от едно събитие и искам всичко да си е на едно място.Записите са правени с камера на малки дискове,аз си ги прехвърлих в компа и след като реших да ги запиша с нерото и ми излезе някаква грешка.Значи дисковете бяха четири на брой с обща памет 4.20 гигабайта,ама незнам как да ги свържа в едно цяло и да ги запиша.Моля дайте съвети и начини как да стане това.Дано да съм написал разбираемо проблема.Чакам вашите отговори.

Ако имаш Nero,в него има програма за обединяване на DVD-Video - Nero Recode.

Moже да пробваш и тези програми: FormatFactory (безплатна) или ТMPGEnc DVD Autor, DVD Fab,DvdReMake Pro.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

хвани само vob файловете с WinAVI Video Converter, за 10-15 минути dvd е готово с перфектно качество и меню да пуснеш директно който искаш клип

• Автор

Идеята ми е не да ги конвертирам,а да ги навържа.Значи записите са правени с камера на малките дискчета които са 30 минутни.Те са четири на брой записите са си във формат двд.Обаче проблема идва от това като се опитам да ги запиша с неро.Нерото не ми дава да ги сложа на едно място.Мога да ги запиша четерите на отделни двд-та,но не ме устройва.

Благодаря за отговорите.Само ще помола ако някой има идея да обясни подробно,защото не съм много добре запознат с материята.

Редактирано от pacihamalina (преглед на промените)

Convert X to DVD - може да ползваш тази програма.Има богати възможности и интелигентно направена.Най-напред се правят настройките,после записа.Не се притеснявай,DVD формата се запазва (независимо,че е Convert X).Най добре пробвай с презаписваем диск,докато получиш желаният резултат.

Идеята ми е не да ги конвертирам,а да ги навържа.Значи записите са правени с камера на малките дискчета които са 30 минутни.Те са четири на брой записите са си във формат двд.Обаче проблема идва от това като се опитам да ги запиша с неро.Нерото не ми дава да ги сложа на едно място.Мога да ги запиша четерите на отделни двд-та,но не ме устройва.

Благодаря за отговорите.Само ще помола ако някой има идея да обясни подробно,защото не съм много добре запознат с материята.

именно, с WinAVI Video Converter ще ги навържеш, направиш в едно dvd с меню, ако резолюцията съвпада дори няма да ги преработва но дори и да ги преработи няма загуба на качество и става за 10-15 минути, много лесна за работа

• Автор

Ами до колкото разбрах-правя в момента следното.Вземам от всяко едно от т.н. двд-та само воб файловете и през конвертора ги слагам в друга папка.

Имам чувството че пак няма да стане,ама ще видим.

Друго което трябваше да спомена още в началото е ,че като се опитвам да ги сложа в обща папка ми дава постоянно да заместя някой от файловете,явно защото са именувани еднакво и в четерите двд-та.

Редактирано от pacihamalina (преглед на промените)

Ами до колкото разбрах-правя в момента следното.Вземам от всяко едно от т.н. двд-та само воб файловете и през конвертора ги слагам в друга папка.

Имам чувството че пак няма да стане,ама ще видим.

Друго което трябваше да спомена още в началото е ,че като се опитвам да ги сложа в обща папка ми дава постоянно да заместя някой от файловете,явно защото са именувани еднакво и в четерите двд-та.

преименувай файловете на vob1, vob2 (спазвай последователността) и така всичките в една папка, от програмата отваряш папката и хващаш всички файлове, задаваш изходния файл (brouse) да се запази примерно на работния плот и я пускаш

Редактирано от rechka (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.