Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с видео на лаптоп

Featured Replies

Здравейте на всички.От около две седмици съм на Windows 7.От скоро се появи следния проблем.Става въпрос за лаптоп TOSHIBA Sattelite A300 146.Когато включа лаптопа и ОС зареди понякога ми дава екрана с много ниска резолюция все едно ги няма драйверите на видеото.Когато рестартирам се оправя,а понякога след зареждането на ОС дава само черен екран и се чува звука, че ОС е готова.След рестарт пак всичко си идва на место.Изтеглих си драйвери за видеото от станицата на тошиба, но проблема остана.От какво може да се поражда този проблем?С Windows 7 ULTIMATE 32Bit съм.Видеото е Intel, но точния модел ще го напиша малко по късно, че сега съм на работа.

Редактирано от NicKo (преглед на промените)

• Автор

Видеото е Intel GL960/GM965 Chipset - Graphics Controller

• Автор

Здравейте на всички.От около две седмици съм на Windows 7.От скоро се появи следния проблем.Става въпрос за лаптоп TOSHIBA Sattelite A300 146.Когато включа лаптопа и ОС зареди понякога ми дава екрана с много ниска резолюция все едно ги няма драйверите на видеото.Когато рестартирам се оправя,а понякога след зареждането на ОС дава само черен екран и се чува звука, че ОС е готова.След рестарт пак всичко си идва на место.Изтеглих си драйвери за видеото от станицата на тошиба, но проблема остана.От какво може да се поражда този проблем?С Windows 7 ULTIMATE 32Bit съм.Видеото е Intel, но точния модел ще го напиша малко по късно, че сега съм на работа.

Никой ли не се е сблъсквал с подобен проблем ?

• Автор

Значи премахнах стария драйвер и този другия се инсталира.Когато компютъра се рестартира като се включи пак си даваше все едно няма драйвери и след малко уина си намери сам видео картата и си изтегли драйвери.След рестарт вървеше, но след следващ рестарт пак същата работа..Другото което забелязах е, че спира да работи тъчпада и клавиатурата.А в Device Manager ми дава видеокартата с една удивителна и пише Windows cannot initialize the device driver for this hardware (Code 37).

Видео драйвер не се сменя така на windows 7. Деинсталираш стария драйвер, може и да го дозатриеш с някоя програма, и тогава рестартираш. След това Windows-а сам ще си сложи негов си драйвер. Пак рестарт, и чак след това инсталираш новия драйвер.

• Автор

Видео драйвер не се сменя така на windows 7. Деинсталираш стария драйвер, може и да го дозатриеш с някоя програма, и тогава рестартираш. След това Windows-а сам ще си сложи негов си драйвер. Пак рестарт, и чак след това инсталираш новия драйвер.

Като се прибера от работа ще опитам дака да пробвам.

• Автор

Пробвах по описаните стънки, но уви без резултат...Май ще прейнсталирам ОС.

• Автор

Пробвах по описаните стънки, но уви без резултат...Май ще прейнсталирам ОС.

Преинсталирах win-a и отново същото ;(.Дадоха ми друг диск с друг win отново стана така.Пробвах с трети win с него нещата тръгнаха добре но не показва, че е активиран и явно не е, а това не е добре.Дайте съвет какво да правя?Косата ми побеля вече...

Преинсталирах win-a и отново същото ;(.Дадоха ми друг диск с друг win отново стана така.Пробвах с трети win с него нещата тръгнаха добре но не показва, че е активиран и явно не е, а това не е добре.Дайте съвет какво да правя?Косата ми побеля вече...

Какъв ти windows-a?

Според мене проблемът е хардуерен-прекъсване на връзката между монитора и лаптопа например-мрежовия кабел :ph34r:

• Автор

Според мене проблемът е хардуерен-прекъсване на връзката между монитора и лаптопа например-мрежовия кабел :whist:

Аз мисля, че ако прекъсва мрежовия кабел (предполагам, че на лаптопа е лента) мисля, че при самото включване няма да даде картина, а той дава,дава starting windows и като включи или дава много едро все едно ги няма драйверите или показва само черен екран.Някаде по - нагоре в постовете си бях писал каква грешка ми дава видеото когато покаже едро.С WINDOWS 7 ULTIMATE съм.

Аз мисля, че ако прекъсва мрежовия кабел (предполагам, че на лаптопа е лента) мисля, че при самото включване няма да даде картина, а той дава,дава starting windows и като включи или дава много едро все едно ги няма драйверите или показва само черен екран.Някаде по - нагоре в постовете си бях писал каква грешка ми дава видеото когато покаже едро.С WINDOWS 7 ULTIMATE съм.

При мене включваше и след време ставаше черен екран или направо черен,а операционната система е заредена и се оказа мрежовия кабел :whist:

• Автор

Хм, много странен проблем, докато инсталираш 7-мицата нета включен ли е ?

Пробвай и тази програма какво ще инсталира.

Да включен е,също така автоматичните ъпдейти също са включени, а ми казаха, че не трябвало да са включени защото win-а си теглил някви ъпдейти и можело те да е****т системата затова сега ще преинсталирам на ново като изключа тези работи и да видим какво ще стане.Според вас възможно ли е от това да се получава така ?

• Автор

Явно не е и от това...Ей сега инсталирах на ново и още първото пускане на десктопа което си го дава инсталацията ми даде черен екран.Изсфири си само мелодията и това е.Незнам вече какво да го правя.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.