Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Wi-Fi антена за лаптоп

Featured Replies

Здравейте,

имам лаптоп с wi-fi.Засичам доста мрежи,но с много слаб сигнал.Смятам да си купя антена,за по-добър сигнал.Препоръчайте ми някои модели.Благодаря на отзовалите се.

Здравейте,

имам лаптоп с wi-fi.Засичам доста мрежи,но с много слаб сигнал.Смятам да си купя антена,за по-добър сигнал.Препоръчайте ми някои модели.Благодаря на отзовалите се.

Има такива за USB, аз имам такова и обхвата му не е никак лош.

wl-1600usb.jpg

http://www.argo-contar.com/?cid=20&cat=306&id=0611012204&kol=1.00&promo=0

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

• Автор

Изглежда доста добре.Четох,че засича обхват от 2 километра.

Дано не ме сметнеш за нахален,но къде мога да си го намеря,освен сайта,който си дал?

Поздрави!

Изглежда доста добре.Четох,че засича обхват от 2 километра.

Дано не ме сметнеш за нахален,но къде мога да си го намеря,освен сайта,който си дал?

Поздрави!

два километра? звучи ми много абсурдно...

два километра? звучи ми много абсурдно...

With a simple change of antenna, WL-1600USB, can reach a distance of over 2KM while maintaining an average throughput of 12Mbps.

Така е написал производителя. А който не вярва да тества.

With a simple change of antenna, WL-1600USB, can reach a distance of over 2KM while maintaining an average throughput of 12Mbps.

Така е написал производителя. А който не вярва да тества.

Да, и как беше там с мармота и шоколада. Не че не е възможно с две силно насочени антени, но нали по-горе говорим за антена на компютъра, не на маршрутизатора или точката за достъп?

Вярно, че производителя го е написал. Но също така пише, че трябва да се смени антената. А каква ли ще е тази, която покрива 2км.? И колко ли още ще струва?

Ще ползвам тази тема, за да попитам нещо свързано с нея на моя лаптоп. Той е HP EvoN1050v и има предвидена възможност за вграждане на безжичен модул. Намерих такъв от един повреден лаптоп Асус. Свалих оригиналната му антена (която е два проводника) от монитора на Асуса и запомних как беше свързан и от къде минаваше (зад екраниращо фолио на видео матрицата). Направих възможно най-добро повторение на монтажа на антената и проверих в ръководството за работа на Евото от къде е предвидена да преминава тази антена. В крайна сметка безжичния адаптер тръгна и си работи, но забелязвам, че в сравнение с други лаптопи на същите места като на моя те улавят много повече сигнали от моя. Въпроса ми е има ли някакви правила за монтаж на такива антени, които аз неволно може да не съм спазил. В ръководството за Евото нямаше описание от къде и как минават кабелите в монитора, а само в дъното.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.