Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С коя програма се маунтва на MAC операционна система

Featured Replies

Здравейте бихте ли ми помогнали да си намеря програма за маутване на MAC.

Благодаря!

• Автор

сори искам да го маунтна на МАС ОС

Ако мога да го маунтна под Windows ще ме улесни повече.

сори искам да го маунтна на МАС ОС

Ако мога да го маунтна под Windows ще ме улесни повече.

И какъв е формата на образа, който искаш да маунтнеш?

.iso? .mdf? Kaкъв е?

Принципно Alcohol 52% или Daemon Tools могат да дъвчат много видове образи, всред които вероятно е и този, който си теглил(вероятно от тракер)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

.dmg e, става въпрос за едни psd които са записани под MAC na Adobe Photoshop CS3, аз съм на CS2, така се наложи да си тегля CS3 (.dmg), за да ги отворя и презапиша.

MagicISO това е програмата която ти трябва ако искаш през Windows ако имаш инсталиран Мак нети трябва нищо тоя формат се чете перфектно от него.

Редактирано от kasii (преглед на промените)

• Автор

MagicISO това е програмата която ти трябва ако искаш през Windows ако имаш инсталиран Мак нети трябва нищо тоя формат се чете перфектно от него.

10x, ще я потърся и ще пробвам.

Ок, два варианта:

Mac OS Х - поддръжката на някои дискови образи е вградена в ОС-а, така че специално за dmg и iso просто кликваш 2 пъти на файла и той се монтира автоматично

Windows - Няма поддръжка на dmg, така че ще трябва или да го конвертираш с някоя програма, или да инсталираш MacDrive, с която да го монтираш директно.

• Автор

Ок, два варианта:

Mac OS Х - поддръжката на някои дискови образи е вградена в ОС-а, така че специално за dmg и iso просто кликваш 2 пъти на файла и той се монтира автоматично

Windows - Няма поддръжка на dmg, така че ще трябва или да го конвертираш с някоя програма, или да инсталираш MacDrive, с която да го монтираш директно.

Благодаря много, настина имаше вградена поддражка на дискови образи в ОС-а, успях да си инсталирам програмата. Отскоро работя на МАС за това има неща, които все още не са ми ясни.

Благодаря на всички, които ми даваха съвети, с ваша помощ успях.

• 2 седмици по-късно...

За всичко, което не ти е ясно - направих сайт преди около месец за целта: appleguidebg.info

Целта ми е да помагам на "новобранците" закупили Мак и ползващи Mac OS X. :(

• Автор

За всичко, което не ти е ясно - направих сайт преди около месец за целта: appleguidebg.info

Целта ми е да помагам на "новобранците" закупили Мак и ползващи Mac OS X. :blink:

Благодаря за сайта, ще се регистрирам и определено ще се възползвам да задавам въпроси за всичко което не ми е ясно.

Идеята за такъв сайт е страхотна, радвам се че има хора, които искат да помагат, а не да ти казват какъв е този въпрос който задаваш и как така не го знаеш...и т.п.

Регистрацията не е задължителна. Но пък се радвам на всеки коментар, стига да е сериозен и да е по съответната тема.

Ако имаш идеи за нови теми за дискусия, или за писане на уроци (примерно проблеми, които си срещал при ползването на Mac OS X), сподели ги.

За мен ще е удоволствие да помогна, стига да мога.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.